• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    DOOSH: Aaaa :-D ok,zkusila jsem prepnout tu optimalizaci sem a tam a nic…
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    BESTIEVSAMETE: Sorry, vypnout a zapnout tu funkci "Fotky na icloud". Ne celý iPad.
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    DOOSH: Ne. Doufala jsem,ze vypnout a zapnout u Maca delat nemusim :-(
    Zkusim.
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    BESTIEVSAMETE: Není. Vypnout, nechat vymazat všechny fotky ze zařízení, a pak zase zapnout jsi zkusila?
    BESTIEVSAMETE
    BESTIEVSAMETE --- ---
    Ahoj, potřebovala bych prosím radu.
    koupila jsem si iPad Air 64 GB s ohledem na to, že si platím iCloud a upřímně se mi nechtělo dávat dalších 5K.
    K tomu mám iPhone, už několikátý. a teď co mě trápí - fotky mám na iCloud, v mobilu, který má paměť 2x větší než ten iPad, zabírají 6 giga, na tabletu 24.
    A každá další fotka, co se tam přenese, v úložišti vypadá jak půl giga.. (18 GB včera večer vs 24 Giga dneska na 10 fotkách navíc..)
    Trochu mě to znervózňuje. (Optimalizaci na iCloud mám zapnutou..)
    Je to normální chování?
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    JYRKA: jo tohleee. same here :-/
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    SH_PANDA: No a tobe nemizi, kdyz se zanoris do struktury oblibenych polozek?
    Mne ano, objevi se az, kdyz se vratim zpet. Jinak nejde zavrit
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    JYRKA: meh a kde je problem, je vlevo nahore, ne?
    JYRKA
    JYRKA --- ---
    Teda musim rict, ze prace se zalozkami jsou v Safari na iPadu v OS15 docela peklo. Zkousel to nekdo vubec pouzivat na sirku? Existuje moznost, jak zobrazit tlacitko pro vysunuti/ schovani bocniho panelu?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Nevíte, jak se zbavit v ipados15 v safari té spodní nabidky, co vždy po spuštění vyskakuje?
    DUKED
    DUKED --- ---
    Kdyby mel nekdo zajem o stribrny ipad pro 9.7, 32gb, wifi + cellular, tak posta, prosim
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    KAZATELL: to imho nejde, to delal predtim = ipad bez face id stisk home buttonu. imho je to stejne na iphone x a novejsich, ktere maji face id. nemas co zmacknout = delas misto toho swipe
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    SH_PANDA: Jasně to funguje, mě jde o to abych to nemusel swipnout nahoru ale rovnou se “otevřel”
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    KAZATELL: otevru obal, oscanuje face id a odemkne se. na swipe ho otevres

KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Kdo má iPad s face id, jde nastavit když mám magnetické pouzdro aby se iPad odemknul úplně bez swipe?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Nevíte jestli existuje nějaké verze nyxu pro iPad?
    MAAAT
    MAAAT --- ---
    KAZATELL: Mas LTE SIMku? Zkus resetovat nastaveni site.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Ahoj, nevíte proč mi i z widgetu zmizely odjezdy MHD a místo toho mám celkem zbytečný mapy s lokaci? Já jako většinou vím, kde jsem. Odjezdy socky bych ocenil víc:)

KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Ahoj, potřeboval bych trochu poradit ohledně sítí. Na iPadu Pro M1 mám 5G. Když mám zapnuté dáte přes LTE, tak data nejdou (normálně ukazuje plný signál a připojeno). Stačí přepnout data na 3G a všechno běhá v pohodě. Je to tím že není 5G pokrytí? Nebo nějaké nastavení? Jde mi o to že bych i čekal že když nejde jedno, tak se přepne na druhé a podobně.
    Díky
    CESKI
    CESKI --- ---
    HONCKA: Dcera má pět let...ale je pravda, že u procreate ji nechám i hodinu...tablet má jen na kreslení. Paní domu ale kreslí na nsvém tabletu do práce, tak se malá inspiruje :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam