• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    WERT: no 80% casu s tim sem doma (wifi), ale beru to i ruzne na schuzky nebo na dlouhy cestovani. ale i doma tu vahu ocenim.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    WERT: jo.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    ten pixel je tak malej že retina není potřeba...
    jste rozmazlený až hanba...
    KERB
    KERB --- ---
    JIMMI15: presne tak, mit to retinu, tak do toho jdu i kdyz mam ipad, na cestovani idealni,

nez davat 5 za novej xindle, tak dam 8 za ipad mini
    WERT
    WERT --- ---
    NICTUKU: uz si v ruce drzel iPhone 5? :)
    JIMMI15: a ty s tim nekam cestujes? Ja to mam na doma do postele... cim vetsi tim lepsi pro me, navic na to cumim zblizka tak se na retinu tesim maj mi to privezt za pul hodky :)))
    JIMMI15
    JIMMI15 --- ---
    ja mam ipad mini a v podstate az na retinu (kterou mam na iphonu) mi tam nic nechybi a ta vaha (cca pulka velkyho ipadu) je opravdu skvela vec. pri oznameni jsem sice o te mensi velikosti pochyboval, ale ted to vnimam jako hlavni vyhodu.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    az budou ajPady vyrabeny z plastu a levnych matrosu a budou tezky, tak si ztezujte, ale ted? Ja nevim, ale podle myho nazoru tech neco kolem 700g rozhodne neni tragedie. Kdyz to clovek drzi ruce, vi o tom, ze v ni neco ma, navic je to pevny, nekrouti se to. Zkratka kvalitni remeslna vyroba s sebou nese, pri pouziti konvencnich materialu, i trochu hmotnosti navic. :)
    Napr. kdyz jsem vzal do ruky Nexus 7, o kterym se oficialne tvrdi, ze je kvalitni ve zpracovani, tak jsem mel pocit, ze drzim v ruce krabici vod mejdla.
    WERT
    WERT --- ---
    ARAON: Brecim :(
    ARAON
    ARAON --- ---
    Ta vaha je rozhodne znat. Ja mam dvojku a kolegyne si akorat poridila "Novy". Kdyz mi ho podala, prvni muj dojem nebyl "ju, to je krasny display", ale "toz kurwa to je volaake tazke". Pro nekoho kdo nemel predchozi generaci v ruce to asi nebude zadny problem, ale me to teda prekvapilo.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    taky jsem presedlala z 16 na 64
    to bude mista! :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    hezky ta retina :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    WERT: jako je tezsi, nejakych 50gr oproti ipadu 2
    napsany to zni blbe, jakoze nic, nicmene myslim, ze to uzivanim citit pujde
    NTR23: ja brala ipad retina, ve ct objednany a dnes dorazil
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    CROSS: aha, to nebylo zmineno :) tak to jo... osobne jsem si moc rozdilu ve vaze nevsiml prip rechodu, ale nejsem holka.... :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    ONDRASEEEK: taky neni těžší než 3. generace, ale je znatelně těžší než 2. (tj. bez retiny).
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    WITTGENSTEIN: retinu uz mel NewiPad, takze proc by 4 mela byt nejak extra tezsi mi nedava smysl...
    NTR23
    NTR23 --- ---
    KASUMI: Čím více se blíží vánoce, tím bude iPad mini více nedostatkovější. Už není ani v Electroworldu. Tak jsem dnes objednal v Apple Storu a doručení je 21.12. Na knap.
    WERT
    WERT --- ---
    KASUMI: to mi ani nerikej mam ho na ceste:/ myslim ze vaha je u ipadu velkej problem kazdej gram pomuze, i rozdil mezi wifi a 3g je pro me teda znatelnej.
    CROSS
    CROSS --- ---
    IMHO podstatný důvod, proč si na Mini s retinou ještě nějaký čas počkáme.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    KASUMI: Retina žere víc energie, tudíž při stejné výdrži musí být větší baterka, pročež to víc váží.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tak ten novej ipad je teda slusne tezkej..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam