• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    WERT
    WERT --- ---
    Stala se mi zahadna vec: ipad 4, iOS 7... Prestalo to vydavat zvuky ve vsech aplikacich ackoliv zvuk jede treba z videa na webu nebo yt aplikace. Dokonce to nevydava ani systemovy zvuky pri zamceni a odemceni. Co s tim? Chvili si s tim hrali dite... Ale nechapu kde by co mohlo bejt jinak nastaveny.

Vypnout zapnout a nastaveni jsem zkousel, nevim co stim tak se ptam...

Diky!!!
    777PLAY
    777PLAY --- ---
    Neviíte, který ipad pri aktualizaci OS, bude možně příjmat LTE internetové připojení přes operatora?
    TIGU
    TIGU --- ---
    FUJI_ITA: OT: deje se mi take - iP4
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    FUJI_ITA: spatny auditko tohle mi dela iphone, ipad padne obcas ale zatim me to neobetzuje a dvojka uz zacina bejt staresinka tak to pricitam tomu
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    me nepada safari, ale casto se mi sere fotak, zapnu a vubec se nezapne, udelam fotku a spadne apka nebo i cely jabko, docela casto se mi stava ze udelam fotku a kdyz pak na ni du kouknout je tam bilo, preve du na restore telefonu snad pomuze.
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    CLUMP: na internetu dneska uz neni nic jen neco :) a taky si myslim ze 7.1.x bude reseni pro hodne veci, kazdopadne nevim kam porad lezete :)
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    KINGRICHARD: treba ted pred par vterinama mi to spadlo pri pohybu na nyxu, mel jsem otevreny jen dva taby, ten druhej nic narocnyho. v mem pripade to neni vyjimecna situace...
    TIGU
    TIGU --- ---
    CLUMP: 7.1 je už pár dnů v Beta 5 - pravděpodobně do 14 dnů vyleze RC a za dalších 14 pravdepodne ostra.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Ja pouzivam Mercury a mam zapnute "memory warning" -> a zhruba pri 3-4 tabech s hodne obrazky mu uz dochazi prostredky (ipad3 / ios7), takze musi realokovat pri kazdem pepnuti (nizsi rychlost). Do 2 tabu obvykle bez problemu.
    U Safari bych ocekaval podobne chovani (mozna lepe pracuje s prostredky, preci jenom je "nativni" - takze ta hranice muze byt posunuta dal); nicmene kdyz Mercury zahltim (cca 10+ tabu), tak mi obvykle spadne take..
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    tak je ale takydobrý, pokusit se zjistit za jakejch podmínek padá. Umím nasimulovat, pokud si na flickru otevřu v tabech nejmíň 12 různejch profilů se stovkami fotek a intenzivně ze začnu přepínat mezi tabama a rolovat po stránkách tak to s největší pravděpodobností spadne. Při normáním brouzdání ve třech tabech to padá minimálně.
    WERT
    WERT --- ---
    Btw nemluve o tom ze s poslednim iOS a poslednim iOs v Apple TV zacalo taky padat a fungovat hur nez predtim Airplay...
    DUKED
    DUKED --- ---
    Me safari pada taky nekolikrat denne (ipad mini retina)
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    [SERVER ERROR]
    WERT
    WERT --- ---
    JINX: blbost, dela to i iPad 4, kterej na iOS 6 za celej provoz spad mozna jednou… a autorotate to umelo bez problemu :))))
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    JINX: hm, ze to bude souviset s pameti me uz napadlo... zkusim pockat na 7.0.5 a pak uvidim. ze by ale tech vadnych RAM bylo tolik? ackoliv je fakt, ze pocet nadavajicich uzivatelu na forech nic nerika o poctu tech spokojenych...
    JINX
    JINX --- ---
    Tomu s embedded videem bych věřil ale normální brouzdání je naprosto super. Používám to na iPadu 4 a iPhone 5. Na zadnem zařízení mi ještě nic nespadlo. A otáčení je taky v pohodě. Pokud se to děje často dovolil bych si podezřívat vadnou RAM. Zkuste ty přístroje vyměnit v prodejně.
    WERT
    WERT --- ---
    JINX: by me spis zajimalo co s tom delas, resp. Nedelas ty? :)
    Me to pada trikrat denne:) nehlede k tomu ze iOS7 nezvada poradne ani to kdyz ten iPad otocim :)
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    JINX: nic zvlastniho. normalne brouzdam po beznych webech, stava se to nehlede na pocet otevrenych panelu nebo spustenych aplikaci, reset na to taky zda se nema vliv. na forech nekteri psali, ze se jim to deje na strankach s embeded videi, ale me se to deje v podstate nahodne...
    SHARK
    SHARK --- ---
    JINX: a na cem to pouzivas ? Muj Air taky v safari pada nekolikrat za den
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam