• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    CROSS
    CROSS --- ---
    RUTHAN: no a platíš to jak? Chodí ti faktura, nebo je to předplácený? Sám mám předplácený model, tj. když potřebuju data, zaplatim na den nebo měsíc. K tomu mám u operátora uživatelský účet spojená s tou SIMkou, který ovládám ze zmíněného nastavení dat. Tam taky vidim ono číslo. Ale to asi může mít každý operátor jinak.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    CROSS: Já to ovladám jen stylem on / off, no vlastne always on.
    CROSS
    CROSS --- ---
    RUTHAN: no a jak ovládáš data na simce? Můj operátor má správu účtu v nastaveních iPadu v Setting – Cellular Data a tam to najdu.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    KICHI: Neni to nejaka aplikace?, se mi nechce zase hledat sponku a davat to kvuli tomu do mobilu..
    KICHI
    KICHI --- ---
    RUTHAN: hm, tak mel Cross pravdu, sorry
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    KICHI: Taky ne, tohle asi plati jen pro iPhone, ja tam mam jen capacity a serial number, pokud teda staci iTunes 12.01, ja to neupgraduju, kdyz nemusim.
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Dnes ráno jsme dostali do AppStoru mou novou aplikaci "The Cooking Timer". Aplikace má být minutka do kuchyně. Budu rád pokud zkusíte a napíšete nějaké vaše postřehy, nápady a pokud případně apku v AppStoru pochválíte. :) Díky!

http://www.thecookingtimer.com
    CROSS
    CROSS --- ---
    A jinak přesně jak jsem psal — v iTunes mi to u iPadu ukazuje Cellular Data Number: Unknown
    CROSS
    CROSS --- ---
    SHARK: jasně — pokud má iPhone na stejný formát SIM, může to zjistit takhle, dobrá poznámka
    SHARK
    SHARK --- ---
    CROSS: tak on to pise i iPhone kdyz do nej das datovou kartu
    KICHI
    KICHI --- ---
    CROSS: to me nenapadlo
    CROSS
    CROSS --- ---
    KICHI: nechci vypadat jako kverulant, ale u iPadu se to často chová o dost jinak, než u iPhone... mrknu doma, ale naposledy mi to tam u iPadu taky psalo, že číslo je neznámé.
    KICHI
    KICHI --- ---
    KICHI: tusim v hlavnim infu o zarizeni, kde je treba i aktualizace, zaloha atd.
    http://support.apple.com/...dam/applecare/images/en_US/mac_apps/itunes/yos_itunes_iphone_summary.png
    KICHI
    KICHI --- ---
    RUTHAN: v iTunes
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Respektive je tam Cellular Data number - unknow.
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    VFISA: V about jsem nenasel a v Settings contacts taky ne..
    TIGU
    TIGU --- ---
    CROSS: Měl jsem T-mobile bylo to to samé.
    CROSS
    CROSS --- ---
    VFISA: možná je to s českýma SIMkama jiný, ale já teda v About mám číslo Unknown a v kontaktech není vůbec. (Nicméně číslo SIMky najdu v rozhraní k mobilnímu účtu svého operátora.)
    AILAS
    AILAS --- ---
    XEHUTL: já to jedu jen na iPadu, takže sync uložených jsem ani nezkoušel. Ale můžu testnout.
    VFISA
    VFISA --- ---
    RUTHAN: bud v about anebo v kontaktech kdyz vyscrollujes uplne nahoru...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam