• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Nevíte, jestli jde nějak vypnout gesto, který vytahuje safari, když swipnu z pravý strany, celkem mě to u některých her pije krev
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Moc pěkný. Pokukoval jsem po něm, ale kvůli koronaviru si musím nechat zajít chuť.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Mimochodem:
    iPad Pro - Apple
    https://www.apple.com/ipad-pro/
    WERT
    WERT --- ---
    OT: nechtěl by jste nekdo iPad pro 12,9" (2.gen), Wi-fi, 256GB + tuzka + smart keyboard CZ
    stáří 1. rok

22.000,- ?
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Pozorujete někdo problémy se Smart Keyboard? Mám tu k Airu a docela často mi blbne – občas systematicky dělá dvě mezery za sebou, někdy se zasekne otáčení obrazovky (děje se jen při připojený klávesnici) a někdy svévolně přepíná z jazyka do jazyka, musím odpojit a zapojit. Nic z toho nedělá pokaždý, takže se to těžko prokazuje, ale nevím, je to důvod k reklamaci?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Zkoušel jste už někdo přidávat disk na místní síti do aplikace soubory na iPadu? Mě se to nedaří, není možnost disk vyhledat, tak se musí Zadat ručně a tak ani nepoznám, jestli nedělám nějakou chybu v zadávání
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Nemáte někdo aplikaci kalkulačky, která by se na iPadu dalo použit ve flatovém režimu (nevím přesně jak se to jmenuje snad něco jako split)
    Díky
    WERT
    WERT --- ---
    AVALON_CZ: Zkousel jsem, zaverem je ze ten ipad je nejak odpalenej ci co.
    AVALON_CZ
    AVALON_CZ --- ---
    WERT: Zkusil bych to na jiným kompu, případně s jiným kabelem
    WERT
    WERT --- ---
    PROSIM O POMOC! :)

Mam ipad ktery spadl do disabled režimu, abych ho odblokoval, musí se udělat kompletní reset...
    postupuju dle instrukcí Apple, nebo tady ve videu:
    ALL iPADS FIXED: "iPad is disabled connect to iTunes”
    https://www.youtube.com/watch?v=PrUp9ekD9fE

vse v poradku az do 3:23 ... jen mi to pak vyhodi tento error, pres ktery se nemohu dostat:

Vedel by nekdo co s tim muzu delat?
    Diky moc!!!

HONCKA
    HONCKA --- ---
    Nevíte jak vyřešit, že se mi ibooks pokud jsem připojený k internetu dozaduji připojení K icloudu (mám to deaktivovany) a když se neodpojim, tak se nejde dostat ani k offline obsahu
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    SH_PANDA: jasny, me jde o to, ze vetsina predplacenejch SIMek - i datovjech se ovlada prave pres SMSky. Ale jak jsem se tak koukal, zkusim to poresit pres aplikaci sazka mobilu, tam jde taky nastesti vsechno nastavit a clovek ma prehled.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    SUCZKER: nebo na datovy simce nemas zaktivovany sms service.
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    SUCZKER: ano, pac smsky su oldskul technologie a nebehaj na datovych simkach.
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    SH_PANDA: diky, ale v tomhle pripade se jedna o SMSky na cislo, ktery je v iPhonu, nebo ne ??
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    SUCZKER: jde, staci iphone, poladit nastaveni a smsky chodi i na ipad
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Koupil jsem si iPad se sim slotem a zjistil jsem, ze to neumi prijimat SMSky, coz mi trosku komplikuje praci, bo jsem myslel, ze si do toho pridam kartu s predplacenymi daty a bude vyreseno. No akosi jsem se zhrozil, ze ten modem neumi prijimat SMSky, takze se s tim dost blbe pracuje. Asi to nejde nijak vyresit, co ?
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    JYRKA: iOS 10.3 - no nekup to ...
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    tahle firma, co prodava 8 let stare iPady jako kdyby byly nove, mi pije krev. Podivejte se na tu puvodni udavanou cenu :(
    https://www.incomputer.cz/...ce&fbclid=IwAR346amS2MASYurGVhR9nrzGZv9Ar9HD_e1Y6Y_JRfuPedd5bL4S2fIZorU
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TANGERINE: Číňani to mají za pár šupů
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam