• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    TIGU: a v iTunes to jde giftovat, ale musíš se prvně odhlásit, pak se ti v tom drop-down menu ukáže gift app, vyzve tě to k přihlášení a voaaha, posíláš dárek
    LUKYN
    LUKYN --- ---
    hrajete nekdo Bioware Star Wars: Knights of the Old Republic? moc me tim prekvapili, rad bych videl dalsi podobny neosekany hry tohodle kalibru na iPadu!
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    TIGU: u koupený aplikace normál v iPhonu mám vpravo nahoře ten obdélníček se šipkou, na to kliknu a objeví se "sdílecí menu" a tam je normálně Gift
    TIGU
    TIGU --- ---
    KICHI: Nefunguje
    KICHI
    KICHI --- ---
    TIGU: jinak mu tedy proste nabij ucet penezi
    KICHI
    KICHI --- ---
    TIGU: nezkousel jsem, ale nefunguje tam ten trik s podrzenym ALTem (jako treba kdyz v MAS chci znova stahnou Mountain lion na kompu, kde uz je nainstalovany)?
    TIGU
    TIGU --- ---
    KARYSLAV: Je to na prd. Mám koupený WhatsApp a chtěl jsem to darovat kamarádovi, který nemá v účtu kartu. Jenže tam ta možnost chybí - u jiných aplikací jsem to nezkoušel. Teď koukám, že jinde je, ale u koupené je jenom Tell a friend, Copy link, Share to Facebook a Share to Twitter. Právě u aplikací, které se mi líbí a sám je používám by se to darování hodilo nejvíc. Sere mne to.

A k iOS - pokud bude iOS 7 graficky v duchu aplikace vydané k WWDC, tak se mi to moc nelíbí - co vy na to?
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    TIGU: achtak, to sem nevěděl teda
    TIGU
    TIGU --- ---
    KARYSLAV: A jo, ono to v iTunes chybí u aplikací, které už máš koupený ... to je fail ...
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    TIGU: v itunes je u aplikace normálně give a gift (aspoň na macos), na Appstore pro mac appky to ale není! na to bacha.
    TIGU
    TIGU --- ---
    Když už jsme u toho darování aplikací - jde to vůbec ještě? Dřív to šlo, ale nedávno jsem to hledal a nenašel ani na Mac, ani na iOS ... na webu Apple je jen možnost darovat kupón.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    DEMONOFANARCHY: imho ne.. jedině tu aplikaci vrátit http://jablickar.cz/reklamovani-nakupu-aplikaci-v-app-store/ (a nebo ji nainstalovat dotyčnýmu pod svým Apple ID)

DRAGON: asi bych koupil.. jen to 3G teda nepotřebuju :(
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    za kolik je mozny prodat ipad mini 16gb 3G+wiFi s plnou zarukou nerozbalenej v dnesni dobe? (vyhra v soutezi)
    DEMONOFANARCHY
    DEMONOFANARCHY --- ---
    Muzu nejako darovat aplikaci, kterou uz jsem si koupil?

Protoze jsem chtel koupit aplikaci pro nekoho jineho, bohuzel jsem idiot dal koupit a pote uz moznost darku neni ta je jen pred koupi:-(
    DAVVID
    DAVVID --- ---
    AVALON_CZ: Daval jsem to do nejakeho neautorizovaneho servisu kde rikali ze je v haji spis motherboard, coz nechapu. Nicmene zaruka vyprsela pred par mesici a v autorizovanem servisu zvedli cenu za kterou ipad vymeni. Nechapu jak prisli na to ze to ted stoji asi 8 tisic.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    DAVVID: A není náhodou ko jen baterka?
    DAVVID
    DAVVID --- ---
    Update k DAVVID. Nakonec je iPad 1 rozbitej, v iTunes hlasi chybu 1602. Pokud by mel nekdo zajem treba na nahradni dily, napiste do posty, nejak se domluvime.
    TIGU
    TIGU --- ---
    KERB: To ano, ale chces si vzit iPad bez HW klavesnice do jine mistnosti v byte, nechces ji vypinat a chces neco napsat ... jak to udelas? Potrebujes onscreen keyboard ... Eject ti ji zobrazi a tu HW KB můžeš mít stále připojenou.
    KERB
    KERB --- ---
    TIGU: aha ja myslel ze onscreen zmizi automaticky po pripojeni
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Počkejme týden na změny v 7čce :) apk můžem zase pořádně lamentovat..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam