Ahoj, dovolím si malý spam :)
v neděli, 22. července 2012, skládám závěrečnou zkoušku ke svému instruktorskému kurzu Just Jhoom. Jedná se o nový styl kombinace arerobiku a tance ve stylu Bollywoodu (tedy podobně jako Zumba, jen s bollywoodskými peckami, více na www.justjhoom.cz; www.justjhoom.co.uk). Zkouška spočívá v natočení hodinového videa mé hodiny, které pak budu posílat do UK k hodnocení. Vhledem k tomu, že nemám svůj kurz, který by někde běžel a v rámci kterého bych mohla jednu hodinu natočit, dělám to formou jednorázové akce.
Ráda bych vás tedy pozvala na společné cvičení od 11 hodin do fitklubu Euforie na Arbesově náměstí na hodinku Just Jhoom. Samotné cvičení bude od 11.30, půl hoďku máme na přípravu, vysvětlím vám, jak to bude probíhat atd. Lekce bude natáčená, ale nebojte, v kameře mám být především já :). Potřebuju minimálně 8 lidí, ale plná třída je samozřejmě lepší, Euforie má kapacitu téměř 30.
Cvičení je zcela ZDARMA!
Co s sebou - klasika jako na aerobik/Zumbu - pohodlný oděv a sportovní obuv, vodu a dobrou náladu.
Pokud by tedy někdo z vás chtěl zkusit horkou novinku, napište mi prosím do pošty, abych věděla, s kolika lidmi můžu počítat.
Díky a budu se případně těšit.