• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    VFISA
    VFISA --- ---
    JAYKOB: akorad je to osklivy :(
    DAVVID
    DAVVID --- ---
    CROSS: na ukladani stranek se mi zda lepsi Pocket, navic je zdarma. Ale mozna mi unika featura, kterou ma jen Instapaper.
    CROSS
    CROSS --- ---
    A dotaz: pokud tu někdo používáte Eurosport Player z českého Appstore, k jakým kanálům dostatene přístup? Český Eurosport, nebo britský...? Pokud český, stojí to za to?

(Používám švýcarský a v nabídce mám německý a francouzský Eurosport a Eurosport 2, tak přemýšlím, jestli přejít na CZ.)
    CROSS
    CROSS --- ---
    JAYKOB: takovej dotaz tu neni poprvé — aplikace na co? Jak tu zrovna zaznělo, každý to používá jinak... Pro retinu je dneska optimalizovaný skoro všechno, co za něco stojí.

Mimochodem zlevnil Instapaper, momentálně €2,39.
    JAYKOB
    JAYKOB --- ---
    Zdravim, již od včerejšího dne je v pražské Alze k dispozici nový Smart Case, všem ho vřele doporučuji, chrání výborně zevnějšek iPadu a je opravdu krásně zpracován. Používám ho na novém iPadu avšak podle výrobce by měl být kompatibilní i s 2.generací. Opravdu jsem žádně vámi zmiňované zahřívání ani nepocítil :-) Pokud máte nějaké konkrétní otázky, klidně vám je zodpovím. Btw, poprosil bych zkušenější uživatele, zda-li by jste mi nedoporučili prosím nějaké apps, které jsou již optimalizovány pro retinu či, které jsou must have a nejsou zmíněny v záhlaví ?
    TIGU
    TIGU --- ---
    Já když jsem venku s iphonem, tak se mi také hodně hřeje. Podsvícení na max nemám. Jsem líný to přenastavovat. Každopádně je to černé, má to velkou plochu a sluníčko to rozehřeje i kdyz by byl mobil vyplý. Takže bych osobně bral i odpověď "házím s ním prasátka na kolemjdoucí". To by ho zahřálo téměř obdobně.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Ale chlapci chlapci, já se vás přece neptám na krájení zeleniny. Jen chci vyzkoušet, jestli se mi iPad bude zahřívat jako vám (což se mi zatím nikdy nestalo — na přímém slunci ho používám sporadicky), tak mě zajímá, jak na to.

Jinak díky za tip, ale venku se pohybuju převážně s pětiměsíčním synem a vystačíme si většinou bez iPadu. (Zkuste to, bez iPadu je venku taky hezky. :-])
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    CROSS: krajim zeleninu... Co asi? Čtení dokumentace, emailu, vyhledávání zdrojů na netu, dělání poznámek a občas dam i sudoku. Využívám tak plny potenciál cpu i gpu v novém ipadu, líbí se mi jak je to plynulé. :d

LoL a ted vázne, na denním světle to bez plného podsvícení skoro nejde. Ze sem venku víc jak pul hodiny, taky není nejaka zvláštnost, měl bys to zkusit. Je tam hezky ;)
    SOLDIERSNIPER
    SOLDIERSNIPER --- ---
    CROSS: Treba hraju a ctu? Chapu, ze si nekdo mysli, ze ipad je vhodny jenom na krajeni zeleniny, nicmene dost lidi ho vyuziva i jinak.
    CROSS
    CROSS --- ---
    NEPH04: a co na něm takhle s plným podsvícením venku tu půlhodinu děláš, jestli se můžu zeptat?
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    CROSS: udržet se dá všechno, dokud to nehori. Určitě to ale není věc, která by byla nějak příjemná. Urban legend to není, je to zkušenost z praxe. Po pul hodině práce venku a max svícením je z držení nového ipadu pomerne nepříjemný zážitek. Pomůže pouzdro, ale hw to na životnosti nepřidá. To jen tak... Případným zájemcům o iPad... Nemusíte se bát... nehori :) A v 98% pripadu bezneho používání je iPad pouze vlazny :)
    SOLDIERSNIPER
    SOLDIERSNIPER --- ---
    CROSS: Pouzivam porad podsviceni na max a dokaze se zahrat prakticky u cehokoliv. Navic jakmile delam neco narocnejsiho delsi dobu, tak je to az neprijemny (da se to zvladnout). Vedlejsim efektem je to, ze se ti poti ruce a zada jsou neustale upatlany...

LEXIK: Podobnou vec mam na cesty, doma to nepouzivam, protoze mi to vadi (o dost se celej ipad zvetsi a to horni viko planda), nehlede na to, ze to vypada jako prdel...
    TOFI
    TOFI --- ---
    ja uz to tady psal, mam tento za $17 je nejlepsi
    Stylish Protective PU Leather Case w/ Smart Cover for iPad 2 - Black - Free Shipping - DealExtreme
    http://www.dealextreme.com/p/stylish-protective-pu-leather-case-w-smart-cover-for-ipad-2-black-106422
    TIGU
    TIGU --- ---
    CROSS: Plastovej rezal - respektive botto-case byl hodne ostrej a bylo to neprijemny, kdyz zrovna nelezel na stole. U hlinikace mi to nikdy nevadilo. Kamaradovi zase vadi, ze se v miste vedle touchpadu macbook hreje. Me osobne prijde chladny a jenu to "uz vadi". Je to hodne pocitova zalezitost. Podsviceni ma na zahrivani pomerne maly vliv. Mnohem horsi jsou 2 veci pri surfovani. Vykreslovani obsahu pri scrollovani, ktere je v iOS od verze 5 (predtim se posouval kvuli rychlosti/odezve jen obrazek). A samotne renderovani hi-res fontu.
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    kdyz jsme u tech obalu, tak ja si na iPad koupil toto a jsem max spokojenej
    http://www.tucanousa.com/shop/folio-case-cornice-for-ipad-3rd-generation.html
    CROSS
    CROSS --- ---
    NEPH04: surfování je docela výpočetně náročný, jak jsem se poučil od Siracusy nebo někoho podobnýho. Ale že by se to nedalo držet? No tyve. Připomíná mi to urban legend o tom, jak Macbook řeže do zápěstí. Fakt je, že podsvícení na max jsem teda snad nikdy ani nezkoušel.
    TIGU
    TIGU --- ---
    A pěkně hoří při ~3000 stupních :)
    LELI
    LELI --- ---
    NEPH04: Asi 900 stupnu... :D
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    LEXIK: jakem je bod tání hliníku? :D
    TOFI
    TOFI --- ---
    dnes vyslo v akci za 0. 99!