• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    VACA: http://authenticweather.com
    nejlepsi, vetsinou mi pise ze pro vice informaci se muzu podivat z okna a kdyz mas apku zaplou a zatrepes telefonem ...
    WERT
    WERT --- ---
    VACA: Kratkodobe jenom radar... Logicky.
    Yr vcelku dobre funguje dlouhodobe, ale je treba to brat s rezervou, vicemenne se obavam ze ty predpovedi vetsinou sedi. A v prubehu casu se aktualizuji. Nejpresnejsi je podle me predpoved na snow forecast.Com ale tam resi povetsinou jen horsky strediska.
    FRANCIMOUR
    FRANCIMOUR --- ---
    VACA: já je mám a jsem spokojen. Mám k tomu ještě meteomapy a IRadar cz .
    CLUMP
    CLUMP --- ---
    Full, original BioShock hits iPhone, iPad this summer | Polygon
    http://www.polygon.com/2014/8/4/5960145/full-original-bioshock-hits-iphone-ipad-this-summer
    VACA
    VACA --- ---
    Ahoj, meli by jste prosim nejakej tip na osvědčenou appku ohledně krátkodobé předpovědi počasí?
    Dlouho jsem spokojeně fungoval na yr.no, a nejakou nepřesnost jednou za cas jim odpustil, ale ted me opakovaně vypeklo v pomerne krátkým období, ztratilo to pro me informační hodnotu, je to značně nespolehlivé...
    Nemusi to bejt ani celosvětová záležitost, stačí mi lokální, nebo Evropa..

Co treba tohle: https://itunes.apple.com/cz/app/in-pocasi/id459397798?mt=8 mate nekdo zkusennost?
    CROSS
    CROSS --- ---
    No teda „vše kromě hudby tam je“ a „všechna data v prdeli“ jsou dosti rozdílné situace; pak si nemaj lidi myslet, že je iOS nějakej divnej.
    SAARA
    SAARA --- ---
    ARAON: zazalohovala jsem, zakopany pes byl v tom, ze cast hudby nebyla z meho kompu.. takze tak jako tak bych o to prisla.. vse krome hudby tam je jak driv.. neda se no .) pouceni pro priste - vse nahrat nejdriv do kompu, neladovat to primo do ipadu ,)
    ARAON
    ARAON --- ---
    Kdyby ono to ještě před updatem neupozorňovalo, že se má nejdřív zazálohovat...
    SAARA
    SAARA --- ---
    DXTR: je to tak, restorovala jsem jako novy ipad a vsechny data v prdeli. tak neda se svitit, pouceni pro priste no .)
    DXTR
    DXTR --- ---
    SAARA: Asi te nepotesim, ale pravdepodobne budes muset restorovat do tovarniho nastaveni a obnovit iPad ze zalohy, cimz prijdes o data od posledni zalohy. Me se to stalo par tydnu dozadu, googlila jsem co se dalo (ten problem se 7.1.2 melo hodne lidi) ale jinak to neslo. Pouceni pro priste: pred updatem vzdycky zalohovat.
    SAARA
    SAARA --- ---
    CHILDINTIME: prosla, nastavila, dycky me to hodilo zpatky.. vcera jsem ten jazyk prave nastavovala asi dvacetkrat, po dvacate prvni mi dosly nervy, vypla jsem to a odpo se chystam do istoru za technickou podporou, protoze jinak by komp i s tabletem leteli brzo z okna s takovou..
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    SAARA: a prosla jsi po restoru na ipadu to nastaveni jazyka apod?
    SAARA
    SAARA --- ---
    prosim o radu - instalovala jsem verzi 7.1.2 a nedari se mi ipad rozchodit.. porad restoruju backup a stale se nechyta, vzdy mi to po dokonceni naskoci na uplny zacatek, tzn. nastaveni jazyka, atd.. uz jsem z toho docela zoufala, prosim o pomoc. nechci ho nastavit jako novy ipad, pac bych prisla o data, ktere nemam zalohovany..
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    AILAS
    AILAS --- ---
    KINGRICHARD: Tak tak..
    KINGRICHARD
    KINGRICHARD --- ---
    MAAAT: Klidně to sen dávej.. v tomhle množství mě to neirituje a rozhodně to nejsou články typu Jaromír Miko našel zase nový obal na iphone6 z čehož logickou úvahou odvodí všechny parametry a zároveň konspirační teorii, že ipad mini nebude supportovaný už od verze ios7
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    Snazim se davat jen ty nejzajimavejsi, prave abych vas neotravoval.. Prispevku je tydne desitky.. Nu dobra..
    CROSS
    CROSS --- ---
    AILAS: nedělal bych z toho nějakou aféru, chápu, že každej přístup na ten web se hodí, ale prostě mi to přijde krapet divný. Já na ten web taky nechodim, zprávy z této oblasti v češtině nečtu (nebo výjimečně).
    AILAS
    AILAS --- ---
    2x klik je problém no.. Asi větší než než psát písmenka... Mne je to jedno ale osobně mi fakt 2x kliknout nevadí, většinou to přežiju. Na ten web normálně nechodím takže asi proto mi to tu nevadí.
    CROSS
    CROSS --- ---
    AILAS: to ovšem nevadí, že se nic neděje. Krom toho, člověk vidí nový příspěvek, říká si, a hele - a on je to zase jenom další přepis toho, co jsem četl už dřív někde jinde, blíž ke zdroji. (A zase na tomhle provařeném webu.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam