• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOC256: Tak přes SN jsem se nic nedozvěděl Apple support mě odkazuje na operátora a Operátor na Apple support. Každopádně jsem zjistil v nastavení když se podívám na info o tabletu, tak síť je sice t-Mobile, ale Operátor je tam uvedený Carrier 51.7 což netuším či znamená a jestli v tom nemůže být problém
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOC256: To jsem nezkoušel
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KAZATELL:
    a to SN?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOC256: iPad jsem dostal v práci a právě jsem nic nenašel. Bohužel ani nemám možnost zkusit jinou sim, třeba jiného operátora
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KAZATELL:
    Kdes to koupil? V návodu nic není? když si SN dáš někam na apple webovku?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    KOC256: Na mobilu právě mám. To kde se to povoluje mám na výběr jen 3G a LTE, proto se tu ptám. Když jsem se ptal u operátora, tak mi řekli že to je můj tablet a ne jejich starost
    KOC256
    KOC256 --- ---
    KAZATELL:
    asi blbá otázka a na mobilu 5G máš? stejný operátor?
    Jinak na mobilu se musí 5G extra povolit. není něco takového i na iPadu?
    KAZATELL
    KAZATELL --- ---
    Tak zkusím ještě jinam. Kdo máte Pro M1 11” cellular, funguje vám normálně 5G?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CROSS: taky možnost
    CROSS
    CROSS --- ---
    HONCKA: no můj plán je naopak nechat Touch ID, protože to funguje, místo tlačítka zapnout Assistive touch, a naučit nejmladšího (syna) pracovat s tim. Ono na současným iPad OS to tlačítko zase tak moc potřeba není. (a nic neměnit)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    CROSS: deaktivovat touchid a nechat si to vyměnit někde v neautorizovaným a třeba pro děcka to bude ještě stačit
    CROSS
    CROSS --- ---
    CROSS: servis mi to nacenil na krásných cca 11 tisíc, vyměnit to neumějí, jenom kus za kus. Což v případě iPadu Pro 9,7" z roku 2016... ne, no. (Co se dá dělat, M1 Pro 11" už je doma a je super. Ale myslím, že podobně jsem to cítil i před těmi 6 lety s tím 9,7".)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ONDRA_99: dík, tím je to vyřešeno :)
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HONCKA: Proc? Dcera ma muj stary iPad Mini 4 a pripojime ho k monitoru / projektoru uplne v pohode.

Apple Lightning Digital AV (HDMI) Adapter - Replikátor portů | Alza.cz
    https://www.alza.cz/apple-lightning-digital-av-hdmi-adapter-d364929.htm
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    HONCKA: jako kdyby měl ipad s usb-c tak bych šel do monitoru s usb-c a bylo by po srandě
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    ONDRA_99: ono asi po kabelu ipad s lightingem nepřipojí
    MUXX: jj prostě by to měl na větším než 10"
    MUXX
    MUXX --- ---
    HONCKA: Kamos to mel, ale vratil to driv nez jsem mel moznost to zkusit. Pry hrozny.

Na hrani to imho neni. Bude tam mega latence. Co mu koupis za obrazovku? Pokud nejaky full hd 24” lcd tak dost pochybuju, ze to bude mit nejakou vyhodu pripojovat k ipadu at uz dratem nebo bez.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    ONDRA_99: Jinak s tim anycast nemam zkusenost, pred lety sem na to koukal, ale celkove me recenze spis odradily a radsi sem prave koupil dratove reseni.
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    HONCKA: Nyxi rada ale na hrani a praci bych nepouzival bezdratovy prenos. Pripojil bych ten monitor normalne po kabelu.
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Máte někdo zkušenost s tímhle?
    Dongle / klíčenka WiFi - HDMI ANYCAST M4 pro bezdrátový přenos obrazu a zvuku z Apple iPhone / iPad | AppleMix.cz
    https://www.applemix.cz/dongle-klicenka-wifi-hdmi-anycast-m4-pro-bezdratovy-prenos-obrazu-a-zvuku-z-apple-iphone-ipad-p27870
    případně s jiným airplay donglem? Synátor chce k narozeninám herní komp, na celej teď mít nebudu, tak přemejšlím, že bych mu zatím koupil monitor a dal do toho todle, aby aspoň mohl s ipadem pracovat a hrát hry na větší obrazovce (má ipad pro 10.5) a počítač pak pod stromek
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam