• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BECKOLive*Love*Zumba*
    BECKO
    BECKO --- ---
    MIMISEKU: Jé super, já měla podobnou sestavu, jen jsem měla v refrénu místo kroků do boku tři skoky a salsu side .)
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    Ukázka naší zumba-salsy, vystoupení na party taneční školy Soleila - Plzeň v Alfě. Má maličkost je ta s růžovým trikem vlevo vzadu. Jo s pánví nám to jde :D
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=1409407814503
    ADELHAIDOVNA
    ADELHAIDOVNA --- ---
    Ahoj,nevíte někdo o dobrých a zároveň cenově přijatelných kurzech zumby v centru Prahy, popř. někde kolem Smíchova? Nejlépe aby šlo o "uzavřený" kurzy, tj. zaplatit kurz předem a pak chodit. Děkuju za radu!
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    Zjistila jsem,že je to vysoce návykové,chodím už skoro každý den:D
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    SHAMMANIC: já s tim článkem naprosto souhlasim...

    spousta ženskejch si u Zumby neuvědomí a ani je nenapadne, že je taky dobrý zatáhnout břícho minimálně a zapojit vnitřní svalstvo, který podporuje držení páteře, aby ta páteř měla alespon nějakou oporu .. takhle když tam vlajou, tak to těm zádům ale vůbec neprospívá a za tim si stojim.... navíc, pokud to břícho zatáhnou + svaly pánevního dna a pořádně to držej, tak to brícho alespon maká a ty svaly jsou namáhany..ale když to maj povoleny nebo jen jako trochu povrchově zataženy, tak jim to břichi třeba konkrétně jen tak nezmizne....
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    SHAMMANIC: a já když v Plzni platím 80,- tak si stěžuju, jak je to drahý, že jinde v Plzni stojí i 60,- :D a to jsou krásný zrcadlový sály, žádný lidový dům :D
    BECKO
    BECKO --- ---
    Mě teda záda občas bolely fest, když jsem frajersky a hypersexy vyšpulovala zadek .)
    SHAMMANIC
    SHAMMANIC --- ---
    MIMISEKU: no jestli si to četla pořádně, tak o záda tam nejde, ale o svaly, který tvoje tělo už zapomělo používat :) ale v poho.. já mam záda taky v prdeli a od ty doby, co chodim, tak nebolej - ale je to takový to, co se zdá jakože to nebolí a počkej pak = čimž myslim třeba 10 let...
    MIMISEKU
    MIMISEKU --- ---
    SHAMMANIC: zajímavý, mě nikdy z ní záda nebolela a to mám výhřez ploténky s útlakem míšních kořenů, naopak když se záda zas ozvala a já zas špatně chodila, tak jsem na zumbu šla a úplně mě to přešlo. Naše zumba je hodně taneční, žádný skoky, ale naopak se hodně kroutí zadkem i trupem, tak myslím, že ta záda spíš hodně protahujeme a uvolňujeme..
    SHAMMANIC
    SHAMMANIC --- ---
    ANDREA90: já platím 100,- a přišlo mi to málo :)
    SHAMMANIC
    SHAMMANIC --- ---
    Tak holky, našla jsem článek, který je hlavně pro ty, který choděj na zumbu každý den a nic jiného nedělají :)

    ZUMBA versus Zdravá záda | Magazín aerobicstyl.cz
    http://www.aerobicstyl.cz/magazin/clanek/zumba-versus-zdrava-zada-126/
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    ANDREA90: mě se to taky zdálo dost no,podle mě 60je ale přijatelná cena..vim,že někde stojí i přs 100...
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    No v Plzni se cena pohybuje kolem 80ti korun za hodinu,ale v jednom fitku dávam i 60:)
    V Praze je to o něčem jinym...
    CRAZYNURSE
    CRAZYNURSE --- ---
    Můžete mi někdo doporučit zumbu na phe-4? Abych nemusela absolvovat všechny tyhle trable? Díky
    BECKO
    BECKO --- ---
    PANFETKA: Vydrž, stojí to za to ,)
    GABUSHKA
    GABUSHKA --- ---
    PANFETKA: Já jsem poprví myslela,že uteču už v půlce hodiny:Dale pak jsem šla 2x 3x k někomu jinýmu...tzv jsem vyzkoušela skoro všechny instruktorky a nakonec se tancování(myslim)že naučila:)navíc ty písničky se v každý hodině opakujou,takže se to snadno naučíš:)neházet za hlavu hned po jedný blbý zkušenosti....
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    PANFETKA: Zkus opravdu zajit k nekomu jinymu treba..ono je to hodne o instruktorovi. Za druhou sanci zumbe temer nic nedas ,)
    BIDA
    BIDA --- ---
    PANFETKA: Spíš to chce najít na začátečníky někoho, kdo to učí v malém sále. Já teda chodila v HK (k Dianě přes Centrum tance), probíhalo to v malém sále na aerobic v jednom fitku a bylo nás tam +- 12, takže jsme na sebe všechny viděli do zrcadel a taky na instruktorku.
    Je teda fakt, že jak to popisuješ, by mě to taky štvalo, zvlášť jako úplnýho začátečníka, jelikož od třetí řady dál člověk nemá šanci instruktora vidět, no a jestli ještě k tomu mluví potichu a nezřetelně.. :(
    Ale samo je to taky hodně o tom, jak si to ten instruktor pošéfuje sám. Když my přišly poprvé, rozebrala nás na ty, co jsou tam prvně a ty co už chodily a nováčky nahnala dopředu. Tak to probíhalo několik těch počátečních hodin, než jsme si ochodily ty základní kroky.

    Btw. nemátě někdo zkušenosti z jinými instruktory zumby v Hradci Králové? Kurs nám předčasně ukončili kvůli pracovnímu vytížení lektorky a já bych chtěla chodit dál, jen nějak nevím ke komu z těch lektorů tady.
    PANFETKA
    PANFETKA --- ---
    hello damy, takze chci se pochlubit o svuj prvni dojem ze zumby:
    misto cerny most - holmes place, instruktor...?

    zacnu tim pozitivnim: upocena jsem byla jak chrochros...to joo to se mi libi - fajn.
    ALE: silene predimenzovanej sal, bud jsem tam slecnam slapala na rucniky nebo jsme slapaly a vrazely vzajemne do sebe.
    instruktor, (100% buzna, coz je imho vzdycky lepsi, ale..) kterej celou dobu na sebe jen cumel do zrcadla, k nam celou dobu zady - jakoby si tancil jen pro sebe...byla to jeho druha hodina v kuse, takze kdyz mluvil - byl hodne udejchanej, mumlal, nebylo mu absolutne rozumet a vubec nerikal kroky nebo co bude nasledovat, jen "jel" v kuse jak fretka..
    prvni dve rady devcat si jely s nim - on je taky oslovoval krestnim jmenem - neco jako jejich soukroma hodina, ale ostatni plapolali stejne jako ja :)))
    takze za me - urcite ne. nerikam,ze je to spatny - rytmicky, utika rychle cas..myslim,ze na fyzicku a tvarovani postavy taky good..ale pokud clovek vyslovene nema rytmickej a tanecni talent - nema absolutne sanci.
    RUSALKA
    RUSALKA --- ---
    PANFETKA: A co dojmy, bavilo?

    Ja jsem se ted taky vykopala asi po mesici, vcera jsem byla a moc fajn :), zas nekdy musim pohnout zadkem..po Vanocich je to desny, tohleto!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam