• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    VFISA
    VFISA --- ---
    CLUMP: bohuzel uz jen kvuli lepsi kontrole pristupu aplikaci, background refresh, airdropu a zabezpeceni se vyplati jit do iOS7.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    jj, at zije ios 7! docela me irituje, ze pomerne casto pada safari, jen tak, nekolikrat denne. na ios 6 to tusim tak casto nebylo... a taky to neustaly znovunacitanu pri prepinani panelu nebo aplikaci. a to mam panelu otevrenych jen par a obcas staci jednou prepnout vedle a web se vynuluje. docela otrava znovu a znovu hledat diskusi na nyxu a prispevek, kde clovek prestal se ctenim. o neustalym resetovani facebooku pri multitaskingu ani nemluve, ta aplikace je debilni sama o sobe.D kazdopadne minimalne to padani safari trapi dle for docela dost lidi, takze ocekavam, ze to v pristi aktualizaci opravi.
    WERT
    WERT --- ---
    ..tak se to po 10minutach nejak podarilo nahodit za dlouhyho drzeni vsech cudliku… at zije iOS7 … to je novej levet tohle:)
    WERT
    WERT --- ---
    mam dva mesice iPad Air … rano baterka asi 88% a ted nejde zapnout ani s nabijeckou ani bez , ani se nezobrazuje nabijeni… ani ho nevidi iTunes.

Co s tim? Jobs zas rotuje v hrobe…bych rek
    AILAS
    AILAS --- ---
    INSOMNIA: Jo oproti původní 1 i 2 je tam toho daleko míň. Ale i tak je to nejpovedenější UFO od dob těch prvních dílů. Vše mezi jsem vzdal po pár hodinách a už jsem se k tomu nikdy nevrátil. Takže tohle v rámci možností je jednička s hvězdičkou.
    Osobně by mi stačilo aby vzali původní Enemy Unknown a dali tomu lepší grafiku. Třeba mise v základně byli super škoda že v novém to chybí.
    VFISA
    VFISA --- ---
    KAZATELL: Kamkoliv
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    VFISA: Ten vypada dobre ale jde tam dat poznámka i nekam mimo do rozbalovaciho okna nebo podobne?
    VFISA
    VFISA --- ---
    KAZATELL: PDF expert. Drahy, ale nejlepší
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    KAZATELL: klasickej adobe acrobat
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    KAZATELL: GoodReader
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Poraďte nějakou PDF aplikaci do které by se daly psát poznámky (nejlépe do bublin v jiné (skrývatelné vrstvě) včetně možností kresby... Existuje něco takového? Chtěl bych to na přednášky které jsou v PDFku
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    INSOMNIA: Jako to hrál před tím jako UFO enemy nebo počet UFO na telefonu se starými windows... Tam mě to bavilo nejvíc do letadla se vešlo i 16 vojáků konec byl let na Mars a zničeni cizácké základny a během hry sem nad svou základnou buď UFO sejmul raketama nebo přišli na základnu a to byla asi nejlepší kampaň. Ale tohle mi to aspoň připomnělo
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    AILAS:
    KAZATELL:
    DSTEPZ:

Ja jsem koupil XCOM na iPad a predtim jsem hral chvilku na pc. Graficky to orezane samozrejme je, ale porad je to na iPadu super. Co me spis stve je, ze je to rezane o dasli pozitky jako jsou mimozemske utoky na zakladnu, malo zbrani, atd. XCOM z let minulych byl mnohem lepsi, ikdyz graficky mnohem horsi.
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    AILAS: ja to mel na macu a moc neverim, ze graficky to nemuseli oproti MD nejak orezat, kazdopadne me nasralo, ze sem to smazal a ted vysel datadisk:(
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    AILAS: Já ji kupoval před Vánoci kdy byla asi za 2,66 a je super... Sice na dvojce iPadu sem tam spadne ale to mě netrápí jen škoda ze sem to včera do hrál tak musím nanovo
    AILAS
    AILAS --- ---
    DSTEPZ: Já koupil XCOM. Teď byl ve slevě a je to asi nejlepší hra co jsem na mobilním zařízení hrál. Plus savy v iCloudu si představuju přesně takhle - kdykoliv se dá z iPhone pokračovat na iPadu a naopak. Navíc je to neořezaná verze stejná jako na pc a mac. Zatím nemám co bych tomu vytknul, ale taky stála 9€.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    Asi tak...
    How In-app Purchases Have Destroyed The Industry (by @baekdal) #opinion
    http://www.baekdal.com/opinion/how-inapp-purchases-has-destroyed-the-industry/
    DSTEPZ
    DSTEPZ --- ---
    neco pro hracicky
    The Silent Age on the App Store on iTunes
    https://itunes.apple.com/us/app/the-silent-age/id580991034?mt=8
    skvela tmosfera, lec free a strasne kratka zalezitost

Oceanhorn ™ on the App Store on iTunes
    https://itunes.apple.com/us/app/oceanhorn/id708196645?mt=8
    tady jsem zainvestoval, hezky detaily a zatim to vypada na hodne zabavy
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    tohle bude bomba. jedna z nej pc her roku 2012, ktera si o dotykovy ovladani vylozene rika.
    FTL: Advanced Edition
    http://vimeo.com/79104930
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    JUNGLER: Jak pise Karel v recenzi.. Lide maji stejnej dojem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam