JAKOUBEK: jo ja
a jak jsem slibil tak poreferuju i kdyz nemam moc o cem, viz dale v textu.
19. jsem se konecne dockal pivovaru kus pesky od mista bydliste, akorat shodou okolnosti kamarad den predtim otviral novou hospodu a pak jeste cestou domu jsem po par hospodach zabloudil takze jsem mel dost tezkou kocovinu. Hned jak jsem mohl chodit, tak jsem tam sel (coz bylo kolem 18:00). Samozrejme narvano, vsude plno, jeste ze zena sla driv jinak bych si nesed. prostory uvnitr velke, v podstate jedna velka otevrean hala. Jak bylo narvano tak docela i hlucno a to s kocovinou nejde moc dohromady. Z piv jsem nakonec ochutnal jen 15 siren. Puvodne jsem chtel dopit a jit, nakonec po 5 pivech se mi udelalo uz lip ale to uz se chystala zaviracka. Na posledni objednavku jsem chtel zkusit jeste 14 jepic, ale diky zmatkum jsem nakonec zase dostal ipu. Trochu tam vladnul zmatek, coz se da omluvit vzhledem k navalu. Na pivo se sice cekalo o neco dyl nez ze hned dalsi na stole ale vzhledem k poctu navstevniku mi to prislo jako zazrak ze jeste vubec nejak stihaji. Od obsluhy to byl docela nadlidsky vykon.
pivo hodnotit si uplne netroufam vzhledem ke svemu stavu, snad jen ze mi prisla trochu tezsi coz je u 15° ipi vceku normalni, budu tam muset brzo zase zajit, nekdy v tydnu by uz meli mit 13 havranu, ktera v sobotu jeste lezela tak tot am snad konecne ochutnam vsechno v trochu pricetnejsim stavu. V lete by meli mit jeste dalsich 100 mist na zahradce.
jo a je tam lehce zradny vstup, kdyby jste tam zmatene behali jak ja, tak vstup je z prava pres parkoviste, z prava kdyz stojite celem k budove. Napis Restaurace je na leve zdi od budovy ale tam je jeste plot, tam bude zahradka.
Pokud se tam nekdo budete chystat, doporucuji si udelat rezervacku, tedka tam bude jeste dost plno nez se provoz ustali.