• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHpifka z malých pivovarů & hospůdky kde je točej (Cz, Sk)
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    DOCENT: a jak vubec dopadlo tvuj raw kveik odrmutovany na 78? Prehodnotil si uz oznaceni s kterym pujde na trh, abys pak neskoncil v blacklistu za klamani spotrebitelu :)
    H2O
    H2O --- ---
    DOCENT: jasne ty ňoumo, zato ty nebudes pivu rozumet nikdy ;-)
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    SALAMAN: samozrejme, od toho co je nebo neni v zakone norme tu mame opet soudy a nikoliv lidove vybory.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    JVCNC: A některá politická přesvědčení jsou samotná mimo zákon. Ať si na základě dostupných informací udělá názor každý sám.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    HAUSNUMERO: Fakta jsou záležitostí cca 5 minut na googlu.
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    DOCENT: zacinas s tim byt dost trapnej.
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    H2O: Seš vožralej co? Z toho se vyspíš. Ale podvodník a lhář budeš i ráno.
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    SALAMAN: dnesni diskuze zacala vytvorenim ideologicky nevhodnych pivovaru, k festivalu politickeho piva jsme se jeste nedostali, ale to prijde. Me treba prijde mimo organizovane diskriminovat nekoho na zaklade nabozenskeho, politickeho presvedceni, puvodu, etnicke prislusnosti, veku, pohlavi atd. Je to mimo i podle zakona.
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    SALAMAN: fakta se tu zatim zadny nebjevily, takze jsou to porad jen pomluvy. A kdyz se podivas hloubeji do diskuze, tak najdes neco jako inkvizicni black list. Tolik k seznamum, ktery tu nikdo nezminil.
    H2O
    H2O --- ---
    SALAMAN: to mě mrzí :-(

    SALAMAN: vždyť tím celá ta diskuze začla, že chtějí dát na nástěnku blacklist
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    H2O: Ono je těch popletů víc.
    H2O: Nevidím tu jediného člověka, co by vytvářel nějaké seznamy. Jen se tu někdo zmínil, že sere na Permona, protože se majitel fotí s Vandasem. Ať se každý fotí, s kým uzná za vhodné. Musí ovšem počítat s tím, že to může některé zákazníky odradit.
    H2O
    H2O --- ---
    SALAMAN: kdopak že je ten popleta?
    H2O
    H2O --- ---
    SALAMAN: ty možná ne, ale jiní tu ty seznamy vytvářet chtěli.
    Jinak jasně že nakupuj podle čehokoliv chceš. Taky nenakupuju od někoho kdo je mi z jakéhokoliv důvodu nesympatický :-)
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    HAUSNUMERO: Na základě faktů a informací z první ruky. Minipivovarská scéna není zas tak velká, aby se brzy nerozkřiklo, kdo je zmrd a já nevím, třeba zapomíná platit dodavatelům, sládkům nebo zaměstnancům, popleta jeden.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    JVCNC: A kdo vytváří jaký seznamy? Prostě někdo napíše, proč odmítá kupovat něčí pivo. Já například přestal brát Malýho Janka, protože jsem zjistil, co je Janeček za zmrda. Kurví podnikání nám všem ostatním, tak proč ho ještě finančně podporovat? A že se Sás fotí s Vandasem? Proč ne, ale ať počítá s tím, že to bude mít dopad na část hostů nebo odběratelů. Nějaký hysterčení o komunismu a kádrování je minimálně úsměvný. Je mi to fuk. Klidně ať si kdokoliv stojí v mikině Thor Steinar a žere u toho lovečák od Babiše, ale hlavně ať nebulí, když se to někomu nelíbí. Srovnávat chování spotřebitele/odběratele s praktikami totalitního státu je totálně mimo.
    JVCNC
    JVCNC --- ---
    SALAMAN: tady ale prece nejde o to kdo co kupuje nebo chce podporit, tady jde o vytvareni jakychsi seznamu ideologicky nevhodnych pivovaru a jejich hromadnou sikanu
    NOIK
    NOIK --- ---
    :))
    HAUSNUMERO
    HAUSNUMERO --- ---
    TSOH: za me, jestli budete delat seznam, tak bych prosil zanest do zahlavi i tenhle nazor. dik [ NOIK @ pifka z malých pivovarů & hospůdky kde je točej (Cz, Sk) ]
    H2O
    H2O --- ---
    Není to tak dávno co dorazil do pivovaru taky takový expert jako Docent a zase mi tvrdil, že v IPA 14° máme zase ten a ten chmel a když jsem mu řekl, že se plete, že tam jsou jiny. A one začal hulakat, že to pozná a že se pletu já. :-))))
    Miluju tyhle beznadějný argumenty. Ani rozdělané pytle s chmely ho nepřesvědčily... Kurna teď mě napadá, že jsem měl donést varnaky :-))) ale ty by ho stejně nepřesvědčily.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam