• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    CROSS: jo. tak to jo. oba ůčty mám český, pokud jsou US a CZ a je nutné přehazovat stor, tak se samozřejmě hesla psát musí.
    CROSS
    CROSS --- ---
    KINGRICHARD: to jsou dva (tři) účty v CZ storu, nebo v různých národních verzích?
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    Tak mám asi verzi IOSu pro rozvedený, nebo nevím...
    CROSS
    CROSS --- ---
    KINGRICHARD: já teda nevím, mám taky dva účty a pod jednim z nich aplikace, který v českým store vůbec nejsou. Abych tyhle aplikace updatoval, musim se přihlásit do příslušnýho druhýho účtu, což činím loginem a heslem, jinak nevím, jak by systém poznal, kam se má přihlásit.

Možná u aplikací, který se vyskytujou v obou (nebo více) dotčených storech neni třeba se přihlašovat, to si nejsem jist.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KINGRICHARD: bude a dela to, mam to ozkousene vcera. jakmile chces updatovat z jednoho uctu a ses prihlasenej na jinym, tak se to vzdy (i pri updatu) na heslo zepta. zkus si to
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    Nebude. Řešili jsme to takle kvuli rozvodu. Ja mam dva účty a ex tím pádem tři. Dva moje a jeden svůj a na žádný hesla se to neptá mě ani ex neptá. (tím neříkám že je není dobrý to heslo vědět)
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    ok dekuju vsem za odpoved!
    CROSS
    CROSS --- ---
    KINGRICHARD: v tomhle případě se musíš kvůli update přihlásit na ten druhý účet a při tom se tě to pochopitelně na heslo ptát bude.
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    WERT: Vždyť se to už nějakou dobu na hesla při update neptá.
    WERT
    WERT --- ---
    ANDREJKA: Ano, na ios jakymokli zarizeni muzes pro ozovat vic uctu... A vsechny ti tsm zustanou.

Jen je pak oser s aktualizacema protoze nektery appky mas z jednoho druhy z druhyho... A budes muset zadavat furt hesla atd.
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    ANDREJKA: zůstanou, bude to jen chtít dvě hesla na dva účty (pro srýčka příhodu), normálně se to při update na hesla neptá.
    ANDREJKA
    ANDREJKA --- ---
    WERT: a zustanou i ty, co byly koupene a ne zadarmo? nechci to teda kupovat fakt znova :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    THE_BALROG: Promin ale meles blbosti. Jestli na to zarizeni nemas tak si kup jine, jestli ano - vyber si ze sortimentu, je bohaty a pro sirokou skalu zakazniku...
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    WERT: Tak to je fér, to jsem nevěděl. :)
    WERT
    WERT --- ---
    THE_BALROG: Tak lidem co meli novy ipad3 apple menil za ipad4 zadara...
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    _KOFILA_: tak jasně, nečekejme asi, že nám iPad vydrží deset let. Na druhou stranu docela nasere koupit si tablet a zjistit, že za tři měsíce apple vydá novou verzi, mírně nekompatibilní, díky který novější apikace už nebudou správně fungovat na té starší. Teda ne, že by se to v minulosti takhle radikálně stalo, ale bez Stevea bych se v Applu nedivil ničemu :)

Pokud nový iOS má fungovat i na iPadu Mini, tak se podle mne současný Mini ještě rok, dva udrží. Víc těžko někdo slíbí; to se asi ani nedá. Na druhou stranuse pořád čeká, že Apple nasadí Retinu i na Mini; šance jsou tak 50/50.
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    VACA: proboha co to meleš... kup si co ti vyhovuje a neprožívej to tak...
    jak dlouho myslíš že ti to zařízení vydrží? kupuješ spotřební zboží!

TIGU
    TIGU --- ---
    VACA: Trojka byl The new iPad, měl retinu a dock konektor. Pak udělali takový "tichý" update a vydali "retina iPad" s Lightingem. Oba byly retinove a tak nebylo vhodné nechávat tyto dva. 2ka je poslední neretina. Nepočítám-li iPad mini. Je to tedy logické. Nejkratší podporu měl iPad 1. Ten byl podhodoncen ponstránce HW. iPad 2 je na tom líp. Řekl bych, že strovnatelně s iPadem 3, který vykresluje 4x tolik pixelů. Updaty na iPad 2 a mini budou ještě minimálně rok, řekl bych, že déle. Ale 100% to neví nikdo. Ten rok je jistý.
    VACA
    VACA --- ---
    ahoj, jak dlouho myslíte /odhadujete/ že bude apple držet ipad2, potažmo ipad mini...?

Celkově mám v jejich filosofii s timhle zařízenim trochu zmatek. ipad2 se stále prodává, ale zárověň se prodává ipad4, kam zmizela 3ka..?
    Ipad1 už prej podporu nemá. takže už na něj asi bude čím dál míň aplikací a pomalu upadne v zapomění...
    No a ipad mini je prej v podstatě HW z 2ky, naskýtá se proto ta otázka s podporou do budoucna...

Když jsem se na tohle zeptal v applu, tak odpovědí mi bylo v podstatě mlčení...

Chjo svět applu je fakt zvláštní, v podnikový prodějně sice vědi základní věci z letáčku, ale ta mlčenlivost a tajnůstkářství jaký to zařízení má perspektivy výhledově, neschopnost na tohle jakym-koliv způsobem zareagovat.... TVL vždyť to musí spoustu zákazníku odradit... (i když je mi jasný že na tohle se jich zeptá 10%nakupujících)

Sorry že sem se nechal trochu unést, ale když už ve mě konečně ttahle věcička vzbudila zájem, tak zas tohle..
    WERT
    WERT --- ---
    ANDREJKA: zustanou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam