• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    VFISA
    VFISA --- ---
    VACA: Určitě. Vázne skvělá appka, navíc když ji teď uvolnili zdarma.
    VACA
    VACA --- ---
    VFISA: diky, je to ta app Documents by readdle? Naslo mi to vic app podobnyho nazvu...
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    malymu upadl ipad na zem (v pozdre) a trefil se nestastne na ovladani hlasitosti. Pokud clovek nevi, co hledat, tak ani nezjisti, ze je tam ipad malinko promackly. Vysledek je ale ten, ze nefunguje jedno tlacitko ovladani hlasitosti... ma nekdo nejake reference na opravnu? Ipad je jeste v zaruce, tak bych o ni nerad prisel...
    VFISA
    VFISA --- ---
    VACA: app Documents s GIFy nemá problém.

Ji tu tlačím už několik let Btw.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VACA: Máš pravdu, vyzkoušel jsem to a chová se to jak říkáš. Nepodařilo se mi to rozpohybovat v žádné z 5 aplikací na práci s obrázky, které mám. Jediné, kde se to zobrazuje správně je iMessage (když GIF vložíš jako obrázek).
    VACA
    VACA --- ---
    PHAILO: nic, po rozkliknutí stále první frame v safari to z obrázků otevřít neumim, resp. Nemám tam tu možnost...
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VACA: A po rozkliknutí nebo otevření v Safari?
    VACA
    VACA --- ---
    PHAILO: já bych si to rád ukládal standartně do obrázků, ale z nějakého důvodu se mi tam anymovaný gif zobrazuje pouze jako statický obrázek/první frame...
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VACA: A co přesně ti brání ukládat si to klasicky do obrázků? Můžeš si na to udělat speciální album/událost.
    VACA
    VACA --- ---
    Tak bych vás zase poprosil o doporučení. Poradili by jste mi nějakou app na ukládání a prohlíženi anymovaného gifu?
    Něco jsem zkoušel ale ten jeden má omezenou kapacitu na 8souborů ve free verzi, a ten druhej chce nějakou registraci a přihlašování se facebookem.
    Tak jestli by jste mi něco prosím nedoporučili abych zase neplevelil ipada při hledáni použitelnýho kusu..

V krajnim případě bych app i koupil ale radši free, nechce se mi platit za takovou samozřejmou věc, jako je správa pohyblivejch gifů... :(
    VACA
    VACA --- ---
    KICHI: díky za tip asi to tak dopadne že navštívim..
    WERT
    WERT --- ---
    Some Retina iPad Minis Showing Image Retention Issues - Mac Rumors
    http://www.macrumors.com/2013/11/15/some-retina-ipad-minis-showing-image-retention-issues/

Nejak se jm to sere...
    VFISA
    VFISA --- ---
    Q: Since I’ve upgraded to OS X 10.9 Mavericks, I notice that iTunes no longer has a Books section; all the books have moved to iBooks. Under this new scheme, how do I sync books to my iPhone or iPad?

You’re correct that since Mavericks has an iBooks app, you’ll find that iTunes no longer stores your books. The first time you select the Books library in iTunes, the app will offer to take you to iBooks, which will then import your books. It will not, however, move your audiobooks; these stay in iTunes, and the Books library gets renamed Audiobooks. While iBooks stores the books, iTunes still manages syncing to your iOS devices. When you connect an iOS device and click it, you’ll see a Books tab, where you can choose what to sync. This tab manages the syncing of both ebooks—those stored in the iBooks app—and audiobooks, which are still in iTunes, just as before.

a dalsi pribehy na:
    Of iTunes and iBooks | Macworld
    http://www.macworld.com/article/2061194/of-itunes-and-ibooks.html

VFISA
    VFISA --- ---
    WERT: Pokud chceš něco sledovat, tak mě napadá přes RSS (page2rss, atp.) a pushover přijmout notifikaci.
    CROSS
    CROSS --- ---
    WERT: odhadoval bych, ze je to nedostatkem poptavky. Jinak by to pri tom mnozstvi iOS aplikaci nekdo davno napsal.
    WERT
    WERT --- ---
    VFISA: celkem slabotka teda v roce 2014 :/
    KICHI
    KICHI --- ---
    VACA: v iStyle pripadne mame takovou multiredukci: USB >> micro USB a pak se na to micro USB da jeste nasadit bud adapter na 30 pin, nebo na lightning. Vse v jednom baleni.
    VFISA
    VFISA --- ---
    WERT: Ne.
    WERT
    WERT --- ---
    Existuje nejaka aplikace co umozni sledovat libovolnej vytah z obsahu nejaky web stranky?
    Nebo, appka ktera tuto informaci z web stranku umi hodit na ios zarizeni treba do notifikacniho centra aby to bylo viditelne z lockscreenu?

Na macu muj problem v podstate resi dashboard widget zobrazujici danou cas stranky...
    VACA
    VACA --- ---
    CITRONAK: nenasel, v jake sekci jses k tomu dostal?
    Zkousim hledat v kabelech pro ipad, ted jsem zkousel hledat v kabelech pro iphone a stejne jsem se nedopatral. Asi jsem neumetel.

Nicmene to je skoro ono co hledam, jen kdyby tam misto microUSB bylo miniUSB, nebo lightning. Priznam se ze nejvic by se mi libyla takovahle redukce kde by ze spodu byly dirky dve, pro miniusb i lightning, ale to uz bych asi chtel moc...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam