• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    SHARK
    SHARK --- ---
    CROSS: tak funguje, normalne jsem ji na storu nasel a nainstaloval na firemni ipad

CROSS
    CROSS --- ---
    SHARK: :-] a to já ti věřim, jen to bylo první, co mě napadlo. BTW je klidně možný, že v CZ store byla a pak ji odtamtud stáhli, ale já to zkoušet nebudu.
    SHARK
    SHARK --- ---
    Dukaz misto slibu :)

SHARK
    SHARK --- ---
    CROSS: ne ja ji na ip mam instalovanou uz dloho i autoscou24.de
    CROSS
    CROSS --- ---
    VACA: neni dostupná pouze v německém App Store?
    VACA
    VACA --- ---
    Neměli by jste pro me odpověď proc mi nejde stáhnout tahle aplikace?
    mobile.de - mobile Auto Börse - iPhone/iPad-App - CHIP
    http://beste-apps.chip.de/ios/app/mobile-de-iphone-ipad-app,378563358/
    Zkousim to průběžně uz delší dobu, z různých odkazu, wifi nebo 3G, a stale stejny výsledek, na istoru se nacte jen prázdný bily čtverec bez obsahu.. :(

Kdyz jsem to zkousel hledat přímo ve storu, tak bez výsledku...
    VACA
    VACA --- ---
    SHARK: ze zkušenosti s minim musim rict ze jediná nevýhoda tmavýho je, ze se ten kovovej proužek/rámeček okolo displaye celkem snadno odira a prosvitaj tam jasne stříbrný mista v ty tmavě lesklý barvě...
    Jinak mě ta bílá okolo displaye taky iritovala, proto taky sedivak. Ale musim rict, ze se mi i ty tmavý zada libej. Je to taková správná briketka, zadna pudřenka:)
    SHARK
    SHARK --- ---
    WERT: to me sralo taky, proto mam vesmirnou sed.

Btw v pondeli budu vedet vic k te tve T5
    MRNOUSEK
    MRNOUSEK --- ---
    hmm na aira slevu nasadi, ale na mini s retinou ne... :/
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    CITRONAK: To mě dost těší, ale ideální by bylo kdyby stejný ceny nasadil nějaký z prodejců v Praze abych si mohl tablet ještě dnes vyzvednout. Nevíte o něčem?
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    nekde to zminili, ze cesky shop neni na na gift card pripraveny, proto dostavame slevy!
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    WERT: prej ne, já vidím slevy http://store.apple.com/cz
    WERT
    WERT --- ---
    dneska sem si byl prohlidnout vsechny… mini neni o tolik lehci nez air, spis je mini docela tezkej oproti tomu jak byl driv. Zatimco kdyz clovek vezme do ruky aira tak me to pripomnelo pocit kdyz jsem poprvy do ruky vzal miniho :)

a cernej/sedej je pro me asi lepsi nez bilej… ten bilej ramecek a leskla hranka me na tom asi stve :)

FLLIP
    FLLIP --- ---
    WERT: To taky neni spatny, stejne si ho lidi většinou koupi. Me trochu mrzí ze to asi nebude k minimu s retinou a tak asi koupíme aira.
    WERT
    WERT --- ---
    NEPH04: coz v praxi znamena novej smart cover...
    NEPH04
    NEPH04 --- ---
    WERT: to je dost na h.. :)
    WERT
    WERT --- ---
    takze k nakupu clovek dostane gift card…

Apple's Black Friday Sales Begin Launching Internationally with Gift Card Deals - Mac Rumors
    http://www.macrumors.com/...black-friday-sales-begin-launching-internationally-with-gift-card-deals/
    KOST
    KOST --- ---
    štve mě, že pokaždé když vyndám iPhone, iPad ze sítě, tak tam mám notifikaci: "Záloha iCloud požaduje ověření vašeho hesla" a heslo musím zadávat ručně resp. kopírovat z 1password… někdo stejný problém? dle googlu mají lidi problém od ios 7.
    VOY
    VOY --- ---
    Nemel byste nekdo zajem si ode me koupit 14 dni staryho stribrnyho ipada mini 16 gb s retinou s nejakou drobnou slevou? Rad bych precijen poridil 32 gb space gray verzi. Je naprosto v poradku, jinak jsem s nim 100% spokojenej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam