• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    VFISA
    VFISA --- ---
    DRAGON: Z iPadu jediné přes Apple TV nebo pokud mas win pichly do TV tak existuje aplikace na AirPlay, což udělá z počítače target pro airplay zařízení. Většina appek na iOS pak umí airplay a dost z nich umi přehrávat přímo z media serveru či NAS.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    takovej zvlastni dotaz: mam ipad mini ret 32, mam samsung plasmu (2x hdmi vystupy) a pocitac (windows system)
    dokazal by mi nekdo poradit, jak k ty televizi nastavit nejlip to abych si mohl filmy z toho pocitace (ale i treba z ipadu pres youtube kdyz to pujde) poustel ruzny filmy a serialy na tu televizi? aniz bych treba nemusel vstavat z gauce/postele/etc a vybiral si na padu co pustim a mne se to pustilo i s titulkama treba?
    je to vubec mozny?
    dekuji
    VACA
    VACA --- ---
    PHAILO: jj invertovani barev mam nastaveny na home trojklik, docela to pouzivam, napr. kdyz v hodne tmavym prostredi lezu do kalendaru, mejlu apod... Uz sem na to takhle zviklej a beru to jako zakladni feacuru, dvojklik sprava rozjetejch app, trojklik inverze barev..
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VACA: Popř. ještě můžeš v Usnadnění invertovat barvy, ale nedoporučuji.
    SHARK
    SHARK --- ---
    VACA: cerne zahlavi je anonymni prohlizeni, bile je normalni
    VACA
    VACA --- ---
    Prosimvas da se nejak menit barva zahlavi u safari prohlizece? Respektive zarazilo me ze sem ted koukal na ipad mini na stejny verzi os jako mam ja, ale on ma tmave, skoro az cerne zahlavi s bilym textem a ikonkami a ja mam klasicke bile zahlavi s cernym textem a modrymi ikonkami... Radsi bych teda taky ten tmavej styl, nastaveni ale nemuzu nic najit...

Dekuji
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Nevíte jak udělat z iPhonu presenter pro ipad na Keynote? Podle jejich návodu mam jit do nástroje Keynote ale to nemohu nikde najit ani v aplikaci ani v nastavení díky
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    I s obrázky..
    Slevy aplikací a her pro iPhone a iPad | můj-iPad.cz
    http://www.muj-ipad.cz/slevy-aplikaci-a-her-pro-ipad-iphone-a-ipod-touch
    WERT
    WERT --- ---
    AETHER
    AETHER --- ---
    WERT: Neco podobneho se mi stalo pri prechodu ze 4 na 5s. Na druhy pokus vse totalne v pohode, preneslo se vse vc. nastaveni budiku.
    WERT
    WERT --- ---
    SHARK: prijdemi to jako solidni nedodelek/paskvil to uz to ma Chrome vyreseny lip...

+ jeste jeden postreh z iPadu Air 2 - jak je to uzssi ma to jakoby ostrejsi hranu. iPad 4 pri delsim drzeni neprijemne tlacil do ruky, ipad Air byl uz zaoblenej a uplne tohle vymizelo, nicmene jak je to tenci tak to opet tlaci meli to zaobleni prizpusobit :/ anebo se vysrat na zkosenou hranu kolem displaye kdyz to neni ani na iphonu6. Celkem takovej designovej fail bych rek...
    SHARK
    SHARK --- ---
    WERT: na zmensenou listu staci kliknout a ona se zvetsi, nemusis rolovat nahoru
    SHARK
    SHARK --- ---
    WERT: obecne/klavesnice/ upravit - emitikony delete
    WERT
    WERT --- ---
    Btw jeste jedna naprosta pitomost 8.1.1 safari lze nejak vypnout schovavani listy tak aby byly vzdy videt buttony?

A na klavesnici vypnout smajliky?
    SHARK
    SHARK --- ---
    WERT: zkus starsi tunsy, ja jsem obnovil 8.1.1. Na starsi verzi tunsu na novej Air uplne v pohode
    WERT
    WERT --- ---
    miluju iOS 8.1.1 a vsechno co dela Apple... :D nastal mi problem kterej za celou dobu iphonu a ipadu nepamatuju

mam iPad Air ted uz na 811... zalohovanej do novejch itunes. zaloha chranena heslem...
    pri nahozeni novyho iPadu Air 2 na 811, restoru ze zalohy to chce heslo a pak to hodi tohle... co s tim?

kdyz pak dam OK, tak se to nahraje... ale jinak nez puvodni ipad, jina plocha zadny nastaveni site, hesla atd, a aplikace se tam prehrajou bez ladu a skladu. Chci to zkopirovat komplet, abych to mel uplne navlas stejny :/
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    FUJI_ITA: pekny, neco podobnyho jsem chtel, ale cenove je to uplne mimo, asi mi nezbyde to udelat DIY
    VACA
    VACA --- ---
    MUXX: hele kdyby ses spokojil s ipad1 tak mam k mani 32gb 3g sim modul...
    FUJI_ITA
    FUJI_ITA --- ---
    HONCKA: http://www.bluelounge.com/products/sanctuary4/ maj spoustu veci a pekny ale tomu co popisujes to uplne neodpovide, každopádně čekni třeba to je ono
    TIGU
    TIGU --- ---
    MUXX: Tak jednicku jo - http://www.mp.cz/produkt-5200015-nb-apple-ipad-wi-fi-3g-16gb-pouzity/ jinak od vcera ma Tesco ten svuj tablet za zavadeci cenu 1999, nebo tak nejak (s club card).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam