• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KORDAiPad | iPadOS!
    ONDRA_99
    ONDRA_99 --- ---
    LOJZA: Pro kvuli 120Hz display.
    LOJZA
    LOJZA --- ---
    Kdybyste se měli rozhodnout pro nákup IPad Pro 12,9 M1 (2021) za 17 tis. versus iPad Air 13 M2 (2024) za 20 tis. Pro co a proč byste se rozhodli? Díky za tipy.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    BOXY: Potvrzuju, reinstall pomůže. Jen si teda člověk musí předtím zřídit účet na Swiftkey, aby nepřišel o data.
    BOXY
    BOXY --- ---
    WITTGENSTEIN: Ano, byl to fest opruz, ale už zase funguje...resp. po reinstall dobrý.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Tohle je strasne otravny. Microsoft Swiftkey prestal fungovat na iPadu i iPhonu.

Reddit - Dive into anything
    https://www.reddit.com/r/Swiftkey/comments/1f9orbr/czech_stopped_working_on_ios/?rdt=55003
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    začalo mi nějak blbnout safari, když kliknu na řádek s adresou, tak občas jí to po jednom kliku označí, takže když začnu psát, tak jí to přepíše, tak by to mělo být, ale tak v 50 % hodí kurzor na konec URL, takže když začnu psát, tak to píše na konec adresy. Proč se to děje nechápu. Jde to nějak opravit? Je to fakt opruz
    KOLCON
    KOLCON --- ---
    Případně mám na prodej iPad Air 5 (2022) 64gb, možno i s Magic keyboard...
    DUKED
    DUKED --- ---
    TAP
    TAP --- ---
    CROSS: jsem debil. měl jsem za to, že už je to venku
    CROSS
    CROSS --- ---
    TAP: Jen se ze zvědavosti zeptám, ta kalkulačka, co má být v iPad OS 18?
    TAP
    TAP --- ---
    Ta slavná kalkulačka nejde stáhnout na českým appstore?
    CROSS
    CROSS --- ---
    BRAP242: Nečekal bych to před vydáním iOS 18, a to zase až s uvedením nový řady telefonů pravděpodobně v září.
    BRAP242
    BRAP242 --- ---
    kdy ze se to ma offficialne obevit ten iPad OS 18?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    nevíte, jak disablovat autoplay videí na ipadu v safari?
    TONY_TAIL
    TONY_TAIL --- ---
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    TONY_TAIL: Ja koupil malému na malování tohle. Vypada, ze to funguje. Srovnání s apple pencil nemam.
    Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! CZK123.69 60% Off | Stylus Pen for Apple iPad Palm Rejection Power Display For iPad Pencil Accessories 2022 2021 2020 2019 2018 Pro Air Mini Stylus
    https://a.aliexpress.com/_EznysGR
    TONY_TAIL
    TONY_TAIL --- ---
    Dobrý den,
    máme v práci teď nově iPady 10. generace. Chtěli bychom k tomu nakoupit stylusy, ale potřebujeme co nejlevnější variantu.
    Máte někdo nějaké doporučení?
    Moc děkuji.
    DUKED
    DUKED --- ---
    CROSS: File system, moznost rozjet treba VM, lepsi prace se stage managerem a dalsi
    CROSS
    CROSS --- ---
    DUKED: Takže file systém, práce s externími monitory, a tyhle věci, cos tu před časem zmiňoval? Asi to opravdu neni platforma úplně pro tvoje workflow.

Z mého pohledu ta práce s psaným textem je dobrý příklad rozvoje platformy, ale beru, že jiným směrem, než k použití iPadu jako mobilní workstation. Na to bych osobně taky bral Mac.

Jestli kvůli tomu neměli do toho dávat M4, nevim, no. K tomu jsou jiný dobrý důvody.
    DUKED
    DUKED --- ---
    ONDRA_99: Ok, muj nazor jsem tu kdysi sepisoval, da se dohledat zkusenost z pouzivani, ne informace posbirane z netu, pro nekoho je kalkulacka a barevne ikonky fajn update, pro nekoho ne.

Nehadam se, pouze rikam, ze se na to letos vykaslali, ale vydali ipad s m4, ktery mel potencial nekde jinde, nez v kalkulacce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam