• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    KERB
    KERB --- ---
    hele na tom ipadu mini jsem myslel ze ta absence retiny bude vetsi prusvih, vypada to docela v pohode, nic drastickyho, rekl bych ze rozhodne lip nez ipad 2, tam je to evidentni
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    CROSS: kdyz to vidim ve srovnani, vidim hlavni rozdil v rozliseni. to je samozrejme hodne videt, ale jak sam pises, to rozliseni ma exponencialni naroky na gpu a tudiz i na konzumaci energie.
    CROSS
    CROSS --- ---
    NICTUKU: ale Retina je prostě hezčí a líp se na to kouká. Na trojce se mi taky nevykresluje obsah pixel for pixel 2048x1536 (myslim třeba u webu a pod.), ale zobrazení je prostě lepší.

Jako problém u mini s retinou vidim spotřebu a tim pádem nutnost nacpat tam větší baterku. Na to jsem zvědavej.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    1024, pardon :)
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    AILAS: tezko rict. Podle myho nazoru je rozliseni 1027/768 a velikosti displaye 7.9" naprosto dostatecny. Kdyz chci highrez, chci to na pracovni masine, ktera je na tom vykonnostne o dva rady vyse. :)
    TWARR
    TWARR --- ---
    FUZZSTORTION: přihlásit ne, to je ok. Ale nějak to změnilo zobrazování aktualizaci
    AILAS
    AILAS --- ---
    NICTUKU: taky jsem si s ním hrál včera v datartu a je super. Tenký, lehký až to bude retina (pro ty co ji maj iPad 3) tak i úžasný.
    Jinak jsem byl překvapenej velikostí nového konektoru. V reklamách vypadal větší ale je skoro titěrný.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    VFISA: vcera jsme v iStyle sahli na iPad Mini a musim rict, ze je to fakt dobrej kus kovu. Na cesty naprosto dostatecny zarizeni.
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    WIRUZIK
    WIRUZIK --- ---
    iPad Mini je super, ten displej by potreboval retinu, ale tak si zkratka rok pockame. Neni to nejak vyrazne spatny, ale pokud mate nejake jine zarizeni (smartphone / tablet) s lepsim displejem, tak to uvidite.

Zarizeni je to ale vyborne!
    VFISA
    VFISA --- ---
    ja jsem teda z miniho nadsenej, nemit uplne novy 3.gen tak do nej jdu, takhle pockam na dalsi verzi miniho s retinou..
    laka me ale predstava nosit v kapse 64GB 3G model :)

btw. ohledne displaye:
    Think iPad Mini’s Screen Is Just Like iPad 2? Think Again | Cult of Mac
    http://www.cultofmac.com/199538/think-ipad-minis-screen-is-just-like-ipad-2-think-again/
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    THE_BALROG: tak si to preved do rgb, ne? :D
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Nevíte náhodou, zda lze nějak iBooks přinutit, aby zobrazovaly správně PDF soubory ve CMYK? Případně nějakou PDF prohlížečku, která to správně a rychle dovede?
    KICHI
    KICHI --- ---
    CROSS:
    MICKE:
    KERB:
    Upresnim to - neskrabe, ale spise osoupava, v miste, kde jde v podstate kov na kov to byva po delsi dobe videt (coz ovsem prekvapive dalaji i bumpery...).
    Na miniho nam dorazily Smart covery opet jen zalozene na polyuretanu a jejich barvach (jako u Smart casu).
    Ty nove SC maji tu magnetickou cast pokrytou zcela polyuretanem.
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    DUKED: dneska sem mel miniho v ruce.. ten obraz je fakt nic moc, cena vysoka.. zbytek by mi nevadil :)
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    HOLKA: Tohle vim.. a nebyl to muj pripad, zvuk mi prestal fungovat pro zamceni obrazovky (cover) pri hrani nejaky hry...docela sem zasnul...

Ono je vic veci co me na applu vyvadi z rovnovahy.. :)
    DUKED
    DUKED --- ---
    KICHI: je doma a je to presne jak rika [ NEPH04 @ iPad | iPad 2 - iOS 5 ] na neretina displej se neda divat, ta cerna barva je priserna, je to pomale, vubec nechapu, ze to pustili do sveta

:))

HOLKA
    HOLKA --- ---
    NEPH04: Tady je popis z minula:
    Přepínač "vypnout hlasitost / zamknout otáčení" na boku iPadu funguje jako softwarový přepínač. Pokud se s ním moc nelaboruje, je vše OK. Pokud ale s ním vypnete zvuk, a pak v Nastavení změníte jeho funkci na "zamknout rotaci", zvuk jím vypnutý zůstane vypnutý a začne fungovat na rotaci.

V tomhle stavu z něj hraje hudba a video, zvoní a funguje na sluchátka, ale nehrají v něm zvuky ve hrách a různé aplikace jako je například iVysílání ČT.

Řešením je znovu v Nastavení nastavit na postranní přepínač vypínání hlasitosti, zakvrdlat s ním, aby se zvuk zapnul, a pak zase vše funguje, jak má (a může se zase používat na zamykání rotace, například).
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    HOLKA: stalo se mi taky.. zkus restart, me pomohlo az obnoveni nastaveni v Nastaveni->Obnovit->Obnovit nastaveni...
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    Opet mi nejde na iPadu zvuk a jde jen do sluchátek. Už jednou jste mi tu radili jak to napravit, ale podle daného popisu mi to nejde změnit zpět. Prosím můžete se mi někdo ozvat a pomoct mi iPad nastavit?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam