• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    PIPAL
    PIPAL --- ---
    KICHI: presneji udp/123, nikoliv tcp
    KICHI
    KICHI --- ---
    KICHI: tak si odpovím - měl by to být port 123.
    KICHI
    KICHI --- ---
    Nevěděl by náhodou někdo, co je potřeba povolit na firewallu, aby iPad korektně nastavil automatickou časovou zónu? Řeším to na dálku u zákazníka, co má 20 iPadů. Na jejich Wifi jim to nefunguje, na jiné Wifi ano. Předesílám, nehledám radu typu "povol si lokační služby v nastavení soukromí...". Zde jde fakt o ten firewall.
    díky
    MATESISKO
    MATESISKO --- ---
    PHAILO: A jenom nekdy. Kdyz prehazuju simky, tak se mi to obcas ztrati
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VFISA: Jen u iphone.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    VFISA: Bohuzel, neni.
    VFISA
    VFISA --- ---
    VECTOR: Neni o náhodou v about?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    VECTOR: Blbě. Jedině přes nějakou operátorskou stránku s měřičem dat/samoobsluhou.
    VECTOR
    VECTOR --- ---
    Jak zjistim telefonni cislo datove simkarty, kterou mam v ipadu?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    KAZATELL: Hledej Slovní duel
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Ahoj neznáte někdo nejaky scrabble, nebo neco podobného, ktery by byl v AppStore v češtině? Dik
    PUEBLO
    PUEBLO --- ---
    Ahoj

neznate nejaky figl jak donutit appku Pages aby kontrolovala cesky pravopis? umi to jen anglicky kdyz je klavesnice ipadu nastavena jako anglicka...cestinu nejspis neumi...

pripadne prosim tip na podobne sikovny textovy editor s kontrolou ceskeho pravopisu...
    jak takz to funguje v Google Dokumenty ale pohodli prace s Pages zatim nedosahuje

Diky
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    SKUNKOPUMA: No prodat ho nechci, nema žádnou cenu takže ho mužů věnovat
    SKUNKOPUMA
    SKUNKOPUMA --- ---
    FLLIP, MUXX, KAZATELL, PHAILO: diky za reference a usetrenej cas :) sezenu si asi bazarovej original teda...

KAZATELL: moc dik za nabidku, ale vzhledem k jednoznacnymu nazoru je zkouseni asi zbytecny. mozna, kdybys ten prestrikanej chtel prodat... ;)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    SKUNKOPUMA: Mám - zrovna nedávno mě napadlo, že bych to mohl zkusit. Objednal jsem tedy z eBaye jeden smartcover za cca 150,- Kč. Přišel, ale rozměry zcela neseděly (model byl samozřejmě správně objednaný a na daném kusu i správně označený). Kryt přesahoval ipad asi tak o půl centimetru na šířku. Navíc přišel odřený a nefungoval jako stojánek. Takže já zůstávám u originálu.
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    SKUNKOPUMA: Pokud jsi z Prahy nebo okoli mohu ti ho dat at si vyzkousis ze neni k ničemu, a mohu i přidat originál ktery jsem kdysi koupil na Aukru jako černý a zjistil jsem ze to jen majitel prestrikal barvou a původně byl zelenej. Je to teda na ipad 2,3,4
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    SKUNKOPUMA: Jeden neorigo doma mam a klidne ho venuju protoze oproti originálu je k ničemu... Jako stojánek nedrží moc dobre a je to cele takové o ničem
    MUXX
    MUXX --- ---
    SKUNKOPUMA: já mel smartcover z činy za $10. nekvalitně udelanej a nakonec jsem ho vyhodil. pak jsem mel neorigo smart case a ten se mi po roce rozlepil. pak jsem si koupil EVA foam cover kvůli dítěti a ten je super :)
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    SKUNKOPUMA: Kdysi sem ho měl a uz bych to nakoupil. 900kc za originál je sice dost, ale je kvalitní a me drží v dobrém stavu na iPadu uz rok a půl s tím ze ho přenáším skoro každy den.
    SKUNKOPUMA
    SKUNKOPUMA --- ---
    mate pls nejake zkusenosti s neorigo smartcover?

ipad nikam netaham, pouzivam prevazne doma a chybi mi stojanek... a 900 za stojanek dat pokud mozno nechci
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam