• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TAJENMMORPG turisté
    Kde všude jste hráli, texty, fotky, doporuceni, rady, varování..
    rozbalit záhlaví
    CHOBOT
    CHOBOT --- ---
    ELIDOR: tyhle resety keybinds jsem už někde zažil a řešilo se to tak, že jsi musel hru spustit jako správce, aby se mohl přepsat nějaký soubor s keybinds natrvalo a ne jen dočasně. Tak možná...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: Ne ja moc neraiduju teda ...a fortky se snazim spis hrat assassin v hide hopsam na enemy a toje dase rici vecinou ik ikdyz nekere to ik proste preziji ale tosou uz spise asik elite mobky je zajimave v neviditelnosti backstab fort bossum proste dat nemuzes prijde mi to jako picovina... bo dost casto ten hide vubec nefunguje a enemaci te proste videj pak mas dva enemy vedle sebe plus minus pet metru odsebe skocis na jednu ik .. a ta vedlejsi dela zese nic nedeje :-D
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    TAJEN: ja to ovladani psychicky nedal a odinstaloval jsem to .....
    jakmile se postava dostala do kombatu, tak byla najednou jako retardovana ... absolutne nechapu smysl.
    ted si hraju Game of Thrones Kingsroad, absolutne nulovy tlak na vykon, neco jako zaklinac (asi nejlepsi pripodobneni) trochu v kombinaci s wow garison systemem
    hezka grafika, desna spousta veci co ovlivnuji postavu, porad neco objevuju ze jsem v tutorialu odklikal, ale ze to bylo soucasne dulezity .)

nicmene i tady je pakarna ... spelly ma hra nastaveny napevno na 1 2 3 4, ne na pozice, ale na cisla, tzn pozice u nas by to byly + ě š č
    a protoze nechci prepinat klavesnici tak si to logicky premapuju, jenze ejhle, absolutne s kazdym novym loginem se vyresetuje ten config a musis nastaovat znova a znova + je tu jedna klicova instance, kterou delas kazdy den 3x a ta ten config resetuje take - ac pro to neni absolutne zadny duvod. tzn vlezes do instance, kde mas zabit ve skupine nejakou potvoru a pocita se kdo dal kolik dmg, jenze bez skillu nedas ani prd a cas bezi, tzn i kdyz to umis naklikat rychle, tak velmi casto se ukaze jeste pri nastavovani klaves, ze je souboj ukoncen, no pakarna

jinak zatim docela prijemna odpocinkova hra. chybi mi tam smysluplny crafteni a housing system je takovy .. no jako fakt z wow pandarie, tzn nic moc. nastesti to neni vubec dulezity, hra je zajimava (zatim) docela dost, obtiznost je nastavena hodne super, takze ani s prstem v nose, ale ani neresitelny bossove ... sice se u neceho zaseknu na x smrti, ale je to hodne o taktice ...

dej vedet prubezne jak pokracujes s tou Where Winds Meet
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    ELIDOR: S ovladanim postavicky bojuji neustale :-( nekdy tome vytacelo do nepricetnosti treba pri raidu se na me postavicka primo vykasle a nejde ovladat vubec a jdou ovladat jen skilly treba :-( To prepinani online offline jde dobre a lze pouzit teda kdykoliv .. off beham mapu questy a gathering veci .. fortky a tak , online beham daily questy od sekty .. Jako namlatit 6k reputace na oblecek je maso ...a jeste ten fajnovej za 8k explorace nebo co to je za menu .. stim se take nesrali takovej mrte ruzny měn grrr .. Ted budu nak resit mam nasbirano uz mrte zab a krys a to npc kere je vkupuje semnou nak nechce komunikovat jestlije ktomu naky predquest to musim nak zjistit ..teda za jeden den uzbysme mohli bejt lvl 60 ? :-) Ale vcelku me dostalo ze potkavam hrace s tou jednou odmenovou maskou z lvl 56 ncvhapu jak to udelal ..
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: nikolivěk, ptal jsem se na úplně jiné věci, které velký fajrwól nezakazuje - chtěl jsem po něm Maův citát o hře na klavír!
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Jestli ty sis nevyslouzil mikropatch otazkou k NPC na udalosti na Namesti klidu :-]
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    u me zatim nechtela nic neobvykleho ...
    btw je nekdo kdo to hraje a mohl by dat vice informaci o samotnem procesu hry?
    zajimalo by me to prepnuti z singl na multiplayer .. jde to prepinat podle potreby? hraju solo, prepnu na solo linku s questama, hraju s kamarady, prepnu na mmo a uzivam si raidy .. co jsem z recenzi namatkove pochopil, je ze solo linka je zamerena logicky na questy, ale v mmo jsou hodne omezeny
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: co je zajímavé, napoprvé to nechtělo, až po nějakém mikropatchi o den později
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TRAGED: taky šla
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KID_MCHUTT: Jako vážně? Čínská hra co chce při spuštění admina? Tak ta by šla okamžitě.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    vcera jsem to zkusil, vyslovene na chvilku a ten system boje, jak ho maji defaultne nastaveny je ... na pc totalne divny, mam pocit, ze zaklad je konzolove ovladani a tomu to pak prizpusobovali na pc? ale mit vychozi nastaveni na klavesy: ";" "q" r" "e" "f" "1" "2" "3" "4"
    je fakt podivny ..otaceni postavy nejak moc nereagovalo na rotaci mysi ... .. i to awsd bylo tak nejak divne fungujici .. jako bych tlacil postavicku na spejli pred sebou ....

zkusim to znova vecer, grafika je nadherna ... pocatecni pribeh chytlavy, jen to ovladani bylo fakt "divny"
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Mnoo kuci to rozjeli slusne :-)
    Where Winds Meet má virtuální předmět skoro za milion - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/hry/magazin/where-winds-meet-celestial-mortal-drahy-predmet.A251123_225645_bw-magazin_oma
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    ELIDOR: vypadá to pěkně, jenom je to, jako ostatní asijská MMO, hodně překombinované a složité. Já to přestal hrát po konverzaci s jedním s NPC - MMO, která používá LLM ve mě vzbudila potřebu to smazat a už nezapnout. O tom, že to pro spuštění začalo chtít admin přístup k systému ani nemluvě.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    tohle vypada hodne dobre (podle recenze)

Recenze Where Winds Meet – masivní RPG | Zing
    https://zing.cz/article/recenze-where-winds-meet-masivni-rpg
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    kolega objevil https://store.steampowered.com/app/3183280/Game_of_Thrones_Kingsroad/
    videa jsou totalni pecka, zatim nemam odehrano vubec nic vyjma uvodniho uteku pred zmrzlejma ... ale ziram na to s otevrenou papuli, faaaakt narez
    otazka je co bude dal ...
    TAJEN
    TAJEN --- ---
    Jo... libi se mi to.. hlavne zajimave pojate mmo ..Si tu clovek stavi kunoichy a pak zisti ze hide skill nejde upgradovat a ve spoustu pripadu nak jako nefunguje ale co uz je to nove tak seto casem snad spravi :-) Kazdopadne .. zadarmo a hadam pro lidi co behaji radi po mape a prozkoumavaji paradni vec :-)

Where Winds Meet - Launch Trailer | PS5 Games
    https://www.youtube.com/watch?v=3q0cUkf5z7w
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    ▶ New World od Amazonu hlásí konec - iDNES.cz https://share.google/ofSsA23GTdbdwoLu6
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    Čeští hráči se dočkali. Jedna z nejlepších her minulého roku bude mít oficiální češtinu | Hrej.cz
    https://hrej.cz/article/cesti-hraci-se-dockali-jedna-z-nejlepsich-her-minuleho-roku-bude-mit-oficialni-cestinu
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    tak jsem se po dvou mesicich vratil k bitcraftu, ze kouknu na streamery a on to uz nikdo nestreamuje ... ? je tu nekdo z nasincu co vydrzel a mohl by popsat jak se hra vyvyji, nejake dojmy ze hry?
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ELIDOR: Je to chill game viz co jsem psal.
    ELIDOR
    ELIDOR --- ---
    jak je na tom Bitcraft s hratelnosti po par dnech? streamy jsou docela nudny ... a je to videt na sledovanosti s nekolika tisic lidi online, je aktualne 80, z toho 30 ma nejvetsi streamer ... ale i tak nebyt povidani, tak by to vypadalo jako staticka hra ...

ja mam crafti hry rad, ale tady mi prijde, ze chybi cokoliv jako vyzva ...
    WOLFGAR
    WOLFGAR --- ---
    ELIDOR: Spis nez k Albionu bych to prirovnal k chill Runescapu. Je treba pocitat s tim, ze je to koncipovane jako semi-idle oddechovka. Je to hra kterou ja mam treba zaplou na druhem monitoru pri praci kde si jen klikam crafty. Kdyz dodelam praci tak se pustim do neceho co chce vic pozornosti - objevovani, loveni, tezeni surek v nebezpecnejsich lokacich a pak to vse zase zpracuju v bezpeci domovske vesnicky semi-afk. Neni to uplne koncept pro kazdeho, proto ma hra hromadu negativnich recenzi od lidi co evidentne cekali neco uplne jineho, ale na druhou stranu je bitcraft zaroven hodne uspokojujici. Asi to nebufe fungovat na kazdeho ale me to generuje v hlave happy chemicals.

Srovnani s Albionem je asi na urovni jestli te v albionu bavilo delat gathering a crafting v modrejch. Hra nema pvp a i kdyz vas zabije npc da se po chvilce zase postavit jen s nejakymi docasnymi postihy do statu. (Lorove to dava krasny smysl protoze vsichni hraci jsou magitechovi robutci takze vlastne ani umrit nemuzou, jen to chvilku trva nez probehne self-repair)

Jedina forma pvp jsou Empires coz je v podstate pretlacovana zdroji o to ci jmeno a obrazek se zobrazuje v dane lokalite. Velke skupiny se tim bavi, male vesnicky ten system naprosto ignoruji.

Podobne jako v Albionu se tam da bavit obchodem protoze market je unikatni pro kazde mesto. Mapa je obrovska ale je rozdelena do deviti kontinentu kazdy je v podstate separatni server az na to ze muzes bez problemu cestovat po oceanu nebo teleportem z jednoho do druheho.

Jestli te to bude bavit - staci se asi zamyslet jestli te bavi craft a gatherovani v jinych mmo/survivalech i kdyz u toho mas treba pusteny youtube nebo serial. Me jo, odpocinu si u toho a moje adhd me stejne neudrzi jen u jedne veci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam