• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    THE_BALROG: To je zvláštní, protože Bluetooth by měl být zpětně kompatibilní.
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    BTW s Adonitem mám teď čerstzvou velmi dobrou zkušenost. Mám Jot Pro už dlouho, tu starší verzi, rok a půl jsem ho nepoužil, a teď jsem zjistil, že s novým iOS se změnil používaný Bluetooth a ty strší stylusy už nejdou spárovat, takže mi nefungoval přítlak ani tlačítka. Napsal jsem jim na podporu, jestli se s tím dá něco dělat a oni mi bez řečí poslali to nové pero. Úplně nové, úplně zadarmo. Paráda!
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    ja mam Adonit Jet Touch... je taky fajn, umi i ruzne tlaky car a tak... jen je trochu drazsi...
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Mám taky Adonit Jot Pro a jsem s ním dost spokojený. Jen si musíš "zvyknout" na to, že má na hrotu terčík a není to jen tlustý stylus.
    TIGU
    TIGU --- ---
    XEHUTL: Adonit Jot Pro (perfektní se super přesností), který jsem nahradil Wacom Intuos Creative Stylus 2 kvůli přítlakům. Ten je fajn - dle různých rozvnání je to momentálně špička mezi aktivními stylusy, ale není tak přesný, jako ten Adonit. Rozdíl v nepřesnosti je občas sakra znát. Říkal jsem si, že Adonit prodám, jak dostanu WICS2, ale teď si tím nejsem úplně jistý. Na psaní a lineart je lepší.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Pouzivate nekdo stylus? pokud ano, jaky?
    MDFK
    MDFK --- ---
    Po inst. 1.8.3 se mi zase na airu objevila chyba s imessage, zpráva vyskočí na oznamovací liště, ale v samotné aplikaci se nezobrazí. Musím restartovat app. Má někdo stejný problém? Dělo se mi to při 1.8.0, pak se to opravilo a je to tu zpět.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    FLLIP: Akorát koukám ten obal k tomu mají uz za 199, to je zlodějina. Me ho někdy na podzim dali zdarma. Ale s tou dírou na pasek je docela sikovnej...
    CHILDINTIME
    CHILDINTIME --- ---
    FLLIP:
    DRAGON: mam tu samou, taky z mironetu, ipad v pohode, muzu doporucit..
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CROSS: nikdy sem s tim neměl problém ani když sem to za letu nabíjel, nikdo se neozval.
    FLLIP: tak koukam, vcera ji jeste slo koupit, dneska ji vsude maji ve stavu "prijimame predobjednavky", pekny :)
    CROSS
    CROSS --- ---
    Jestli to dobře chápu, DRAGON se ptá na power banku čili externí baterku, ne na síťovou nabíječku. Sám mám momentálně objednanou GP Powerbank GL301, vybral jsem v podstatě jen podle popisu, ale Mini s retinou by měla dávat (i kvůli tomu ji chci).

Jinak Dragone, ty pořád cestuješ, je problém brát tohleto do kabinového zavazadla? Četl jsem na to rozporuplné ohlasy.
    WERT
    WERT --- ---
    DRAGON: koukni na iAnker
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Ted jsem počítal jak za jak dlouho dá ta Xiaomi 10% na Airu, trvalo to přesně 23 minut.
    KICHI
    KICHI --- ---
    BTW - kdyby jste někdo měl zájem, nebo věděl o zájemci o pořízení většího množství iPadů Air Wifi, 64GB, za zajímavou cenu, tak mám možnost.
    Zdůrazňuji, že je to nabídka pro firmy / školy apod., t.j. množství od min. 5 ks výše, ideálně v desítkách, nebo stovkách kusů.
    / konec reklamy, snad nikoho neurazila /
    KICHI
    KICHI --- ---
    No a navíc, když 2 dělají totéž, tak to totéž není.... t.j. splácat pár drátků umí kdejaký kutil z garáže v Číně, ale originální nabíječky toho umí o dost více a hlavně o dost bezpečněji pro všechny zůčastněné.
    / když už je řeč o nabíječkách
    MUXX
    MUXX --- ---
    jeste bych upozornil ze spousta nabijecek nedava proud ktery ma napsany na obalu. vyhodil jsem par nabijecek co meli napsany 1A dostal jsem z nich maximalne 300-700mA. Mereno pres Currentwidget pro android. Upozornuji ze musite mit zarizeni ktere je daneho odberu schopno. Napriklad SGS3 si nevezme vic nez 1A, zatimco SGS4 zvladne 2A.
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    ONDRASEEEK: Já vím, proto jsem si koupil nabíječku od Xiaomi :-)
    ONDRASEEEK
    ONDRASEEEK --- ---
    FLLIP: no a ipad potrebuje 2A to je ten rozdil...
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    ONDRASEEEK: Xiaomi má Výstupní proud 2.1A, Samsung Výstup (USB A): 5 V, 1 A
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam