JAYKOB: iOS7 je dost zásadní překopání tohoto OS - měli na to sakra málo času a je to na tom vidět. Ačkoliv odvedli hodně dobrou práci (i po stránce optimalizací), ještě poslední BETA vykazovala veliké množství bugů převážně v GUI - občas se rozpadly plochy, zmizelo komplet GUI, zůstalo jen pozadí s paralaxou, atd ... Safari na první BETA verzi bylo ubohé - 20 sekund před zobrazením klávesnice. Teď do 3 vteřin na iPhonu 4 (nepočítám cold start). Spousta věcí je překopaných od nuly, takže se dá očekávat, že tam bude docela dost chyb. Já sám váhám, zda rodičům aktualizuji telefony ihned, nebo počkám. Na jednu stranu je to výrazně lepší OS v mnoha ohledech, na druhou stranu - ještě před týdnem jsem cca 1-4x týdně musel zažízení (iPhone 4 a The new iPad) restartovat na tvrdo - home+sleep. GM zatím běží bez problému a zatím jsem nezaznamenal ani rozpadnutí GUI. Ale vzhledem k tomu, že se nějaká bota občas objeví i u Mac OS X, kde dochází k menším změnám, tak je celkem jisté, že tam chyby budou. Snad ne tak zásadní jako v GM verzích Mac OS X :)