• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    KICHI
    KICHI --- ---
    A co tam presne pisou v tom navodu - restart, nebo reset? V Apple terminologii je restart vypnout/zapnout a reset je dvojhmat home+power na 10 sec.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    AILAS: Když jsem hrál XCOM tak jsem ipad 2 musel restartovat před každou hrou a případně po hraní delším jak 2h
    AILAS
    AILAS --- ---
    ARAON: Ale třeba u xcom to napsané zase je :-) a je to pravda pomůže to.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ARAON: ja to "nesmysl" nemyslel tak, ze si vymyslis, ale ze je to teda slusna kikotina. ja ti to verim :)
    ARAON
    ARAON --- ---
    DRAGON: Žádný nesmysl. Před pár lety se to běžně na App Storu objevovalo u všech náročnějších věcí i s návodem jak spravně rebootnout, protože bez toho prostě ty aplikace padaly. Apple to zatrhnul, takže teď už se to tam psát nesmí, ale náročnější appky stále bez restartu padají. To jsem si nevymyslel, zeptej se někoho kdo má nějaké to iZařízení déle než pár týdnů.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    :)

THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    WERT: aha, s tim sem se jeste nesetkal, ale teda mam ho kratce zatim..
    WERT
    WERT --- ---
    DRAGON: ne o ipadu
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    WERT: aha, vy mluvite o Macosu, ja myslel ze je rec o iPadu
    WERT
    WERT --- ---
    DRAGON: z Apple zarizeni se stalo PC takze ted uz jenom restartujes po kazdy aktualizaci a instalaci a vídáš novodobý BSOD alias černou obrazovku s bilym jablickem...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ARAON: co to je za nesmysl s tim restartem prosimte? proc by to melo byt zavisle na restartu? nikdy sem po instalaci velke hry nepotreboval restart, ostatne nevidim duvod, proc by tomu tak melo byt... napovez :)
    ARAON
    ARAON --- ---
    ... fluktuace
    WERT
    WERT --- ---
    … demagogie
    ARAON
    ARAON --- ---
    ARAON: Skoro všechny větší hry padají, pokud se po jejich instalaci nerestartuje zařízení. Jinak v zásadě skoro nic nepadá. Vyjímky se najdou, ale to bych viděl spíš na chyby v dotyčných aplikacích. Třeba nenáročné Farmville 2 padá často (i když prakticky výhradně při interakci s Facebookem), zatímco velmi nároční Knights of the Old Republic nespadli nikdy.
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    ARAON: chodi ti i narocnejsi (vetsi) hry stejne? Me si ted stezoval majitel iPadu 4, ze po instlaci iOS 7 mu padaj vsechny vetsi hry.
    ARAON
    ARAON --- ---
    WERT: Já mám iOS7 na iPadu 2 naprosto bez problémů. Rozdíl v rychlosti oproti iOS6 prakticky nepostřehnutelný. U tebe rozhodně něco neproběhlo úplně v pořádku.
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    uz jsem tu kdysi daval odkaz, snad znovu neurazi podani rcenzenta. http://www.muj-ipad.cz/adonit-jot-pen-pero-pro-tablety-videorecenze mel by byt presny.
    VACA
    VACA --- ---
    Hoj, poradili by jste mi prosim nejakej pouzitelnej stylus za rozumnou cenu?
    Sem si pořídil takovej ten obycejnej jak je gumová kulička na druhým konci propisky, jako jo nejak to funguje, na zimu v rukavicich asi dobry, ale dělat s tim nejaky nákresy je stejne strašná frustrace, nejde se s tim proste strefit, nebo nejak přijatelně kreslit, výsledek vypada furt jak od 3-letýho...

Neco co by melo mensi tu špičku, ale zase aby to nestalo litr, no...

Diky za jakejkoliv tip...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam