• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    VACA
    VACA --- ---
    Tak jsem nainstaloval ios7, presvedcila me k tomu jedna aplikace co sem si chtel koupit kvuli praci (spectrum analyzer) a nebyla verze pro os6...
    Musim rict, ze ackoliv me od toho nekteri trochu odrazovali, tak se mi to prostredi docela zamlouva. A nektery fce jsou vylozene posun...
    ALE, co mi teda chybi je gesto tri prsty nahoru / tri prsty dolu a do stran..., predtim jsem skoro nemusel pouzivat home button, bylo to dost pohodlny, libylo se mi to. Tedkon furt klikani na button :((

Ale2 co mi prijde fakt prus*r, je ten kalendar, ten je ted pouzitelnej tak na dvacet procent predchoziho. Rocni nahled je uplne k nicemu, vubec tam nejsou videt obsazeny dny. Mesicni ma sice male tecky ale zase nemuzu vlezt dvojklikem na datum do konkretniho dnu, to samy tydeni prehled...

Jsem ted odhodlanej koupit si nejakej dobrej diar, nemate nejakej tip? Pls.
    MICKE
    MICKE --- ---
    EFA: to je ještě s 30pin konektorem?
    EFA
    EFA --- ---
    Hojas. Kdyby něko sháněl nadupaný ipad 64gb s 3G modulem za fér cenu! http://jablickar.cz/bazar/ipad/ipad-3-gen-64gb-3g-wifi-bily_3827
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    CROSS: I ja pouzivam Zabezpecene poznamky v 1password. Dobre na tom je, ze k poznamce lze vkladat i prilohy a vse je sifrovane.
    CROSS
    CROSS --- ---
    VACA: je to trochu kanon na vrabce, ale na secure notes cili zamceny poznamky pouzivam 1Password. Pro me to ma i tu vyhodu, ze perfektne synchronizuje mezi iPadem, telefonem a desktopem (OSX). 1Password tedy neni nejlevnejsi, natoz zadarmo, ale je super. :-]
    VACA
    VACA --- ---
    Díky vam za info, jen se jeste zeptam jestli to umi ceskej pravopis, konkretne by se mi libylo takovy to podtrhavani vlnovkou, protoze automaticky opravy mam vypnuty, ty me iritujou....

Potom bych se jeste zeptal, protoze se v tomhle prostredi teprve rozkoukavam, jestli by jste mi dali nejakej tip na dobrej diar/organizer. Klidne muze byt i placeny, kdyz bude stat za to...

A pro dnesek posledni vec; nejaka aplikace na poznamky, ktera se da zamknout?

Diky
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    VACA: já používám Pages. Líbí se mi, že tam lze do dokumentů vkládat různé serepetičky typu, obrázky, tvary atd.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    CROSS: Ano, tohle mozne je. Akorat to znamena nizsi latenci, zrejme i rychlost atd. Nic moc vyhodneho. A plug-in to neni.
    CROSS
    CROSS --- ---
    PHAILO: Ze zvědavosti jsem to hledal a pod tímto jménem funguje (placená) proxy, takže když si ji nastavíš v iOS zařízení, odstraňuje skutečně ze Safari reklamy. Samo to není žádný plug-in.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VACA: Neexistuje. MS sice vyviji sve aplikace, ale jeste je neuvolnil. Nicmene existuje cela rada aplikaci, ktre si s MS formatem poradi. Apple ma Pages & Numbers & Keynote.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ARMADILLO: Na iOS? Blbost.
    VACA
    VACA --- ---
    Jeste bych mel na vas dotaz; mozna spatne hledam, ale existuje ms word a exel verze pro ipad?
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    ANASTAZIA: AdBlock na Safari funguje vyborne, pouzivam ho uz nekolik let.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ANASTAZIA: Ano, urcite jsou. Ale ne jako pluginy, ale jako samostatne aplikace (browsery).
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    PHAILO: Jak jsem pochopil z googlu tak existujiu aplikace tretich stran diky kterym se reklamy nezobrazujou ale zadnej se mi z nich nepozdaval...
    SARACEN
    SARACEN --- ---
    uz nekdo prim vi jak vyresit na XP chybu 0xE8000003 ? diky....
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ANASTAZIA: Pokud mi neco neuniklo, tak Safari na iOS nikdy neumoznovalo instalaci plug-inu. Tedy neni cesta jak do browseru ten adblock dostat.

Na druhou stranu - vetsina tech otravnych reklam je ve flashi, ktery Safari nezobrazuje.

Pokud tedy chces adblock, musis najit browser, ktery ho uz obsahuje.
    ANASTAZIA
    ANASTAZIA --- ---
    Mate nejake zkusenosti s AdBlockem pro Safari? Nebo rovnou radeji jiny browser? Diky
    VACA
    VACA --- ---
    CHILDINTIME: aha, asi to bude tím. Tu kartu používám vahradne jen při nákupu na netu, není na bežné použití, takže je vetsinou prázdná...

Díky!
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    FMATEJU: pokud mas povoleny platby a stejne to nejde a ten zustatek je fakt malej tak to muze byt tim, nevim presne tu castku kterou si apple pri aktivaci stahne (a pak vrati), ale bylo to okolo 50kc myslim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam