• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TSOHpifka z malých pivovarů & hospůdky kde je točej (Cz, Sk)
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    normalne bych sel, alenemuzu chlastat
    VANEK
    VANEK --- ---
    Jde dnes někdo do Dna pytle pít dobročinně?
    https://www.facebook.com/events/4193074330931730
    VANEK
    VANEK --- ---
    LBW: Zlý; fialová drahota!
    LBW
    LBW --- ---
    Krkonošská 👋
    LBW
    LBW --- ---
    Symbiont Praha 5
    …jedno pivo na čepu:?
    VANEK
    VANEK --- ---
    Ve Dnu pyrle jsem ho prošvih, ale U Habásků mají Raven Currywurst (98/122 Kč) a je ještě lepší, než jsem čekal.
    TENZO
    TENZO --- ---
    www.pivocharvaty.cz Nová hospoda nedaleko Olomouce.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Na Kovadlině narazili Bylinný blaženec!
    LBW
    LBW --- ---
    Mazák extra hořká. Prostě.
    VANEK
    VANEK --- ---
    WHIRGL: Přišel jsem pozdě, takže sládka minul, možná ještě někde u pípy byl. Světlý ležák, pak märzen (ten tuším měli i normálně na pípě a tady se mi zdál takový ostřejší), výborný rauchbier (i když to se těžko dá zkazit), pak milkshake APA a další sudy že až v pátek, "vzadu už jsou všichni nacamraný".
    WHIRGL
    WHIRGL --- ---
    TSOH: Jo Lobeč je fantastickej příběh - neuvěřitelná práce co tam udělali - must go místo na exkurzi... - pivka před lety super, dnes už spíš průměr, ale neurazí.
    WHIRGL
    WHIRGL --- ---
    VANEK: Jaky tam měl pivka? Co chutnalo nejvíc? Sládek dobrej nebo si ho úplně minul? Já od nich měl jen světlou 11° a vídeň a v pohodě..
    VANEK
    VANEK --- ---
    U Ostrýho jede den samospádů z Ostrova; sládkovy výklady jsem nějak propás a vždycky dlouho trvá, než se sud vypije a narazí další, ale dobré to je.
    TSOH
    TSOH --- ---
    Zkusil jsem filtr a Lobeč tu mockrát nepadla... Fakt doporučuji na výlet.. Výborný pivka.

IMG-20250906-145727
    LBW
    LBW --- ---
    Jistota IPL, to by šlo :)
    VANEK
    VANEK --- ---
    LBW: Mně chutnalo jak gose, tak ten "blend", co už jsem zapomněl název.
    LBW
    LBW --- ---
    Lajka, beru ty piva odzhora :)
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Timto vyhlasuju nealko pivo z bozidarskeho Cerveneho vlka za nejlepsi nealko vsech dob. Naprosto neni poznat, ze v tom neni alkohol, fakt skvely.

VANEK
    VANEK --- ---
    Na Kovadlině narazili vynikající bazalko-olivovou limonádu;)
    Pesto 750 ml
    https://shop.pivovarmatuska.cz/pesto-750-ml/
    WHIRGL
    WHIRGL --- ---
    CERMI_FOX: Ten original je spis z toho Goslaru. Ale v Lipsku to vaří ty pivovary jak jsem zminoval - starý Ohne Bedenken a nový Bayerischer Bahnhoff, ze zadni strany je fajn pivní bar Doldenmadel, jinak je to spíš luxusní restaurace - ale stojí to za návštěvu. Pak malinkej Cliffs taky občas vaří Gose. Hospody kde by se dalo něco ochutnat zajimavého tam jsou asi jen Dr.Hops a Goldhopfen.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam