• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    Je nejaka aplikace pro iPad, ktera umi streamovat videa z iTunes knihovny a serazovat je podle zanru. Klasicky home sharing proste mrskne vsechna videa do jednoho nekonecneho seznamu a cau.
    GASTR
    GASTR --- ---
    ale já tam to + ale nemám vubec
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    ja mam + vpravo dole (pravda, neni videt kdyz je zobrazena klavesnice)
    GASTR
    GASTR --- ---
    Jak se v 5.0.1 zadávají do kalendare poznamky když už tam není "+" jako ve 4.x.x ?
    4PTO
    4PTO --- ---
    CLOJSTER:No jeste by mohl byt preklopitelnej uplne a byl by dokonalej :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    4PTO: fotí podstatně líp než předešlá generace. Myslím, že jsem někde četl, že ten foto element je stejný jako na iPhone 4 (ne 4S).
    4PTO
    4PTO --- ---
    CROSS: ipad3 uz foti treba jak ip4? Protoze potom uz bych nemusel pro pracovni ucely fotit iph4 a tahat to do ipadu kvuli prezentaci.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Asi mi neco unika, ale on nema iPad gesta v safari (zpet/dopredu)? Mi to nejak chybi z OS X.
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    CROSS: no proti gustu...
    CROSS
    CROSS --- ---
    CLOJSTER: právě proto, že na iPad je to volitelný příslušenství, který rozšiřuje možnosti použití?

Navíc to předpokládáme, že si někdo pořizuje iPad místo laptopu, případně konkrétně Airu. Což je sice populární představa, ale ne vždycky to tak je.
    4PTO
    4PTO --- ---
    FUJI_ITA: To se mi libi
    CLOJSTER
    CLOJSTER --- ---
    FUJI_ITA: jezis. To nepochopim. Proc by si nekdo misto Airu koupil iPad a pak z neho jeste delal tlustej hnusnej "Air"? Nesmysl.
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    iPad Case Turns iPad Into Macbook Pro - DesignTAXI.com
    http://designtaxi.com/news/352167/iPad-Case-Turns-iPad-Into-Macbook-Pro/
    CROSS
    CROSS --- ---
    CITRONAK: když už je nabitý, nepřipadá mi to nijak divné, stejné je to na laptopech. Z plného nabití se taky nezačne dobíjet hned jak ho zapnu. (Momentálně baterka 95 % a nenabíjí se — na laptopu.)
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Je normalni, ze se mi na novem iPadu ukazuje "nenabiji se", kdyz uz je nabity? I kdyz na nem chvilku delam a je zapojeny do site, tak to stale ukazuje :-/
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    Zdravim mam nove iPad "3" a nejde mi u nej v nastaveni zapnout automaticke stahovani HUDBA, APLIKACE, KNIHY. Nevite nekdo proc? posuvnik se automaticky stahne zpatky do polohy vypnuto. Na iPhonu uplne bez problemu pohodicka to jde tady ne.
    CROSS
    CROSS --- ---

Fotíte iPadem?

55 hlasy od 55 respondentů

TOFI
      TOFI --- ---
      KERB:
      ENDLIFE:
      ok ok vyzkusam vecer
      ENDLIFE
      ENDLIFE --- ---
      TOFI: jo