• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    DRAGON: mas kliku... cina uz neni co bejvala :D
    i me prestal kabel nabijet, prozmenu fungovaly data :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    4PTO: to opravdu netusim, ale je nutny napsat, ze naposledy sem tam nakupoval tak pred rokem a pul, ty kabely porad fungujou..
    4PTO
    4PTO --- ---
    DRAGON: Z posledni varky 6ti ks mi 4 nesynchronizuji s ipd2 (v zadnem portu ani na jinem pc - pise mi to s nima nepodporovany hw) a 2 ani nenabijely. Jinak vzdycky slapaly. Leda by dodavali jiny pro iph a jiny pro ipad? Protoze s iph4 mi nektery kabely synchronizuji..
    CROSS
    CROSS --- ---
    Kabely jsou věčný i zde se opakující téma. Myslim, že se to i v tomhle klubu řešilo se závěrem, že za ty peníze i to riziko, že se to zlomí a pod., přestane / nebude fungovat, při nákupu z DX stojí. Akorát pokud je Holka úplně bez kabelu, tak na ten z DX si podle mojí zkušenosti docela počká, kór v tomhle období. Asi bych spíš hledal na Aukru.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    NEPH04: ja jich mam doma 6 a ani jeden nema problem :)
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    DRAGON: jenom bacha.. u nas v praci se tusim dva ze ctyr odporoucely.... prestaly nabijet.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    DRAGON: da grrreat OnToppic!!! Uz? :D :op
    CROSS
    CROSS --- ---
    MAAAT: 1. Jak si představuješ lepší zviditelnění? 2. Pošli mi svůj návrh krátkého popisu do pošty a uvidíme. Nemám čas na copywriting. :-]
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HOLKA: Dolar a pul, postovny do CR zdarma.

USB Data Cable for iPhone 4 - White (100cm-Length) - Free Shipping - DealExtreme
    http://dx.com/p/usb-data-cable-for-iphone-4-white-100cm-length-48590
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    4PTO: Obávám se že jeho zoubky na konektoru poznají, ale stavila se u mě švagrová s jejím kablíkem USB/30 pin a nabíjení funguje. Takže to odnesl jen ten 30 pin konektor. Kdyby měl někdo kablík na prodej ozvěte se mi.
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Prosim o upravu textu na nastence o muj-ipad.cz. Snad jsem si uz vyslouzil jiny lepsi status.. :) Ocenil bych i lepsi zviditelneni..
    4PTO
    4PTO --- ---
    HOLKA: první to zkus na tu záruku. O slintání syna jim neříkej ;)
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    Nemáte někdo v iOpravně známého? Předem díky.
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    Ahoj lidi,
    prosím poraďte mi. Mám iPad 3 32 GB 3G a odesla mi nabíječka. Konkrétně 30 pin. koncovka vypadá jako by ve vnitř byla na pár místech tmavá a i dock konector nevypadá uplně čistě. Co se mohlo stát? iPad je v záruce tak se chci zeptat zda uznávají reklamaci a nebo se budou vymlouvat na špatné zacházení. Na natu jsem četla, že může jít o oxidaci kontaktů. Je možný, že koncovku trošku oslintal syn. Prosím písněte mi urgent. Dle ceníku opraven 2500,- fakt nemám. Nějaká rada?
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    Mate nekdo zkusenost s timto nebo podobnym drzakem na iPad? (prisavka nebo radsi ramecek pro iPad, do ktereho se zacvakne, na druhe strane bud tezka pevna zakladna nebo take prisavka nebo sviraci packy)
    Review: XFLEX - A Handy Flexible Stand for Your iPad | MacTrast
    http://www.mactrast.com/2012/12/review-xflex-a-handy-stand-for-your-ipad/
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    SMALLRICCIO: v mp4 je možné titulky přidat softwarove - je pak mozne je zapnout ci vypnout nebo jich pridat vice.
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    SMALLRICCIO: ono je faktem, ze maly rozliseni by mel zvladat kazdy prehravac. Je to prave problem jen pri mensim hd(a vys samozrejme) napriklad a troufnu si rict, ze full, progressive hd, neboli 1920x2080, uz neda lecjakej player(pricemz ta .mp4 porad bez problemu). Tzn. zalezi na matrosi, v cem to clovek ma. :)
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    SMALLRICCIO: pokud mas mkv, tak prevod do MP4 je velmi jednoduche a je vetsinou potreba prevest pouze zvuk (video zustane stejne). Mas PC nebo Mac?
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    SMALLRICCIO: podle myho nazoru se Handbrake pro konvezi do .mp4 rozhodne vyplati, protoze nativni movieplayer jede na grafice, kdezto aplikace tretich stran jedou jen na cpu a je to pak nekdy znat na plynulosti prehravani. Vim, ze je to vopruz rada, ale mame to vyzkouseny a musim rict, ze ve chvili kdy prevedes do .mp4 takrka cokoliv, iPad s tim nebude mit nejmensi problem pojede to vse jak po masle.

Jinak konkretne: zkouseli jsme OPlayer, VLC Player, BuzzPlaye a kazdej mel s urcitym filem semtam problem.
    ARAON
    ARAON --- ---
    SMALLRICCIO: Já používám k naprosté spokojenosti AV PlayerHD.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam