• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    garage band je free, to byl vzdycky nebo je to nejaka akce?
    VACA
    VACA --- ---
    VFISA: jj ted jsem na to prisel, mel jsem ted moznost to zkonzultovat s dlouholetym uzivatelem a ukazuje to tam prej jenom narozeniny lidi z kontaktu u kterejch je vyplneny datum...

Nicmene jsem si stahl aplikaci "svatky" udajne celkem pouzitelnou. Ale nejak mi to nejedenspadne po par fterinach. Kazdopadne diky za trpelivost se mnou...
    VFISA
    VFISA --- ---
    VACA: Heled jmeniny jedine přes stáhnutí kalendáře s jmeninama, jinak ne.
    VACA
    VACA --- ---
    Ja to bral tak ze tohle sou pro vas ostrileny veterany ios systemu triviality, a ja s tim travim x casu nez nejakou banalitu vypatram...
    VACA
    VACA --- ---
    Dobra trochu sem polevil, diky a sorry za slabou chvilku.
    A kdyz by jste se nademnou jeste slitovali a poradili jak dostat ty jmeniny do oznamovaci oblasti? S googlem na to nestacim nachazi tisice veci o kaledari v os7 ale tohle ne a ne nalezt...
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    WERT: jo tak ten google je boziii, nedavno mi ho poradila jedna holka a odvtedy ho piuzivam snad na vsechno co nevim ;)
    WERT
    WERT --- ---
    VACA: povetsinou to resi google :)
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    VACA
    VACA --- ---
    Hele sorry ze se tady porad ptam na amatersky laicky dotazy, mam to fakt par dni a furt se trochu rozhoduju jestli to nebyl krok vedle, chybej mi tam naprosto zakladni trivialni funkce napr browsingu netem, ted zase resim JAK vyhledavat slova v prohlizeci, napr mam otevrenej online dokument kde je spooousta textu, a potrebuju vyhledavat klicova slova... Kde? Jak??? Help please... :'(

+a jak zobrazit ty jmeniny, poradi mi nekdo?
    Kdyz tak me poslete nekam kde se tyhle amatersky dotazy resej, jestli to tu povazujete za sofistikovanej klup nehodnej novackum, diky moc, a trpelivost se mnou prosim...
    VACA
    VACA --- ---
    VACA: aha, ja sem to celou dobu hledal v globálním nastavení, ale ty jsi asi mel na mysli přímo v aplikaci zobrazit kalendář narozenin. To mam celou dobu, ale svátek v panelu se mi stejne nezobrazuje... Co dělám špatně?
    VACA
    VACA --- ---
    VFISA: nějak to nemuzu najít kde se to prosím děla?
    NOGEEK
    NOGEEK --- ---
    Zdravím, neřešil jste někdo chybu 28? všude nacházím že je to hardwarová chyba, ale Apple píše tohle: "These errors typically occur when security software interferes with the restore and update process. " Neřešil jste to někdo? Je to teda iPad 1 a Mac OS X Mavericks. Díky
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    WERT: Za poloviční cenu bych se bal aby to nebyl cinskej fake.
    VFISA
    VFISA --- ---
    VACA: Já to tam mam, stačí si zapnout birthdays calendar
    VACA
    VACA --- ---
    WERT: díky očekuju...

Měl bych další, možná naivní otázku. Moc by se mi libylo, kdyby se mi v oznamovací oblasti kde vidím "sobota 26. Října, převážně jasno......" Zobrazovalo něco jako "dnes má svátek Nina" je nejakej způsob jak to tam dostat?
    WERT
    WERT --- ---
    VACA: Lze to koupit na ebayi (treba z UK) za polovicni ceny... Ale je treba hledat
    VACA
    VACA --- ---
    WITTGENSTEIN: ten lifeproof frē mi prijde zajimavej, nevíte jestli se to dá nekde vidět trea v Praze? Cenovka asi nebude z nejmenších, že..
    VACA
    VACA --- ---
    NASTY: calvetica vypada moc dobre, škoda ze nemají zkušební verzi...
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    KAZATELL: když to za rok nezaplatíš, tak to, co jsi si do ipadu stáhnul, tam zůstane.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KAZATELL: jo tak to netusim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam