• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    _KOFILA_: viz ta Baldur's Gate.

jinak obecne: lze nejak na iPadu zobrazit klasicky fejsbucek a ne v ty "mobilni" verzi, do ktere to prepina automaticky? Neni to pro me, ale pritelkyni to dost stve, protoze se to chova jinak, nez v beznym prohlizeci na macu, nebo pc(vidle) a rika, ze ji to zobrazuje veci, ktere nechce, aby lidi videli. Pricemz na beznym desktopu to umi nastavit, ale nejde ji to v te mobilni verzi. Predpokladam, ze to bude zjednodusene pro native iPad vola.
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    _KOFILA_: hral, ale doba pokrocila, stejne tak nebudu vyhrabavat gameboye abych si zahral Super Mario Land, kdyz muzu hrat platformers ktery vysly letos - nazyvat Diablo nesmyslnym a Bastion jeho nestastnym klonem - no nevim nevim :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    LUKYN: bastion sem zkousel a je to hrozna nuda a je to trivialne lehke. Ano, je to pekne, ale nuda. Nedoporucuji.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Baldurs Gate jsem koupil hned, klasika kterou si rád zahraju (a snad taky konecne dohraju :D ). Největší radost by mi ale udělalo Diablo 2 na iPadu :-) Toho se ale asi nikdy nedočkám :-(
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NICTUKU: Napis co...
    Takove prispevky bez obsahu a se smajlikama jsme tu psali pred deseti lety...
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LUKYN: Baldurs Gate je pojem. Kdyz to poprve vyslo, pocitam ze si to nehral... Jinak by si znak pribeh a nemluvil o tom tak...

V dnesni dobe tzv. jednodolaroveho hrani ti to samozrejme nic nerekne. Navic ta hra se neovlada na ipadu bezvadne. A hlavne: si zvykly na neustale odmenovani a jednoduchou obtiznost...

A doporucujes Bastion, ktery je jen velmi nestastnym klonem nesmyslneho Diabla s vynikajicim podanim narace formou vypravece reflektujici tve chovani.
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    Baldurs Gate mi prijde jako vykopavani davno pohrbenyho mrtvyho kone, smrdi a moc se na nem nesvezu..
    Doporucil bych Bastion

Bastion - iPad Trailer - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=5h9_vepRkHc

Bastion - Official Trailer - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=mX48y24t9iU

iPad verze je prakticky totzna s Mac/Pc/X360 verzi tyhle krasne udelany hry a jeste k tomu se na iPadu krasne ovlada -
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    TOMMY_: Nejede...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    HONCKA: netusis jestli to bezi na jednicce ipadu ?
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    _KOFILA_: mozna jsem staromodni, ale jen za rpg povazuju neco jinyho. :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    HONCKA: vsak ano, v poradku. Taky se tesim az si na ne opet najdu cas!
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    NICTUKU: neco si o tom precti idealne koukni na nejaky delsi gameplay...
    System s jakym TWEWY prisel byl nebal bych se rici skutecne paradni. Na DS si soucasne bojoval jak v dolni tak horni obrazovce.

Ja to nechci hodnotit, osobne jsem spis na strane tabora s konzervativnim jap rpg a uz vubec mi nesedi cele emo zpracovani, ale v herni historii tento titul rozhodne misto ma, a se zvyraznenym nadpisem...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    _KOFILA_: ja na novy koncepty moc nejsem, jsem spokojenej s baldurama za 10e
    NICTUKU
    NICTUKU --- ---
    _KOFILA_: modernimi rpg myslis akcni shity s automatickym sberem abilit behem level upu? :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    HONCKA: skvělý koncept moderního rpg...
    až na zpracování které nemusí sednou každému (je to hodně jap emo) je to velmi originální hra – původně na Nintendo DS
    iOS verze má v remixu veškerou hudbu, takže i skalní nahrají do telefonů znovu .)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    EDNA_JEDNA: co je na ty hre tak special, ze je tak draha?
    EDNA_JEDNA
    EDNA_JEDNA --- ---
    World ends withyou 'jen' za 13 ecek;) (oproti 18 normos)
    https://itunes.apple.com/cz/app/world-ends-you-solo-remix/id545042359?mt=8

App Shopper: The World Ends with You: Solo Remix for iPad (Games)
    http://appshopper.com/games/the-world-ends-with-you-solo-remix-for-ipad
    KICHI
    KICHI --- ---
    njn, holt je to vykonove nekde jinde, resp. asi je problem hlavne RAMka
    CROSS
    CROSS --- ---
    Uvádění nových modelů mi nevadí, horší je konec podpory pro starší zařízení (první iPad).
    KICHI
    KICHI --- ---
    WERT: nic prekvapiveho IMO.... iPad 4 je jen mezistupen, aby se nereklo (procak zrychleny + lightning)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam