• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Jak upravím informace o knihách, které mám v iBooks? Mám tam převážně různě postahovaná pdfka (legálně třeba z webu městské knihovny), které mají "špatně" názvy i autory, podle toho se mi to taky pak tak prapodivně řadí, ale mám toho dost a potřebuju to uspořádat. Pokusila jsem se u všech knih upravit informace v iTunes-knihy, ale v iPadu se to neprojevilo. (Mám ty knihy jen v iPadu, ne v poči). Díky
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    LEXIK: Tohle pouzdro se mi doma válí, nechce ho někdo odkoupit? :)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    CROSS: Blick TV je pro me asi nejlepsi, jinak Wilmaa ma trochu jiny programy a je taky zadarmo.
    CROSS
    CROSS --- ---
    HIDARI_LUPO: dík.
    BLOWUP: mrknu na to, díky za tip. Původně jsem do toho šel především kvůli snookeru, kterej na FR Eurosportu, co máme po kabelu, nedávali. Povšim jsem si, že Blick TV je v top aplikacích, ale nezkoumal jsem to.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    CROSS: Tak s aplikaci blick TV mas eurosport v nemcine a zadarmo. Ale jenom ve svycarsku.
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    CROSS: no me to hraje anglicky a je to z cz storu..
    CROSS
    CROSS --- ---
    HIDARI_LUPO: no, to právě tvrdí švýcarskej taky, ale neni to pravda (jede Eurosport a Eurosport 2 v němčině a francouzštině), tak proto mě zajímá, co ve skutečnosti hraje při registraci z českýho appstore.
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    CROSS: FAQ : Which channels are available? : Eurosport Player offers two channels: Eurosport and Eurosport 2. Both channels are simlucasts of the linear TV channels available via digital platforms.

Jinak se tam mluvi anglicky a co se tyce programu tak sedi ten co je na tvp.cz, takze asi english only..
    CROSS
    CROSS --- ---
    WITTGENSTEIN: tipnul bych, že víc než dvacet mu bude (duchem věčně mlád), jinak souhlas. Je v tom nicméně zrnko pravdy, a sice že zapálené hádky na toto téma postrádají smysl. Taky proto si nepřeju debaty tohoto typu (my the schwarz is bigger than yours) v tomto klubu.

Že tyhle diskuse Apple vs. whatever každého jen otravují, to je jasná věc.

No a abych nepsal jen tak, opakuji dotaz: Eurosport player z českého app store — nikdo nic? (k jakým kanálům/jazykům lze předplatit přístup)
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    LELI: Rádobyhustej týpek s rádobynázorem. Divil bych se, kdyby mu bylo víc než dvacet.
    LELI
    LELI --- ---
    neco o androidu :D
    Android versus iOS? Jste všichni fakt takový kokoti? « Přestaň mě srát!
    http://prestanmesrat.wordpress.com/2012/07/07/android-versus-ios-jste-vsichni-fakt-takovy-kokoti/
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    THE_BALROG: no spis bych se podivala, kolik budes platit dph a cla a jestli by se nevyplatilo to sehnat nekde po evrope.
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Nechystáte se někdo objednávat něco odsud?

Nomad Brush: Paintbrush Stylus | Paint Anywhere!
    http://www.nomadbrush.com/

Rád bych něco ušetřil na poštovném :)
    UNCLEAN
    UNCLEAN --- ---
    CROSS: Nejlepsi je stejne ta diskuze pod clankem :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Mimochodem tady Matthew Panzarino (thx to DF) zajímavě rozvádí, jaký že by to byl nový trh s malými tablety, co by Apple vytvořil. Moje skepse, co jsem tu ventiloval, dost povolila. :-]
    CROSS
    CROSS --- ---
    BRUSINKA: nezpoplatňují. Jestlis změnila číslo karty, hádám, že si Apple ověřuje, jestli je ta karta platná a zablokuje nějakou takovou částku, kterou ale z karty nestrhne. Ale jen hádám, mám tam už roky stejnou kartu.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Koukám na výpis z účtu, že se mi z appstoru strhly nějaké peníze za nevímco, je to nějaká směšná částka jako 2eura nebo tak, ale z principu - tušíte někdo, za co by to mohlo být? V té době jsem si akorát koupila jednu číslo respektu (odečteno zvlášť) a změnila číslo karty - zpoplatňují takovéhle úkony? Nemůžu to na stránkách najít. Dík
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    CROSS: šak souhlasím :-)
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    CROSS: co se tyce te velikosti, tak souhlasim i vlastne ne. :) Necelych 10" ve 4:3 je podle myho nazoru nejergonomictejsi reseni(nechapu ostatni vyrobce s 16:9 resenimi). Ale z druhy strany ta 7 a neco " se mi jevi jako logicka. Prece jen je iPad, i pres svou kvalitu a pevnost docela tezkej. Napr. mne osobne to vubec nevadi a radsi mam v ruce kus poradnyho materialu a ne plastovy prkynko od wc, ale nekomu to muze trosku prekazet. Tzn. ten "sedmipalec" muze byt pro nekoho prijatelnej. O cenach nechci polemizovat. To neni muj salek kavy a nehodlam tomu rozumnet a zabyvat se tim. Bud to koupim, nebo ne.
    Ale v kazdym pripade mi prijde to mensi reseni jako krok vstric nekterym uzivatelum, kteri to pozaduji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam