• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NICTUKU: prave...
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    DRAGON: tezko rict. Mne jediny co odrazuje je ceskej operatorskej previt. Ale faktem zustava, ze iPad s gps je fakt nastrel oproti klasicky wifi verzi. Dat 3.2k navic za podelanyho svaba s gyrem, jehoz vyrobni cena je v radu stokorun, je docela odvaha. :) Osobne bych taky uvital verzi s gps/glonass kovem, bez slotu na simku.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    MISO: tak to mi prave neprijde vubec jako duvod, proc cekat, ta density je uplne v pohode, i na cteni knih
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NICTUKU: proc si budu kupovat vec ktera slouzi k necemu jinymu, kdyz ji nevyuziju. Holt si koupim color touch e-ink, chtel sem prejit na aktivni, ale kdyz uz, tak bych rad aby to melo GPS, kdyz to stoji o 5 tisic vic.
    ONDRASEEEK: o cenu nejde
    ONDRASEEEK: to je mi prave uplne jedno, chtel sem mini a nechci 3G, proto me to mrzi.
    MISO
    MISO --- ---
    Dneska som si bol osahat ipad mini v obchode. Telo ujde, ale chce to retinu. Takze zatial nie
    VFISA
    VFISA --- ---
    JEZZEK: zeptej se DIM_ na ten Nexus.. docela rychle to vratil..
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    JEZZEK: Nexus je objektivne nejlepsi androidi sedmipalec, ale jak pise TWARR: sirokouhly zobrazeni je znacne neergonomicky a sledovat na tom jen filmy je fakt blbost. Apple ma, i pres x relevantnich vytek, ve svych zarizenich nejvic ergonomie a logiky v uzivani vubec. I co se tyce os.
    TWARR
    TWARR --- ---
    JEZZEK: mel jsem pred nakym rokem ipad 1. pred mesicem jsem si rekl, ze bych tablet zase uzil. poridil si nexus 7 a po tydnu se ho rad zbavil. droid je furt takova divne nastavovana kase + to sirokouhlo na tom sedmipalcovym displeji je onanie. dobry je to tak akorat na video, na vse ostatni je to na kokot (fotky, web, app ...)
    JEZZEK
    JEZZEK --- ---
    Ja aktualne resim dilema, jestli iPad mini 3G 32GB za 14000Kc
    nebo Nexus7 3G 32GB za 8000Kc

Skoro si rikam, jestli neni cas dat tomu Androidu sanci....
    TWARR
    TWARR --- ---
    MAAAT: ten tam chtel bilej, jestli se nepletu. ale dik
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    NICTUKU: tak 3G verze je proste drazsi nez ta WiFi only...
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    DRAGON: Zadny iPad, ktery ma jen WiFi nema GPS...
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    DRAGON: a vadi ten slot na simku z financnich duvodu, nebo i z jinych?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    AVALON_CZ: a dik
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    AVALON_CZ: ach jo :( tak si ho nekoupim, no.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    DRAGON: jo.. má jen wifi, 3G+GPS+GLONASS modul chybí. viz http://www.apple.com/ipad-mini/specs/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    THE_BALROG: v poho, i tak dik za snahu ;]
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    DRAGON: sry, nějak jsem to v těch zkratkách přehlíd :)

Tak to ať promluví někdo minipovolanější.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    THE_BALROG: ja se neptam na iPad 3. generace, ale iPad Mini. Ale to bude asi stejny, co?
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    DRAGON: 3. generace nemá. Maximálně si můžeš určovat polohu podle WiFi, ke které jsi právě připojený.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam