• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    THEIN: Řešil jsem to při přechodu na iOS 7 a podle všech je řešení nové widle s XPčkama to prý už nejede a nepojede
    THEIN
    THEIN --- ---
    ahoj, nevim, jestli se to tu nejak resilo, ale nedari se mi pripojit mamin iPad mini k iTunes na WIN XP SP3. iTunes i IOS jsou posledni verze (iOS7). Hazi to neznamou chybu a nikde na netu jsem nenasel zadny funkcni reseni. Probehl reinstall iTunes, instalace predchozi verze atd.
    Nemate nekdo reseni? Dik.
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    KAZATELL: nektere hry to primo podporuji... ale je to na prd, jak nema iphone tlacitka tak stejnak kazdou chvili cucis na telefon, abys nasel tlacitka... je to funny, ale na seriozni hrani to neni...
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    PHAILO: No to bych kupoval další věc a to se mi nechce už takhle mám doma víc elektroniky než bych chtěl
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KAZATELL: A co Apple TV? Ta by nestačila?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KICHI: Ne myslím z iPhonu udělat ovladač k iPadu něco jako vzdálena obrazovka třeba momentálně hraju tank domination a líbilo by se mi ipad napojit přes zdmi k tv a to by pak neslo moc ovládat tak sem myslel ze to náhradním třeba iphonem. A ovladač bych chtěl udělat z iPhonu pravě třeba k tomu abych mohl ipad napojit na monitor a pouštět YouTube a podobně z křesla
    KICHI
    KICHI --- ---
    KAZATELL: ten herni ovladac myslis jak, nejak takhle?
    Logitech's 'PowerShell' iOS 7 Game Controller Now Available - Mac Rumors
    http://www.macrumors.com/2013/11/20/logitechs-powershell-ios-7-game-controller-now-available/
    First iOS 7 Game Controller 'MOGA Ace Power' Now Available - Mac Rumors
    http://www.macrumors.com/2013/11/19/first-ios-7-game-controller-moga-ace-power-now-available/
    SteelSeries 'Stratus' Wireless Gaming Controller Now Available for Pre-Order - Mac Rumors
    http://www.macrumors.com/...elseries-stratus-wireless-gaming-controller-now-available-for-pre-order/
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Mohu nejak z iPhonu/iPodu udělat ovladač k iPadu, pokud nemam JB? Pripadne jít dal a udelat z iPhonu herní ovladač?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    MADBANANA: jj, bylo to tak, ale bohuzel nejsem zakaznikem Vodafonu.
    MADBANANA
    MADBANANA --- ---
    Teď to honem nemám ničím podložený, ale mám pocit, že u Vodafone nabízeli k hlasovýmu tarifu datovej s 500 MB FUP za 90 kaček.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CITRONAK: mam kamose u tmobile a koncakum jde dat max 50% sleva vetsi jim nejde dat do systemu takze u 1gb datovyho tarifu kdyz nemas jinej hlasivej te to vyjde na nejakejch 125,- ale je to navykovy, ja musel prejit na 10gb :)
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    BRUSINKA: Hm, tak to je mozna dobra zprava, ale moje vyjednavaci schopnosti jsou velmi pofiderni :-D Diky.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    CITRONAK: podle mě záleží na tvých vyjednávacích schopnostech a na tom, kolik služeb operátora využíváš. Mně se podařilo v t-mobilu vyjednat k normálnímu tarifu ještě dvě simky (FUP cca 2gb a 30gb) dohromady za 250 měsíčně plus routery zdarma. Takže teoreticky by to jít mělo.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Prosím vás, nevíte, zda u nějakého operátora je možné získat nějaký pravděpodobně "podpultový" internet do tabletu za cca 100 Kč s DPH? Odhadem by za tu cenu mohl být s FUP okolo 500 MB nejlépe. Myslím, že víc zatím nevyužiji a tak bych zatím bral jen takto "malý" a později bych dle potřeb navýšil tarif. Díky.
    SHARK
    SHARK --- ---
    LAHVE: je i pro ios7, zrovna jsem se na to vcera u znameho na ip 5s s ios 7 koukal
    LAHVE
    LAHVE --- ---
    Pokud vím, na Cydii pro iOS6 na editaci textu byla výborná aplikace Swipeselection. Tolik toho neuměla, ale posun mezi písmeny v textu zvládala na výbornou.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    HIDARI_LUPO: predevsim fora, ale i par textu.. je zajimave ze zde to zminuji, tak proto ten dotaz (mohl by to pro mne byt dalsi z duvodu proc migrovat z 6ky):
    ios 7 for ipad now has the correct functionality of the delete key like a pc! horray! - Codea
    http://twolivesleft.com/Codea/Talk/discussion/comment/30508

A tady je zase napriklad dobre videt, jak efektivni by editovani textu snadno mohlo byt:
    A better way to type and edit text using iPad’s virtual keyboard (with video) – MacDailyNews - Welcome Home
    http://macdailynews.com/...better-way-to-type-and-edit-text-using-ipads-virtual-keyboard-with-video/
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    XEHUTL: tot otazka, jestli pracujes hodne s textem tak klavesnice proste asi must have, ale treba se dockame..
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    HIDARI_LUPO: pro editovani vetsich textu/prispevku je to k nezaplaceni.. v zavislosti na tom, kam presne se trefis prstem pak muzes pouzivat rovnou del na jednu nebo na druhou stranu: pres lupu je to pomalejsi, neohrabanejsi a predevsim zbytecny opruz.. a porizovat externi klavesnici a vsude ji sebou tahat mi prijde jeste horsi.
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    XEHUTL: lol, co s tim? neni jedno jestli z leva nebo z prava? :)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam