• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    KICHI
    KICHI --- ---
    DRAGON: nerozumim ti asi. Jak to myslis "ale stejne je uz nepridas" - kam nepridam? Do knihovny nepotrebuju (jsou tam) a do iOS zarizeni pridam (normalne lokalni sync, jako u hudby, fotek...)
    ARAON
    ARAON --- ---
    JONAS: PerfectReader to uměl, pokud mě paměť neklame.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KICHI: ale jo, to jo, ja je taky vidim v Mobile Applications adresari, ale stejne je uz nepridas, musis je znovu stahnout z itunes.
    TIGU
    TIGU --- ---
    SHARK: App lze stáhnout z App Storu i tak, že již nelze sosnout znovu.
    KICHI
    KICHI --- ---
    DRAGON: zazalohovane appky = normalne u mne v iTunes knihovne, zadny woodoo, ani JB
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    jen tak pro uplnost proc pokud mate malo mista na systemovym disku nenastartujete itunes s option key/se shiftem do alternativni library nekde na kyho dasa terovym USB disku nebo nasce, kam se da zalohovat ipad/iphone do aleluja?
    JONAS
    JONAS --- ---
    chápu, že pdf formát není ideální pro čtení, ale znáte nějakou (ideálně free) aplikaci, která by uměla v landscape modu zobrazovat dvě stránky vedle sebe?
    DAVVID
    DAVVID --- ---
    SHARK: Asi zalezi na appce ja tam nejaky nemam.
    SHARK
    SHARK --- ---
    DAVVID: Tak jsi asi slepej, schvalne jsem ted mrknul na purchase prez muj ucet na ipadu dcery s ios5 a hledme, origo Flappy birds , ktere na stouru nejsou muzu klidne stahnout

WERT
    WERT --- ---
    VFISA: jj nejlepsi je kdyz se to zalohuje na maly, drahy systemovy SSD :)))
    VFISA
    VFISA --- ---
    DAVVID: Já jsem zálohovat aplikace taky a pak jsem zjistil, ze mi na disku zabírají 40GB. Ani náhodou, zas tak se bez nějaký aplikace nepos...
    DAVVID
    DAVVID --- ---
    SHARK: Aplikace odstraneny z app store v purchased nikde nevidim, nemit je zalohovany na kompu tak uz je nestahnu. Trochu pochybuju ze by app kterou bloknou nechali soucasnym uzivatelum dostupnou, navic pokud by treba porusovala pravidla app storu.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KICHI: no to jo, ale kdyz nemas appsync na zarizeni, tak ti to prece nevezme soubor z jinyho mista nez z itunes, ne? aspon par let nazpet tomu tak na iphonu bylo..
    KICHI
    KICHI --- ---
    SHARK: pravda, me nikdy nenapadlo to zkouset, protoze, i kvuli pomalemu netu doma, mam proste apky komplet zalohovane a pri obnove, nebo instalaci je taham z webu. Na zaklade infa od Applu jsem nabyl dojem, ze kdyz apku stahnou ze storu, tak si ji proste uz nestahnes a hotovo.
    DRAGON: u mne je duvodem pomaly internet doma a minimalizace trafficu diky 3 iOS zarizenim, na kterych jsou obcas podobne apky. Proto updatuju apky v iTunes na kompu kdyz jsem na rychlym netu a nahraju je doma na zarizeni. Uznavam, ze je to lehce oldschool :) V JB nejedu, nevidim zadny duvod.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    KICHI: to je ti k necemu jenom v pripade, ze mas jb, nebo uz je to jinak?
    SHARK
    SHARK --- ---
    KICHI: zalohovat si to nemusis, v purchase je ke stazeni stale, pokud jsis ji koupil i kdyz na appstoru neni, podobna app na vycisteni je i toto, ale nevim jestli jede i na ipadu

Cleaner - Memory & Cache Manager - on the App Store on iTunes
    https://itunes.apple.com/cz/app/cleaner-memory-cache-manager/id666161205?mt=8

KICHI
    KICHI --- ---
    SHARK: proto si zasadne vsechny apky zalohuju na kompu.... :)
    TIGU
    TIGU --- ---
    VACA: http://www.alza.cz/adonit-jot-flip-tyrkysovy-d379503.htm - mám, můžu doporučit. Má to disk, který je průhledný, takže vidíš, kam čmáráš. Disk je vodivý - kdyby nebyl, byla by styčná plocha příliš malá a nebralo by to dobře (je to optimalizováno na prst).

Jinak detekce doteku na tomto displayi funguje tak, že uzemníš prstem mřížku a podle toho, která část je uzemněná, dopočítá iPad pozici. Nereaguje na teplo, ani na magickou sílu, jak si někteří myslí ... v rukavicích tedy stylus nebude fungovat. Leda by byly vodivé.
    SHARK
    SHARK --- ---
    Skoda ze neni ke stazeni app pkiller, vycisti ram i bez restartu, mam ho jak na iphone s ios 7 tak na ipadu s ios 6 a funguje super

HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    VFISA: muzu potvrdit, nicmene tu hlasku mi to po instalu xcom napsalo taky, hra si teda bere zhruba 200 mega ramky, ale nerestartuju
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam