• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    KICHI
    KICHI --- ---
    btw. z VLC mi napsali, ze by VLC melo byt zpatky na CZ iTunes storu hned brzy v novem roce
    4PTO
    4PTO --- ---
    je nějaká možnost doma přes wifi streamovat složku s fotkami co mám v PC (cca 40 giga) do iPadu a tam si je prohlížet aniž by se do iPadu musely uložit?
    KICHI
    KICHI --- ---
    HERKULES: tak dej těch 50 Kč a kopiruj do kompu
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    KICHI: Nene potřebuju to na stejný síti přesunout do ipadu aby to tam bylo offline dostupný kdekoliv i bez site
    KICHI
    KICHI --- ---
    HERKULES: VLC streamer, pokud ti stačí mít to dostupné na stejné síti, tak ti stačí free verze, pokud chceš pak bez reklam + možnost kopírovat do kompu, tak za placenou dáš asi 50 kč.
    Já doma přešel na streaming a super.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    HERKULES: nplayer
    WERT
    WERT --- ---
    HERKULES: nebo plex
    VFISA
    VFISA --- ---
    HERKULES: Infuse, nemůžu si vynachválit.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    HERKULES: air video hd nebo nPlayer
    AILAS
    AILAS --- ---
    HERKULES: OPlayer Lite stačí.
    BOBRIK
    BOBRIK --- ---
    HERKULES: nplayer, avplayer, fuse 2
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    Nedoporucili by jste mi nekdo nejakou aplikaci pro videa. Mam spousty avi filmu v pocitaci a serialu a chtel bych je nejak rozumne dostavat do ipadu, shlednout a smazat. Konerze a synchronizace pres itunes, co jsem tehda delal na iphone mi prijde desne komplikovana. Neni nejaka jednodussi cesta? Klidne pres nejakej prehravac treti strany, nemusim to poustet v tom od applu.

Diky za radu
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    KICHI: Dik, ale dostavam stejnou chybu, ale to je zdrejme tim, ze Apple ma zamerne stejnou chybu i pro to, ze proste odmita ten update nainstalovat.. Nasel jsem nejaky hacky, ale vsechno to jede jen na jailbreaku.

Tohle je dost voprus i z pohledu vyvoje, kdyz chce nekdo zkouset SW na vic verzich iOS. Normalne bych tam nechal 7.11 ale tam je fakt osklivy bug, diky kterymu se porad odpojuje z wifi a jsem si jistej, ze ta wifi chodila a ze s jinou verzi iOS to bylo ok.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    RUTHAN: V infu mam model MD370HC/A, respektive version 7.1 11D167 coz je snad verze soucasnyho OS.

Porad dostavam tenhle error - http://support.apple.com/en-ca/HT201442 , problem je asi v tech firmwarech co si stahuju na webu narazim na AT a version image, pak CDMA a nejakou 3G global a zda se ze zadna neni ta prava.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    COWBOY: Dik je to shift, ale chce to po me primo otevrit ten update balik z filesystemu, ktery musim nekde stahnout.
    Problem je, ze tech baliju 3g verzi Padu 3 je vic a moc nevim, kterou mam pouzit.
    COWBOY
    COWBOY --- ---
    PHAILO: Je to shift, ale obavám se, že nic jiného než 8 mu tam teď už Apple nepustí.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    RUTHAN: Nemůžu to teď ověřit, ale na win by to mělo jít taky. Jen si pamatuji, že tam se to dělalo jinou klávesou, než alt. Zkus ctrl. Nebo shift.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Ahoj,
    dotaz mam na Ipadu 3 is 7.1.1 chci tam dat 7.1.2 update, ale vsude v gui mi to nabizi jen iOS8. Da se tam nejak nainstalovat 7.1.2 bez ztraty nastaveni?

Potrebuju to na Woknech na MacOS by to snad melo jit pres stisknuti Altu pri kliknuti na update v iTunes, tohle se mi na Win nedari.
    HROBO
    HROBO --- ---
    SHARK: jasne, chapem, diky ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam