• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    CROSS
    CROSS --- ---
    ZAPPO: nevim, jak by v takovým případě zajistili ty globální datový programy via Apple SIM, takže jsem přesvědčenej, že ten modul je všude stejnej.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    ZAPPO: podle tohoto bych řekl, že není: http://www.apple.com/ipad/LTE/#ipad-pro-9-7
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Ahoj, mám dotaz ohledně Ipad pro - je rozdíl v tom LTE modulu podle toho kde ho koupím? Mám možnost pořídit si Ipad Pro v US, ale chci cellular verzi a byl bych smutná panda, kdyby to po příletu do CR nefungovalo.
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ERVIN: Tohle by jít mělo. Viz Nastavení - Obecné - Zamknout / Odemknout
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    PHAILO: A další s tím související dotaz, i když trochu tuším odpověď: Je možné nastavit iPad tak, aby při přikrytí smart coverem neusínal?
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    ERVIN: Odpojí se vždy pokud nebude nabíjen. Jde o úsporu energie a nejde to změnit.
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    ERVIN: Zkus nabijet iPad. Pak by nemusel pripojeni "zapomenout".
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    CITRONAK: Co? A jestli natvrdo tak věděl bys poradit?
    CITRONAK
    CITRONAK --- ---
    ERVIN: Pokud ho behem toho nenabijis, tak bych zkusil to.
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Taková věc, google neposkytl uspokojivou odpověď. iPad mini připojenej k mixpultu Beheinger wifinou. Když se iPad uspí "zapomene" připojení, respektive se odpojí a trvá dlouho, než se zase připojí. Řešil by to silnější router nebo nějaký nastavení "natvrdo" případně jak?
    TIGU
    TIGU --- ---
    Bazarový OT: Kvůli plánovanému přechodu na iPad Pro a Apple Pencil se zbavuji Wacom Intuos Creative Stylus 2 - je to "předchůdce" Apple Pencil s přítlaky, etc. Byl jsem s ním spokojený dokud jsem nevyzkoušel Apple Pencil. Ještě pár měsíců v záruce, super stav, kdyžtak PM.
    SHARK
    SHARK --- ---
    DRAGON: Tak ja myslel to s tim nakupem filmu s itunes storu ci jak to bylo, to nepomuze
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SHARK: ne, to neni ono, to co psali uvolnovalo neskutecnyho mista!! Ja to najdu...
    SHARK
    SHARK --- ---
    DRAGON: Nepomuze, vymaze to vzdy jen minimum mista, stejne jako Battery doktor s jeho clean cache
    VFISA
    VFISA --- ---
    Nedělá to lightroom?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SHARK: hele to pujde mozna vyresit tim,co se nedavno vsude vyrojilo ohledne toho, jak udelat na apple mobilnich zarizenich misto. uz si presne nepamatuju jak se to delalo, ale delal si nekolikrat za sebou nejaky mazani neceho a obo to pokazdy umazalo vic a vic veci a uvolnil se disk. Zkus zagooglit jak udelat na ipadu vic mista nebo neco takovyho, byl to fakt celkem prekvapivej napad .)
    SHARK
    SHARK --- ---
    KICHI: to je jednodusi to jednou za cas obnovit. Ale problem je ten ze x kolegu jsou non apple friendly user a jen drzkujouv:(
    KICHI
    KICHI --- ---
    Tak iOS 9.3.3. na iPhonu 5s nainstalován, vše OK, jen to snad 4x restartovalo, že už jsem se pomalu bál, jestli se nějak nezacyklil...
    KICHI
    KICHI --- ---
    SHARK: radeji pošlu cely link: https://support.apple.com/en-us/HT201656

Ono je to takhle bez formatovani matouci... podle mne tim mysleli prave to, ze pro Settings > General > Usage > Manage Storage to ukaze jina data (logicky vyuzito mene), nez co se ukaze v iTunes.
    Asi leda zkusit experimentovat a postupne mazat jednu apku po druhé, mozna radeji i s restartem iOS mezitím a pak sledovat v iTunes, kdy to nejak dramaticky spadne vic, nez jsi cekal...
    SHARK
    SHARK --- ---
    KICHI: no jenze zde vazne ty data videt nejsou

To view usage on your iOS device, go to Settings > General > Usage > Manage Storage.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam