• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    LILIANNE
    LILIANNE --- ---
    VFISA: zajímavý, já mam několik škrábanců na displeji jak u ipadu, tak u iphonu.
    LILIANNE
    LILIANNE --- ---
    CLUMP: nevím, nakolik je to pro ten smart cover bezpečný, ale čistím ho tak, že ho normálně namočím, na kartáček na zuby si dám trochu tekutýho prášku na prádlo a čistím - z vnější strany přitlačím, z vnitřní zlehka. dělala jsem to takhle už asi 4x, mám ho téměř rok a je v pohodě.
    KICHI
    KICHI --- ---
    VFISA: to je dost pech fakt, mel jsi ho rozhodne lepe chraneny, nez pulka ostatnich uzivatelu... SC ma hlavne problem pri noseni v batohu, ze ma tendenci se uvolnit a sklouznout z iPadu (ktery navic take probudi). Je lepsi mit tu tvou sestavu jeste v neoprenove kapse.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    VFISA: no ja ho pouzivam spis jako podperku, ochranu nechavam na svym polstrovanym batohu. kupodivu mi nechranenej ipad nekolikrat spadl, jednou dokonce nejdriv na ostrej roh tvrdy zidle a odrazem jeste na sutry, ale mel jsem stesti a na zadni strane zustal akorat malej dulek...
    VFISA
    VFISA --- ---
    CLUMP: mimochodem Smart Cover je uplne naprd co se tyka ochrany ipadu. Maximalne se ti neposkrabe sklo (ktery je z 99,9% neposkrabatelny).

Me se to prave stalo s coverem ktery je tvrdy plast na zadech a krajich a smart cover zepredu. iPad byl v turistickym batohu nahore a na trajektu blbe spadl na zabradli tak, ze se ten display rozflakal o nejaky kovovy vycnelek. fakt debilni nahoda :(

Takze bych na SC fakt nespolehal...
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    a kdyz uz jsem zminil ten smart cover, mate nejaky tipy na cisteni jeho vnitrni strany? v istylu mi nebyli schopny nic kloudnyho rict. obcas ho vemu houbickou a saponatem a proplachnu tekouci vodou, ale neni to uplne ono. taky jsem zkousel naky spreje na cisteni tabletu, ale opet nic moc. ale mozna jsem naivni s predstavou, ze se mi podari jeho absorbcni kapacitu alespon castecne priblizit puvodnimu stavu...
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    musim se priznat, ze se mi ruzny pouzdra na ipad trochu prici. jedno jsem si s ipadem koupil, ale po nejaky dobe jsem ho ulozil do supliku. proste je mi mnohem prijemnejsi drzet ho v ruce "nahej", pekne tenkej a navic ma ted po skoro dvou letech provozu sexy vetrem oslehanou a poskrabanou patinu. ale hned treba dodat, ze s sebou vsude nosim batoh s vycpanym oddilem pro notebook a je mi jasny, ze kdybych ho nemel, tak takhle odvaznej nebudu.D a samozrejme bez smart coveru ani ranu...
    VFISA
    VFISA --- ---
    Každopádně, mate někdo tipy na slusny outdoor case co chrání i display?
    VFISA
    VFISA --- ---
    KICHI: Jak jsem psal, v CAN storu me s tím poslali do usa nebo do cech a to zrovna nemůžu. Takže mi nezbylo nic jinyho...(

V nejhorším to prodám na Craigslistu...(
    KICHI
    KICHI --- ---
    VFISA: to jsem prave chtel poznamenat s tou zarukou a co vice - nejen, ze prijdes o zaruku, ale o i kdyby jsi ted chtel Apple servisu za vymenu zaplatit, tak by jsi platil plnou cenu (t.j. bez slevy za odevzdani nefunkcniho/poskozeneho pristroje) a to byva v servisu vice, nez kolik stoji novy kus v obchodech. Pokud si naopak clovek zaplati opravu v autorizovanem servisu, tak i pres to, ze si kuprikladu rozbil displej vlastni vinou, bude mit na pristroj zaruku dle puvodniho data zakoupeni.
    VFISA
    VFISA --- ---
    pokud muzete, vyhnete se neoriginalnim opravam displaye.

Apple si uctuje sice vetsi penize, ale da novy pristroj. Bohuzel v CAN maji jiny typ LTE, tak jsem musel jit k neofiko opravnam a takhle to dopadlo (cena 200$):
    1. oprava=spatne umistene magnety

2. oprava (vycuhujici lepici paska, nalepeny sklo na LCD:

btw. neorigo displaye jsou daleko tezsi. Navic prijdete o zaruku. Takze si to vazne rozmyslete!
    MUXX
    MUXX --- ---
    iPad Multiplayer Games
    http://ipadmultiplayergames.com/
    ARAON
    ARAON --- ---
    GASTR: Nevím co je nahrát do odpadů, ale pokud obnovení ze zálohy nahrálo jen kontakty, je někde chyba.
    GASTR
    GASTR --- ---
    Samozřejmě že jsem zálohování po celou dobu co mám iPad ale když jsem to potom chtěl nahrát do odpadů tak to nehrálo jen úkoly nic víc
    ARAON
    ARAON --- ---
    GASTR: To zni jako problem, kteremu se za normalnich okolnosti da snadno vyhnout tim, ze clovek pred tim nez zacne provadet takovou potencialne destruktivni zalezitost, jakou je aktualizace systemu, zazalohuje. Tak jak iTunes navrhuji pokazde pred tim, nez se clovek o update pokusi. Pokud zaloha probehla, tak by mela obsahovat i ty fotografie. Alespon v mem pripade to tak zatim vzdycky bylo.
    GASTR
    GASTR --- ---
    čau potřeboval bych rychlou radu začal jsem aktualizovat ipad 2 64gb na i.os 5.1 najednou to chce připojit k itunes a obnovit tovární nastavení a tím mě i smazat i komplet ipad dá se ještě z ipadu vytáhnout nějákým způsobem alespon fotky
    WERT
    WERT --- ---
    Skvela aplikace!!!
    Tomuhle rikam vec hodna roku 2013 :)

http://gizmodo.com/glasses-com-for-ipad-test-glasses-on-your-virtual-head-872558168
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    TIGU
    TIGU --- ---
    KICHI: Ano, tam neni vubec nic - to sklo proste bude nejak prilepene - na tomhle obrazku nejak nevidim prostor kam by se to lepilo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam