• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BECKOLive*Love*Zumba*
    Diskuze pro ty co cvičí/tančí zumbu, chtěli by tančit, chtěli by se stát instruktory nebo už instruktory jsou.

Budeme rozebírat hudbu, sestavy, videa, zumbawear, kam zajít na zumbu.

Zkrátka vše o tomto novém fitness tanci.

http://www.zumba.com

rozbalit záhlaví
    IZINKA
    IZINKA --- ---
    BECKO: nene, to byla právě ukázková hodina pro začátečníky.. :) první hodina zumby v MB..
    BECKO
    BECKO --- ---
    IZINKA: Možná to byli už pokročilí co jí chodí na hodiny už dýl.. pro úplný začátečníky se dělá většinou něco mírnějšího, ale zase ne o moc. Budeš to stíhat, neboj nic na tom není.
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: já se zejtra chystám na tyhle a jestli je tam už nebudou mit, tak budu pěkne nakrkla.. taneční botky
    IZINKA
    IZINKA --- ---
    BECKO: mě to právě přišlo na ukázkovou hodinu tak trochu složitý.. :)
    BECKO
    BECKO --- ---
    IZINKA: Jak je ta baba v bílým tričku za instruktorkou u c´mon and dance ze začátku úplně mimo rytmus :D
    Jinak takhle zhruba to vypadá. Holka má ale na můj vkus moc prvků v sestavě dost chaoticky poskládanejch. Každej lektor má ale kromě typických zumba písniček ještě nějaký vlastní, nejlíp ty, který se aktuálně hrajou a na ty si vymýšlí choreografie většinou v rytmu r´n´b nebo hip hop dance a podobně. Moje nejoblíbenější část hodiny .)
    IZINKA
    IZINKA --- ---
    Ahoj, tak jsem narazila na video z ukázkový hodiny u nás v MB, byla bych ráda za vaše názory co se týče těch sestav (nebo jak se tou říká:) abych věděla, jestli má smysl bojovat o ty místa tam.. Mám doma to DVD a příjde mi to takový jiný..
    http://www.fitstudio-marcela.cz/galerie/videogalerie/rok-2010/zumba-ukazkova-hodina-20-1-2010/
    TERY
    TERY --- ---
    Já ma sálové tenisky od Nike a úplně super.....chodím na zumbu do centrum tance a musím říct, že opravdu super :)
    BECKO
    BECKO --- ---
    ELISCHA: Mám tenisky s odpruženou patou od Pumy. Ale debilně mi povolily, takže si do nich musím koupit vložky. Jinak plánuju koupit Vibramy.
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    BECKO: jaký máš boty na zumbu?.. nějaky obyč tenisky?..
    já měla obyč tensiky a nebylo mi to vůbec pohodlny.. musim koupit jiny..
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    a kam teda prazandy chodite?
    BECKO
    BECKO --- ---
    Vítej :D
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    tak mám za sebou první hodinu Zumby a bylo to úžasny, koupila jsem permici a jen tak se mě teda nezbavěj :))
    NIKUSKA
    NIKUSKA --- ---
    BECKO: no prvni pulka byla hodne do aerobiku, v druhy pulce byly nejaky salsovy kroky a samba a uz to bylo lepsi, mezitim posilovani na bricho, ale hlavne nas naucila vzdycky serii kroku pak jsme ji 5x zkousely bez hudby a pak nekolikrat s hudbou, no proste dokud to podle ni nebylo dobry a to se mi moc nezamlouvalo. urcite to bylo tim, jaka je to profesionalka no.. jako tedka zpetne uz to hodnotim lip, kdyby byla zase moznost zdarma, tak jdu, ale platit za to nebudu :)
    BECKO
    BECKO --- ---
    NIKUSKA: A v čem se to od klasické zumby lišilo ta hodina? Tanečníci sou prej nejhorší instruktoři, pořád na sebe koukaj, řeší techniku a jak říkáš není to taková pohoda.. samozřejmě není to pravidlo. Ale na workshopu nám to Daniela říkala .)
    NIKUSKA
    NIKUSKA --- ---
    tak jsem prisla z toho fortess.. no, ne ze by to bylo spatny, ale nadsena z toho taky nejsem. zustanu pekne u zumby. hodne asi udelal pocit z ty Terezy, jak je profi tanecnice, tak byla dost prisna a nebyla to takovy party jako zumba, spis mi prislo, ze nas chce vytrenovat na mistrovstvi sveta..a taky mi to neprislo vic tanecni nez zumba, coz jsem od toho cekala.
    NIKUSKA
    NIKUSKA --- ---
    BECKO: no je zahadna no, tak uvidim :)
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    MAJKA: pardon, praha ;]
    BECKO
    BECKO --- ---
    Mimochodem na zumba.com sem ji nenašla, divný.
    BECKO
    BECKO --- ---
    Btw ona imho cvičí zumbu, jen tomu říká jinak podle toho popisu ne .))?
    http://www.capro.cz/capro-team/instruktori/tereza-slancova.html
    BECKO
    BECKO --- ---
    Tyjo a proč ta Slancová neškolí když je taková průkopnice? Nás školila Daniela Česneková, která dělá ČR, SR a slovinsko.
    NIKUSKA
    NIKUSKA --- ---
    tak jsem si ji nasla a je to tak, zumbu studovala 10 mesicu v Americe a je to prvni certifikovana instruktorka v CR.. wow tak to se tesim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam