• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHpifka z malých pivovarů & hospůdky kde je točej (Cz, Sk)
    KACIR
    KACIR --- ---
    UMBERTO: Foukat teplo z chlaďáků na sudy je fakt chyba, ale držím palce - Kout je fakt skvostný pivo...
    UMBERTO
    UMBERTO --- ---
    Záleží na hodně faktorech. My například máme problém, že dole ve sklepě je i chlazení, který celej pivní sklep zahřívá o cca 4-5 stupnu vic než ostatní sklepní prostory. Teď v zimě to nevadí, ale v létě to byl problém, protože nefiltrovaný prakticky nešlo natočit, jak to pěnilo... Vymysleli jsme přesun chlazení do jinejch sklepních prostor, takže na jaře už by to mělo být lepší.

    Asi jsem to předtím napsal blbě, naučili jsme se to teď točit tak, aby pěna nepadala tak rychle, ale možná je tam víc chyb, který děláme.

    Jinak zítra nám zavezou tmavou 18, pullitr bude 45,- (třetinka myslim 31) a minimálně za ochutnání to rozhodně stojí.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    UMBERTO: Moc rád přijdu otestovat :-). Nicméně, jak je vidět v mnoha hospodách, pivo se NEJDE naučit točit za týden. Všichni výčepní, u kterých mám otestováno, že jsou fakt dobří, to dělají 10+ let. Ale fandím vám moc, Kout je nejlepší pivo, rozhodně se zastavim, a následně sdělím dojmy :-))
    UMBERTO
    UMBERTO --- ---
    JND: Hospodu provozujeme od dubna 2010. Nechci tvrdit, že jsme stoprocentní, ale snažíme se a myslím, že teď už pullitry nesmrděj.
    UMBERTO
    UMBERTO --- ---
    SAMOUT: Shodou okolností jsem provozovatelem hospody U Slovanské lípy já. Beru, že nám trochu padala pěna, ale myslim, že jsme to cca před týdnem vychytali a teď točíme to parádně. Klidně rejpejte, zlepšíme se.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    JND: Obsluha je ok, ale pivo neuměj natočit, což je u tak božského moku, jakým je kout, celkem značnej zločin :-((
    JND
    JND --- ---
    HAUSNUMERO:
    Byla to podpultovka. Standartně určitě ne ....
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    tak asi se stane, ze jsou v jednotlivejch varkach rozdily chuti, ale nikdy sem nezazil nakou moc vyraznou zmenu. Daval jsem si Koutsky i jinde nez u Lipy a muzu rict, ze chutnalo v podstate stejne bez vetsich rozdilu.


    JND: no vidis to tam znas lip jak ja. takze zapach tech pramenu ti nemusism nijak podrobne popisovat :))) ten nefiltrovanej Nymburk stacej standartne nebo to obstarava nekdo z pivovaru?
    JND
    JND --- ---
    HAUSNUMERO:
    Jo v Kersku jsem vyrostl:))
    Hájenka,Domeček hospody v Semicích ... Jinak máme tam občas i hromadné axe tak se objednal sud nefiltrovaného Nymburka atd:)
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    no vono co si budem povidat, obcas se nejakej sud nepovede :D
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    JND: jestli si mel Koutsky tak ti mozna prislo ze smrdi pulitr, ale ono je to vodou z ktery ho varej je dost mineralni. me to pripomina pramen na Sadsky enbo v Kersku, ale je to znat spis jen u desitky.


    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    ja tam teda nejak omylem vcera prosedel celej vecer.
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    včera testováno, kout dobrej, celej večer bych tam neproseděl, ale na jedno/dvě je to fajn hospoda
    JND
    JND --- ---
    HAUSNUMERO:
    Jj na Koutském jsme tam popjely dvakrát,ale jo to práve cca tak ten rok a tudíž jiný majitel.
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    JND: Hlavne Kout tam tocej tak maximalne rok driv tam meli snad Starosrac
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    JND: presne, je tam novej majitel
    ENPE
    ENPE --- ---
    JND: Majitel se změnil letos v létě.
    JND
    JND --- ---
    Tak třeba už je to ted lepší ...
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    JND: kamoš tam tudle byl a pochvaloval si to, prej .)
    JND
    JND --- ---
    TSOH:

    Tak U slovanské lípy jsme byly docela zklamáni. Pullitry smrděli po špinavé vodě,nebo hadru kterým je utřela a ta holka byla také docela nepříjemná.

    Je to,ale tak dva roky co jsme tam popíjely ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam