• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BECKOLive*Love*Zumba*
    Diskuze pro ty co cvičí/tančí zumbu, chtěli by tančit, chtěli by se stát instruktory nebo už instruktory jsou.

Budeme rozebírat hudbu, sestavy, videa, zumbawear, kam zajít na zumbu.

Zkrátka vše o tomto novém fitness tanci.

http://www.zumba.com

rozbalit záhlaví
    BECKO
    BECKO --- ---
    ELISCHA: Ani podle jména si ji nenašla?
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: díky.. :) tak zrovna tu na co jdu jsem tam nenašla... tak to jsem na to zvědava... ještě tu je jedno studio a tu jsem tam našla, akorát je ted nemocná a ja jsem nedočkavec.. tak to risknu
    BECKO
    BECKO --- ---
    ELISCHA: Na zumba.com když si dáš find instructor, napíšeš město a vyjedou ti tam všichni certifikovaní instruktoři.
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    tak jsem se tady z toho přihlásila na středu na Zumbu.. nemam tam na to žádný reference a nevim jestli je to ofiko cvičitelka, páč Zumba centrum je v Jablonci a tam se mi dojiždět asi nechce :) ... tak snad to bude dobry...
    BECKO
    BECKO --- ---
    NIKUSKA: Ve Vyškově, to je trochu z ruky .) Mám zatím takový menší komorní skupinky o deseti lidech, takže se docela těším. Narvaný sály kde třetí řada nevidí na kroky mě totiž dost děsí.
    NIKUSKA
    NIKUSKA --- ---
    BECKO: to je super, a kde budes cvicit? asi ne v praze, zejo?
    BECKO
    BECKO --- ---
    NIKUSKA: Tanya Beardsley, tu první sestavu na Shakiru budu taky cvičit ,)
    BECKO
    BECKO --- ---
    ELISCHA: Na kurzu sem byla minulej týden, předtím sem pár měsíců tancovala na jinejch hodinách jakožto klient .) Kurz stál 355 USD, dvoudenní, v Praze.
    SIKY
    SIKY --- ---
    BIDA: Dík!
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: vypadá dobře :)

Zumba mě taky laka..ale zatim je tu jedna hodina tejdně, která je narvana a v čas, kterej se mi vůbec nehodi, ted maj nějaky přidat, takže se tam okamžitě vypravim a strašně se na to těšim... :)

jak dlouho to děláš a co stál ten kurz?
    BECKO
    BECKO --- ---
    Tuhle choreografii míním obšlehnout a trochu poupravit, Nathan Blake je hovado.
    http://www.youtube.com/watch?v=CdXH4k5oRt4&feature=related
    BECKO
    BECKO --- ---
    Já mám první hodinu prvního února a ještě sem se na choreografie ani nepodívala, takže mi drž palce ať to moc neposeru :D
    SASH
    SASH --- ---
    BECKO: jojo v těch Gazellách..tak jo, každopádně už se těšim ;)
    BECKO
    BECKO --- ---
    SASH: V těch šedejch? Já se v nich občas docela potím, ale tancuje se v nich dobře. Tenisky sou ok. Ještě tričko si vezmi .)
    SASH
    SASH --- ---
    vezmu.) a v teniskách a hodně širokejch teplákách se nezabiju? protože na bosu to nebylo zrovna vhodný oblečení..
    BECKO
    BECKO --- ---
    SASH: Hej bude tě to bavit, uvidíš .) Vem si dost pití.
    SASH
    SASH --- ---
    ve středu jdu poprvé zkusit zumbu, tak jsem hodně zvědavá .)
    BIDA
    BIDA --- ---
    BIDA: tady je rozvrh pro Prahu
    BIDA
    BIDA --- ---
    mozna COT? chodi mi od nich mailem nabidky na seminare zumby
    SIKY
    SIKY --- ---
    Kam v Praze nejlépe zajít?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam