• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    A existuje nějaká aplikace, která by rozumně dokázala využívat Google Image Search? Mám nativní hleací aplikaci od Googlu s Google Goggles, ale ty fungují jen na vyfocení toho, co je zrovna před vámi. Nelze v tom použít fotka z Camera Roll, což by se mi fakt hodilo.
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Nemate nejaky tip na free app, ktera prehraje video z dropboxu? Nasel jsem jen CineXPlayer za 3 EUR

Prekvapilo me, ze dropbox mi neprehraje mpeg :(
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    NALLE: Levnej servis neexistuje. Buď se s tím smíříš a budeš použil at gesto nebo si objednáš díl z Taiwanu a vyměniś sám(a) {nedoporučuju} nebo pak macwell.cz
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    THE_BALROG: a teď mi to začalo samo od sebe fungovat. WTF.. :)
    ENDLIFE
    ENDLIFE --- ---
    THE_BALROG: Mail se převedl na novou verzi. Já tam třeba měl filtr, který mi přesměrovával poštu a ten se deaktivoval. Ale je možné, že je změna i při přímém přístupu ke schránce...
    NALLE
    NALLE --- ---
    prohnul se mi plech u zaviraciho soupatka, zamku nebo jak se tomu nadava... nemate tip na dobrej a levnej servis?
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Od minulého čtvrtka/pátku mi přestaly do mailu na iPadu chodit e-maily ze Seznamu. Není tu náhodou někdo, komu by se stalo to samé a třeba by i znal důvod?

Nic jsem v nastavení mailu neměnil a asi jsem ani neinstaloval žádnou novou aplikaci.
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    EDNA_JEDNA: to je uz davno..
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    btw ne tak davno zminovany appshopper je ted i jako aplikace;)

App Store - AppShopper
    http://itunes.apple.com/us/app/appshopper/id387037496?mt=8
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    FUJI_ITA: tak u těch messages sem na to přišel, psal sem do subject line ;) u emailu nevim ale to uz se chvili nestalo
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    FUJI_ITA: Mozna nemas signal
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    Občs mi nejdou odesílat emaily a včera se mi to stalo i v messages, tlačítko send je pasivní. Nevíte čím to?
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    jj, kingdom rush je super. jeste me nadchla anomaly warzone earth hd, ktera tu formulku zajimave obraci naruby.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    přesně tak... nejlepší a nejtěžší je kingdom rush...
    VFISA
    VFISA --- ---
    KALIBAN: Ted byly v ramci slevy Toy Defence a libi se mi to docela dost, az na obcasny otravovani freemium modelu..
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Dik za typy
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    KALIBAN: zatim asi nejlepsi byl Kingdom rush, pak TnT HD...
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    KALIBAN: Plants vs Zombies? Fieldrunners? (Snad brzo vyjde dvojka i pro iPad) Sentiel 2/3, Tower Defense... je jich spoustu
    KALIBAN
    KALIBAN --- ---
    Hrajete nekdo nejaky tower defense? ja hraju jelly defense a je to velka sranda... tak me napada, jestli neni neco podobnyho.

plus me hodne bavilo virtua city, ale to uz jsem komplet cely doparil. Nemate nekdo nejakou alternativu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam