• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    KICHI
    KICHI --- ---
    CITRONAK: prodavame Dock extension cable - proste prodluzka na te dockove strane kabelu, ma 1 m. Dlouho jsem lidem radil, at to resi spise USB prodluzkou z druheho konce kabelu, protoze je levnejsi, ale uz mi tuhle nekdo rikal, ze mu to pak dobre nefunguje.... taky nabijeni tusim.
    KERB
    KERB --- ---
    ONDRASEEEK: ja nevim me se za noc nabije uplne s prehledem,.. novej ipad
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    CITRONAK: Ja ipad 2 normalne nabijel s 2m kabelem... s new ipad zatim nemam zkusenosti...

snad jen, ze me prekvapuje, ze i s origo nabijeckou se nabiji celou noc a stejnak se nenabije na 100%, to mi teda vadi... :(
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Nemate nekdo ozkouseny min 2m dock kabel? Mam 2 a ani jeden se iPadu nelibi. Ihned po pripojeni ukazou nabijeni, ale pokud zamknu a odemknu iPad, tak zobrazi "Nenabiji se" a nekdy to zobrazi rovnou. Origo kratky kabel je ok. Neni problem v te delce kabelu? Diky.
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    BRUSINKA: Přes google calendar například v pohodě.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    ONDRASEEEK: spíše než zde bych se zeptal na podpoře toho časáku.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    jako koupil jsem si predplatne casaku lide a zeme a nejde mi stahovat posledni cislo ;( testovaci slo v pohode, ale u toho placeneho to pise neco o tom, ze musim stahnout novejsi verzi prohlizece, ehm... no mam posledni, tak moc nevim, co stim..

nekdo nejake zkusenosti?
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    SPECS: new iPad jede..
    AILAS
    AILAS --- ---
    SPECS: na novem iPadu (3 generace) bez problemu
    ARAON
    ARAON --- ---
    SPECS: Fachá zcela bez problémů na iPadu 2.
    SPECS
    SPECS --- ---
    Chtěl bych poprosit někoho na iPadu, jestli za mě může vyzkoušet, zda na něm frčí např. následující hra online: http://www.playok.com/cs/mahjong/ Stačí kliknout na host a mělo by to jet. Předem děkuju za feedback!
    WERT
    WERT --- ---
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Náhodou - neexistuje nějaká možnost, jak synchronizovat ipadovej kalendář s telefonem (ne iphonem)? předpokládám, že asi ne, ale já tomu houby rozumím, tak se radši ptám;)
    AILAS
    AILAS --- ---
    Mne sel novy iPad 3 dny. Je naprosto luxusni ale tech 50 gramu oproti iPadu 2 je znat, pokud jste byli zvykli.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    tak dneska mi prijde iPad 3... takze to trvalo cca tyden...
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    mate nekdo nejakou lepsi aplikaci na prezentovani powerpointovejch dat nez DocsToGo?
    ARAON
    ARAON --- ---
    DIM_: Hm. Že bych taky napsal review? :-)
    DIM_
    DIM_ --- ---
    ARAON: Prave jste dodelali? To trochu smrdi astroturfingem:)

Wow!
    by Dale Pugh
    Tons of fun!

AWESOME!
    by Jimmy Baird
    Such a cool game, it's heaps good.
    ARAON
    ARAON --- ---
    Zcela bezostyšná reklama. Právě jsme dodělali. :-)
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    Herbert von Jobs :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam