• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Please nerporadite mi nekdo, jak je mozny, ze Sidecar mi na iPad nekdy jde a nekdy ne?

Mam Macbook Pro 2017 a k tom pripojenej iPhone pres kabel (mobilni internet) + iPad pres kabel (druhy monitor).

Diky

HONCKA
    HONCKA --- ---
    Mám problém s výchozí čtečkou na ebooky, stáhnu si zip s pdf, otevřu ho v unzip, odtud to pošlu do čtečky, normálně to zobrazí, ale když čtečku zavřu, tak to pak tam nikde nenajdu. Po znovusdileni z unzip se mi to zobrazí tam, kde jsem přestal číst. Nevite, kde by mohl být problém? (dělá to pouze pdf, epub funguje)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Případně skusit jb, konkrétní aplikaci neporadím, jb jsem naposledy delal na ipadu 1
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    BARTOLOMEJ: Zkusim
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    BRUSINKA: sry to mi nedoslo...pred Shortcuts se to jmenovalo Workflow, ale obavam se, ze to uz v Appstoru k dispozici nebude (ale treba Apple prekvapi)
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    BARTOLOMEJ: Diky, bohuzel to vypada, ze ten ipad2 je na to moc stary zarizeni, na mym telefonu to dela presne to, co bych od toho chtela, ale na ten ipad mi to nefunguje :(
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    BARTOLOMEJ: jen teda iPad2 má nejspíš iOS 9.3 a Shortcuts na něm fungovat nebudou.
    BARTOLOMEJ
    BARTOLOMEJ --- ---
    BRUSINKA: v aplikaci Shortcuts si vytvoris “shortcut” a ulozis na Homescreen (je to na par kliku, ted sem to zkousel)
    BRUSINKA
    BRUSINKA --- ---
    Prosím vás, netušíte někdo, jestli by nešla na ipadu nějak nastavit zkratka na volání facetime konkrétní osobě? Chci dát babičce svůj starej iPad2 a představovala bych si, že by byla na ploše ikonka, na kterou kdyby klikla, tak by rovnou volala konkrétní osobě. (Vím, že to ovládání není nijak těžký, ale babičce je devadesát a každé zjednodušení zvýší šance, že to bude používat, na nic jinýho, než na volání 1–3 lidem to mít nebude). Díky za rady
    CROSS
    CROSS --- ---
    Jen bych doplnil, že iPad byl uveden na trh na jaře 2010. I třetí generace (první retina) umí maximálně iOS 9.3.5. Řeč tak bude spíš o iPadu z roku 2012. Předpokládám, že ho odříznul přechod na 64bit (jenom tak hádám).
    RADAS
    RADAS --- ---
    ELDERIK: njn, tak holt M.Teams nebude !
    ELDERIK
    ELDERIK --- ---
    RADAS: ano
    RADAS
    RADAS --- ---
    Ahoj, mám asi 12 let starý iPad. iOS mám 10.3.3 a nenabízí mě to již další aktualizace. Je to stářím ? :) Nebo proč nejde operační systém aktualizovat ? Díky.
    SATAI
    SATAI --- ---
    LOBOTOMKA: A data mas porad na serveru? Pokud jo, tak bych si ten ucet proste pridal znova a hotovo.
    LOBOTOMKA
    LOBOTOMKA --- ---
    Zdravim, potrebovala bych zjistit, jde li na ipadu obnovit smazana emailova schranka? Schranku jsem smazala cca dva tydny zpet, dekuju moc
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    Po upgrade na iPadOS 14.1 se tablet rozhodl, ze bude do iCloudu zalohovat vsechny soubory ze slozky "V mem iPadu / on my iPad", coz je u me pres 50 GB, takze mi to furt hlasi, ze nemam dost mista na iCloudu. Nemuzu nikde najit, ze by to slo vypnout. Ze se jedna o tyhle lokalni data z "On My iPad" dovozuju z toho, ze kdyz neco v te slozce vymazu a vysypu kos, tak se presne o tolik zmensi velikost zalohy. Google , Duck ani Bing nic kloudneho neprozradily. Zkousel jsem iPad odhlasit id iCloudu a pak zas prihlasit, ale chova se to furt stejne. iPhone tenhle problem po upgrade nema.

Diky za kazdy napad.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Mně se kdysi odmítala spárovat tahle tužka s iPadem Pro 9,7", nešlo ale o první spárování, prostě ji jednou přestal vidět a nešlo ji znovu přidat. Zcela bizarně pomohlo spárovat s jinou, pak začala opět v pohodě fungovat i ta původní. To ale bylo před několika lety a několika verzemi iOS.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ZONICEK: Zkusil bych jestli neni moznost vyzkouset s jinym iPadem (pokud neni nekdo dostupny tak bych zkusil i v nejakem obchode s iPadama).
    ZONICEK
    ZONICEK --- ---
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ZONICEK: A Pencil mas teda verzi 1?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam