• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    KAZATELL: za tuhle cenu je to velmi dobra koupe (kdyby ses rozmyslel, rad to vemu)
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    HOLKA: skrz dropbox je to dost pohodlne :)
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KERB: No mam nabídku 4500 za 64 verzi s 3G jinak bych sel samozřejmě do IPadu 3 chci stary konektor...
    KERB
    KERB --- ---
    KAZATELL: co ja vim, tak kamos byl prijemne prekvapenej jak mu na tom ten ios7 jede celkem slusne. zalezi na cene, na net a kancelarsky veci uplne v klidu, ty hry nedokazu posoudit.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Myslíte ze ma jeste cenu kupovat si ipad 2? Chtěl bych to na NET nějaký kancelářský práce a par her... Zajímají me ale konkretni tituly jako je xcom, tycoon a poker.. Utahne to jeste?
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    HOLKA: Připadne bez dratove přes nejaky cloud, ja používám dropbox a automaticky upload fotek na nej.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    HOLKA: kabelem? a pak si to buď otevřeš jako klasický usb disk a nebo synchronizuješ přes itunes..
    HOLKA
    HOLKA --- ---
    Ahoj všichni, potřebuji poradit. Mám fotky v iPadu. Je jich více a potřebuji je nějak dostat do stolního počítače. Prosím napište mi jak se to dá provést. Díky předem za ochotu.
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    FLLIP: Špatně nastaveny seznam jazyku v národních volbách. Na prvním místě jsem měl češtinu a na druhem němčinu. Ono to u některých aplikaci hodi druhy jazyk v radě v případe, ze ten první jazyk aplikace nepodporuje. Stačilo hodit na druhé místo angličtinu a je to v pohodě.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    JUNGLER: čím to bylo?
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    JUNGLER: tak díky všem za radu :-D každopádně jsem na to už přišel :)
    TIGU
    TIGU --- ---
    KICHI: v pohode - proste to nebudu stahovat - dal jsem restore z iCloudu a jede to. Jen je to zbytecny cas straveny resenim problemu ... (btw - Obnova samotného nastavení nepomůže)
    KICHI
    KICHI --- ---
    TIGU: tmobile tvrdi, ze se ceka na Apple.... tomu moc neverum, O2 taky nekolik let tvrdil, ze se ceka na Apple s mobilnim hotspotem na iPhonu. Asi jen cekat.
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    ORTIGA: buď jsou originální komponenty, a ta výměna je drahá, nebo jsou věrný napodobeniny, ta je levnější a nebo jsou napodobeniny z nekvalitního materiálu, a to je hodně levný. Je třeba se zeptat jakej materiál má sklo co se na to dává, toho kdo to mění. Jestli neví, nebo řekne že plast, tak pryč. Jestli je to sklo, nebo respektive Gorilla glass, tak by to mělo být v pohodě.

Prakticky zkušenosti s tím ale nemám, já to vyměňuju sám sobě a lidem v okolí, ale není to nic tak složitýho, jen když nevíš jak, tak je to náročný na čas. Ale ve čtvrtek sem rozdělával celej iPhone 4 a taky jsem to zvládl.. POsrat se to dá vždycky, to je pak otázka, do jaké míry tomu člověku věříš..
    ORTIGA
    ORTIGA --- ---
    KARYSLAV: Naštěstí to není můj iPad a můj problém, ptám se kvůli kamarádovi a ten neví (rozbil to někomu jinému, prima situace). Ale mezitím našel iPhone Clinic a za těch 2 400 tam aspoň odnesu svůj iPhone na výměnu předního skla / displeje. Máte s nima zkušenosti?
    KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    ORTIGA: to záleží na verzi ipadu..
    ORTIGA
    ORTIGA --- ---
    Ahoj, hledanim jsem nasel, ze vymenu predniho skla pro iPad par z vas zvladlo za 3800-4000. Ale pls kde? V iOpravne se tvarej, ze to stoji 9000. Diky
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    A teď koukám, ze mám německy i quickoffice :(
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    Ahoj, mám dotaz na dropbox. Nainstalovat jsem ho na můj iPad 4 a nechápu proč, ale je proste německy. Všechno ostatní je normálně česky.
    TIGU
    TIGU --- ---
    TIGU: Obnoveni nastaveni nepomohlo, ale restore bez stazeni carrier settings ano :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam