• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    K4N3C: to je jak kdy, ale jestli se bude distribuovat iphone 5 az k 21 zari, tak si mozna budes muset pockat do 21. zari. Hele dockej casu, vsak uz pozitri budes vedet :-)
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    Pamatuje si nekdo, jestli se da novy iOS stahnout vzdy hned po predstaveni nebo byla par dni prodleva? Mam tu novy iPad, na ktery chci nahrat zalohu, jenze samozrejme prisel jeste s 5.1.1 a na starym mam uz 6beta4, takze mi tu novej rve, ze je zastaraly a zaloha na nej nejde nahrat :-/ Tak do stredy pockam, nez shanet zas nekde developer account atp. ale aby to nebylo jeste mesic treba..
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    HOLKA: povedal by som ze to nejde, chyba tam v menu "Personal Hotspot" volba
    CROSS
    CROSS --- ---
    HOLKA: nevím, jestli to záleží na nastavení operátora, já to mám u Swisscomu defaultně v systému. Settings — General — Network — Personal Hotspot, tam to povolíš a je hotovo.
    Screenshot pro ilustraci, snad pomůže.
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    Chtěla bych ze svého iPadu občas udělat HotSpot - poradí mi tu někdo? Tarif mám u O2 Telefonica.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    SHE_MON: já teda osobně bych si zaplatil (a vlastně to tak mám) evernote, a cpu naprosto všechno tohle do něj. Myslím že to nemá chybu hlavně z hlediska uložení mimo a možnosti přístupu ke vsšmu pohodlně z počítače, mobilu, ipadu, nebo i jen prohlížeče někde jinde...
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    SHE_MON: onenote, evernote nevyhovuje?
    SHE_MON
    SHE_MON --- ---
    nevite nekdo o nakym uplne jednoduchym programku, ktery funguje jako textovej editor (staci fakt zaklady, jen na poznamky) ale zaroven se do nej daj vkladat fotky primo z fotaku a nejen z fotoalba (tj. napr. si delam poznamky z prednasky a prednasejici neco nacmara na tabuli, tak zvednu ipad, vyfotim a hned se mi to vlozi do textaku kam potrebuju)?
    AILAS
    AILAS --- ---
    SCHIZMA: To vypadá pěkně. Dík.
    CALCULON
    CALCULON --- ---
    SCHIZMA: Nádhera, až na tu cenu...
    SCHIZMA
    SCHIZMA --- ---
    AILAS: a co Freitag? sice ma clenitej predek, ale jinak je to ultrajednoduchy. (http://www.freitag.ch/Fundamentals/iBags/iPAD%C2%AE-FOLDER/pi/ZH_42062)
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    KARYSLAV: vic subtilni potrebuju :)
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    AILAS: tak hurá, udělej to líp a pošli pracovní postup ať ho máme ostatní jako návod :-D
    AILAS
    AILAS --- ---
    BRUSINKA: taky dobrý (akorát zbytečně tlustý a bez látky) :-)
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    AILAS
    AILAS --- ---
    EDNA_JEDNA: Ja právě nic takového nechci. Chci vlastně jen co nejjednodušší 2 papundekly s potahem - tvrdý obal od tenčí knihy kde by iPad přežil v MHD (a teď jsem dostal nápad) :-)) Nic velkého, těžkého natož tuhle opičárnu. Ale dík.
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    AILAS: jestli mas dolace na rozhazovani, tak tohle jsou knihari, co delaj nejspis to co chces http://www.dodocase.com/
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    NICTUKU: jako třeba toto? :-D

Hoďte iPad na zem, potopte ho pod vodu. S pouzdrem Lifeproof to přežije - iDNES.cz
    http://notebooky.idnes.cz/obal-lifeproof-pro-ipad-i-iphone-dno-/vyrobci.aspx?c=A120903_160834_vyrobci_kuz
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    nevim jestli Aquapac, nebo neco jinyho??
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    Podobnej dotaz. Shanime pouzdro, ale vodotesne. Pokud se neco takoveho dela??? Oucel: cteni/gameseni/internet browsing ve vane. Samozrejme asi neni treba plna vodotesnost do "hloubky". Jen by to melo ustat napr. ponoreni casti zarizeni na kratkou dobu, apod. ... Tyka se iPadu 2 i posledniho. Dekuju.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam