• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    CROSS
    CROSS --- ---
    MUXX: originální iPad (tj. „iPad 1“) na to nedoporučuju, s hrami bude mít problémy. Dvojka by mohla stačit, zjišťoval bych, jak se na tom chovají konkrétní hry (což ale možná nevíš, jaké budou). Další otázka ke zvážení je nějaké pouzdro přinejmenším na ochranu před pádem, na jedničku zřejmě hůř k mání.
    MUXX
    MUXX --- ---
    potrebuju koupit diteti tablet aby nelikvidovalo muj. staci ipad1/2 nebo radeji novejsi? je to na par her a koukani na pohadky jako krtek a pingu (32gb?). nebo se mam radeji podivat po nejakem levnem androidu?
    AETHER
    AETHER --- ---
    VACA: iMovie jsi zkousel?
    VACA
    VACA --- ---
    Ahoj, po case bych se na vas zase obratil s prosbou o radu.
    Potreboval bych nejakej jednoduchej video editor, spojit ci rozstrihnout vodea, dodat jednoduchel efekt, kolecko prez oblicej napr. nic vic netreba, jedno jsem zkusil a bylo to mimo, nejaka automaticka radoby cool "vylepsovacka" bez moznosti. Je tam toho desnej mrak s nazvem video editor, tak bych poprosil jestli mate nejakej tip na osvedcenou appku.
    Diky!!
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    iOS může ohrozit Masque Attack, pokud si nebudete dávat pozor.. (Video) | můj-iPad.cz
    http://www.muj-ipad.cz/ios-muze-ohrozit-masque-attack-pokud-si-nebudete-davat-pozor-video

Na mujiPadu vzdy uvadime odkaz zdroje :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Ještě na téma Masque Attack:
    'Masque attack': Don't panic but do pay attention | iMore
    http://www.imore.com/masque-attack
    In order to make a Masque attack work, an attacker has to:
    1. Have an iOS Developer Enterprise Program account or the universal device identifier (UDID) for the device they want to target.
    2. Make a malicious app that looks like a popular, existing app. (A fake Gmail app that simply loads the Gmail website in FireEye's example.)
    3. Get you to download their fake app from outside the App Store. (For example, by sending you an email with a link in it.)
    4. Get you to agree to the iOS popup that warns you the app you're trying to install is from an untrusted source.
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    CROSS: No prave proto, ze jsem to nasel jen na smardlavych novinkach jsem se ptal...kdybych nasel dalsi linky na verohodnych serverech, tak sem dam lepsi ;-)
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    CROSS: JYYNA: Diky za info. A tak holt vyckam, co bude dal.
    CROSS
    CROSS --- ---
    K4N3C: začal bych tim, že o kritických chybách iOS ani jiného OS :-] bych nečetl na Novinkách. Už jenom proto, že z nějakého podivného důvodu nikdy nelinkují na zdroje.
    Masque Attack: All Your iOS Apps Belong to Us | FireEye Blog
    http://www.fireeye.com/...l/cyber-exploits/2014/11/masque-attack-all-your-ios-apps-belong-to-us.html

Prostě klasický albánský virus.
    WERT
    WERT --- ---
    K4N3C: Virus no... Js to rikam furt:)
    JYYNA
    JYYNA --- ---
    TLUSTEI: nejde to. ale údajně je již v beta testu verze 8.1.1, která problémy s rychlostí na iPadu 2 a na iPhone 4s řeší
    CROSS
    CROSS --- ---
    TLUSTEI: Ne, možné to není.

Prověřil bych, že dotyčné aplikace podporují iOS8. (To už ale všechny slušné aplikace podporují, že...)
    TLUSTEI
    TLUSTEI --- ---
    Dobry den vespolek. Je prosim vas mozne prejit z ios8 zpatky na ios7? Mam Ipad2 a od "upggradeu" mi obcas padaji aplikace a obcas se neskutecne zpomali psani, coz se predtim nedelo. Je nejaka cesta zpet nebo jsem odsouzen k osmicce? Diky za pomoc.
    CHIBITCH
    CHIBITCH --- ---
    musim rict, ze jsem vcera updatnul na 8.1 a nainstaloval jsem si Flexy a jsem z toho dost prijemne prekvapeny! nikdy jsem nic takoveho nepouzival, tak to pripadne doporucim.. ted je to na chvili free a ma to cestinu v sobe
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    ARMADILLO: jo, a drobná poznámka. Uklidni se.
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    ARMADILLO: nevím.
    Nekritizuju tebou nastavenou cenu. Pokud si to najde kupce, je cena správná. Pozastavil jsem se nad vyjádřením "super cena".

A nechci se pouštět do diskuze na téma "Stojí iVěci za ty prachy?".
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: No mě bohužel EU nic nedá takže si to musim kupovat sám a většinou z druhé ruky protože si to předražený kupovat nechci
    ARMADILLO
    ARMADILLO --- ---
    FILTHY_SAD_EMO: Aha takze jsi takovy teoretik.. ja si to myslel. Prodavam veci na nyxu uz asi 10 let. Za tu dobu existuje minimalne dobra stovka spokojenych nyxaku. Moje cenova politika je porad stejna. Prodavam bud nove nebo jako nove veci za cca -20% az -60% ceny.

Ty rikas:
    1] Nejsi blbej, aby sis koupil iPad
    2] Nejsi blbej, abys za pouzite veci platil tolik penez jako vsichni ostatni v historii nyxu (vc. me)

Chces nam tim rict, ze jsi chytrejsi nez my vsichni ostatni?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam