TAJEN: platit za neco co me bavi mi nevadi ... nechlastam, nekourim, nefetuju ... nemam problem dat 12€ (300 kc) mesicne za hru. btw pokud bych hral denne, tak je to cca
10 korun / den. to urcite neni velka investice za zabavu.
pro priklad, pokud denne vykouris krabku tak si v tom mesicne cca za 4 500,- .-)
problem je najit hru a komunitu .. v FFXIV me odradil datadisk Endwalker, kde mi znicili fishing ... z super hardcore skillu udelali hru pro male deti
vsechno ostatni bylo super. problem byl, ze jsem fishingem travil dost casu a snazil se udelat ty nejvic hc achivy a ten datadisk mi do toho hodil vidle + jsem to hral s kamaradem co hral cca 2h tydne a casto jsme se minuli, takze to bylo spis solo hrani s premade lidma tam kde to bylo potreba (dungeony, raidy) ...
btw cim jsem starsi, tim vic si herne neverim a nez jdu nejakej dungeon, nebo raid, tak se to snazim nastudovat ... coz zrovna v pripade FFXIV kde tech dungeonu a raidu je fakt neskutecnej kotel a jeste se to lisi v zavislosti na obtiznosti - je neskutecnej zrout casu (na ffxiv mam lokalni wiki, pro kazdy dung a raid, kam si pisu mechaniky)
ted ten mesic budu objevovat jak to vubec ovladat, mam tu milion ikonek o kterych netusim k cemu jsou a v batohu ... fakt neskutecnej chaos itemu ... vubec, totalne netusim k cemu to tam je, vim ze jsme mel x milionu v rybarskejch navnadach pro vsechny varianty rybareni, netusim jestli to jeste dneska k necemu je.
po mesici se rozhodnu jestli koupim ten nejnovejsi datadisk Dawntrail .. je to cca 1000 kc, ale smysl to bude mit az vycerpam moznosti toho Endwalkeru, ktery jsem opustil pomerne zahy, takze obsahu mam urcite na nekolik mesicu, nez budu muset resit dalsi datadisk.
pokud bys to chtel hrat, dej vedet ...
hlasim se opet do stare guildy Cookie jar, ... CZ/SK guilda pohodovych lidi co to hraji roky roky ....