• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BECKOLive*Love*Zumba*
    LENTILA
    LENTILA --- ---
    CARIBOO: a mas nejaky odkaz?vis jestli amj volny mista maj dobry hodiiny...
    CARIBOO
    CARIBOO --- ---
    SCATVISION: Ahoj, já chodím do SC Palmovka na Lucku jsem moc spokojená. Můžeš vyzkoušet :-).
    HANUSCHA
    HANUSCHA --- ---
    zdravím a taky se přidávám do klubu:)byla jsem zatím na dvou hodinách minulý týden,ale teda chytlo mě to:)
    BECKO
    BECKO --- ---
    No a hodiny budou v prostorech západomoravské vysoké školy - v tělocvičně.
    BECKO
    BECKO --- ---
    Tak v Třebíči se můžete těšit na hodiny Zumby vždy v pátek v 16:00 hodin, studenti za 40,- a ostatní za 60,- Kč. Instruktor - já .)
    SCATVISION
    SCATVISION --- ---
    ahoj vespolek - nějaké tipy na Zumbu v Praze? Nutno večerní hodiny..jsem z Vršovic..;) díky předem..
    MACKA_B
    MACKA_B --- ---
    Zdravim vás všechy :)
    chtěla jsem se zeptat, nevíte o nějaký šikovný holčině co trénuje zumbu někde v praze a dá se sní domluvit ohledne dvou ruznejch dnu na pravidelnej trénink.Mám totiž práci kde pracuju kratkej dlouhej 12 hodin a většinou co jsem našla za terminy jsou vzdy ten samej den...předem moc děkuju!
    BECKO
    BECKO --- ---
    Dámy jste tu některá z Třebíče?
    BECKO
    BECKO --- ---
    KACKAIII: Tak co Daniala a workshop? Líbilo?
    KALHOTKA: Tak co, pojedeš .)? Holky už jsou nahlášený!
    KACKAIII
    KACKAIII --- ---
    Tak jen pro info. Dnesni hodinu bohuzel budu muset zrusit. Jde o drobne zdravotni duvody. V pripade zajmu se budu tesit pristi tyden :o)
    CARIBOO
    CARIBOO --- ---
    KALHOTKA: Ahoj, my pojedeme s kamarádkou z Prahy, tak kdyby ses rozhodla jet taky, tak v autě zatím místo je :-).
    BECKO
    BECKO --- ---
    KACKAIII: Tak přeju hodně zdaru a těším se na nějaký video. Užij si Danielku, je úžasná.
    KACKAIII
    KACKAIII --- ---
    Becko: trenuju uz tri mesice, takze chorozky uz mam poskladane. Dva roky jsem dělala latinu a skoro osm let dělám orient, tak s tím problém nebyl.... Jen ted cekam na papir, protoze bez nej ucit nejde :o))

BECKO
    BECKO --- ---
    KACKAIII: Ach so, nepročítala jsem celý web. No jsi docela odvážná že hned po školení začneš mít hodiny. Mě to teda trvalo určitě přes měsíc než jsem dala dohromady 12 choreografií na hodinu. Ty to máš za den .)
    KACKAIII
    KACKAIII --- ---
    Becko: v novinkách mam psane, ze instruktorsky kurz mam 18. a 19.9. Od 20. se tam určitě objevím :o)
    BECKO
    BECKO --- ---
    KACKAIII: Nemůžu tě najít na oficiálních stránkách jako certifikovaného instruktora..?
    KACKAIII
    KACKAIII --- ---
    Ahoj, snad to nebude nežádoucí reklama... Od 20.9. začínám učit lekce Zumby v Praze, tak kdyby měl někdo zájem.....

http://cviceniskatkou.webnode.cz/
    BECKO
    BECKO --- ---
    KALHOTKA: Ty hvězdičky jsou tam jen tak .) S dopravou to bohužel není, není v mých silách pokrýt celou ČR.. Minule s námi jely holky z nyxu z Pardubic .)
    BECKO
    BECKO --- ---
    Holky zase cvičíme v Luhačovicích v hotelu Adamantino v termínu 8.10. - 10.10. 2010 !!

Cena se odvíjí od počtu příhlášených osob:
    *do 10ti osob – 2.500,- Kč/osoba*
    *do 15ti osob – 2.300,- Kč/osoba*
    *do 20ti osob – 2.200,- Kč/osoba*
    *nad 20 osob – 2.000,- Kč/osoba*

Na programu je každý den cvičení Zumba (v sobotu 2x), AQUA ZUMBA, kosmetické ošetření zdarma a fakt sakra super kosmetický dáreček .)!!
    Cena je s polopenzí, se vším cvičením plus s neomezeným vstupem do bazénu, hodinkou sauny a půl hodinkou whirppolky.

Veškeré dotazy můžete sypat na mě .)
    MRAVENECEK
    MRAVENECEK --- ---
    tak pred chvili jsem se vratila z class instruktora! prekvapilo me, ze i chlap se umi takhle vrtet :) Ale asi se stejne vratim ke slecne Paule, je to vic sexy..... I kdyz dnesek jako treti zkusenost taky dobrej-trochu Polyneskych tancu,predtim moje oblibena Paula jede spis RocknRoll a prvni zazitek byl brutal boobs and bum shaking Latino;) Zumba prekvapive fakt dobra!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam