• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    TIGU
    TIGU --- ---
    AILAS: Ano, to ů jsem také spozoroval od verze 7.0. Navíc mizí tebou odeslané SMS v náhledu u multitaskingu (i u bety 5). Ale celkově je to obrovský skok dopředu a vydání iOS 7.1 neznamená, že se vývoj zastaví. Budou vycházet další opravy. Na Apple forech je nahlášena tuna bugů. Siri mám akorat na tabletu - telefon mám stařičký (iP4) a tak tohle neotestuju. Můžu ale s jistotou říct, že je to mnohem použitelnější, než aktuální iOS 7.0.6. Jinak ú mi už funguje máš opravdu poslední verzi? :)
    AILAS
    AILAS --- ---
    AILAS: Sorry odeslalo se mi to dříve.
    Siri nezná čísla u rodiny což dříve znala teď se zobrazí pro vybrání čísla nesmysl. Atd atd. Mám v iPhoto celé album failů.
    AILAS
    AILAS --- ---
    TIGU: Na začátku píše stále ů. V iOS 6 to bylo dobře.
    Když pošleš sms na široko a otočíš telefon na výšku tak sms odjedou a jsou vidět jen časy.
    TIGU
    TIGU --- ---
    AILAS: Casove to vychazi presne. Ja na tom jedu a nepozoruji zadne problemy. Beta 5 u apple byva posledni. Co ti nefunguje?
    AILAS
    AILAS --- ---
    CLUMP: To doufám že ne. Ještě jednu betu by to chtělo.
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    iOS 7.1 Update Due 'Any Day Now' With Support for SXSW App - Mac Rumors
    http://www.macrumors.com/2014/03/04/ios-7-1-update-imminent/
    MIKLO
    MIKLO --- ---
    VACA: Mně se tohle stalo taky s google kalendářem, není to tak dávno. Taky jsem nadával jak špaček, pak jsem ale dal nějakou synchronizaci s icloudem a data do kalendáře naskákali zpátky. Pochybuju, že nemáš na icloudu zálohu, takže by neměl být problém dostat to zpátky.
    ABBE
    ABBE --- ---
    HROBO: Každý iTunes účet je aktivní pro jednu národní iTunes Store. Pokud tedy přepneš country, jsi automaticky odhlášen. Purchases se zobrazí jedině po přihlášení.
    HROBO
    HROBO --- ---
    po zmene country v app store sa vymazali vsetky appky v purchased zalozke. neviete co s tym? ipad mini, ios7.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Diky obema!
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    BRUSINKA: Setting -> iTunes & App store -> kliknout na Apple ID -> Vybrat View Apple ID -> zadat heslo -> Pod Subscription zvolit Manage a tam to zrusit...

PHAILO
    PHAILO --- ---
    BRUSINKA: Nekde v iTunes pod spravou uctu je volba Manage subscriptions.
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Koupila jsem si mesicni predplatne respektu a po vyprseni se mi automaticky znovu stahly z uctu penize na dalsi mesic, jak to zastavim? V kiosku to nevidim..?
    JUNGLER
    JUNGLER --- ---
    VACA: Je mam připojenej google kalendář a nikdy jsem nemel sebemenší problem.
    VACA
    VACA --- ---
    HIDARI_LUPO: ps nikoho nevinim, tim spis ne vývojáře raddle, naopak jsem psal ze jsem s jejich aplikaci spokojeny, a jak jsem také psal, data zmizela ze všech kalendářů...

Spis by me zajimalo jaky jsou moznosti trea s tim icloudem..

Sorry za moje předchozí rozhořčení, zrovna me to vypeklo kdyz sem to nejvic potreboval...

Diky
    VACA
    VACA --- ---
    HIDARI_LUPO: aha, ja myslel ze se to zálohuje průběžně na ten iCloud, ze se o to nemusím starat. Ale kdyz si rozkliknu v nastaveni iCloud, tak tam mam moznosti akorát zaškrtnout kery aplikace zálohovat, pripadne smazat jejich zálohu, nebo smazat účet... Ale nikde nevidím moznost obnovit... Jak?
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    VACA: muzes si za to sam :) kdo nezalohu, tak je jedno co ma za zarizeni a vinit za to ipad je hloupost, muze za to vyvojar "raddle"
    VACA
    VACA --- ---
    Ahoj, tak me zase jednou s ipadem polil studenější pot a rozhořčení...

Pouzivam calendars od raddle, spokojenost. Mam to synchronizované s interním kalendářem, nikoliv s Googlem...

Dneska odpoledne jsem si zapisoval nejake data, vsechno v poho.
    Ted jsem ale restartoval ipada, (kvuli něčemu s operátorem, aby se mi chytla simkarta), a k memu zděšení jsou vsechny kalendáře (i ten interní) prázdné, WTF KUA!! Sem si myslel ze je to celkem spolehlivý medium... A vsechno je v prdeli.

Google calendars pouzivat nechci, ntejte se me proc. S kompem uz sem nejakej cas nesynchronizoval, nemel sem potřebu. Ipada jsem si pořídil kvuli jeho spolehlivosti, blbuvzdornosti a bezudrzbovosti, ale ČP je tohle zase za skrat?

Poradíte nekdo jestli je nejaka šance jak to dostat zpátky?

Jako jestli je to nenávratně v prdeli tak uz na to seru a vracím se k papíru s tužkou, sorry za moje rozhořčení, ale strašně me to nastalo tedka...
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VFISA: Kdepak. Mam tam iCloud a Dropbox. Nic jineho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam